Quin pla teniu esta nit? Sofà, peli i manta? Vinga, doncs jo pose les #crispetesdolces …
Ingredients:
- 1 tasseta d’aigua
- 1 tasseta de sucre
- 1 tasseta d’oli
- 1 tasseta de grans de dacsa (blat de moro)
- Opcional: colorant*
*si vols fer-les de colors, deixata a una punteta de colorant en la tasseta de l’aigua. Si les vols de diferents colors, les hauràs de fer en diferents tongades. Queden bé, però realment és una “pijada” 😉
Estris: olla amb tapa, tasseta
2.- Quan comencen a esclafir els grans de dacsa, posa la tapa a l’olla. Sacseja de tant en tant per tal que les de baix no s’enganxen amb el sucre. Quan s’hagen obert la major part, abaixa una mica el foc al 4.
3.- Quan deixen de petar, retira l’olla del foc i remena ràpidament per tal que totes les crispetes queden cobertes amb el sucre. En este punt has d’anar molt ràpidament perquè el sucre es pot cremar.
Nota: no és una recepta difícil, però has de tenir en compte dues coses: que el sucre crema molt i has d’anar molt amb compte i que només has de barrejar una mica els ingredients al principi. Si remenes massa, l’oli se separarà i no et sortiran bé.
Bon profit!!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
2 comentaris :
Perfectes!!! Han quedat bonisimes. Moltes gràcies
m'alegre molt! a casa sempre les fem quan fem sessió de pelis! ara a repetir! ;-)
Publica un comentari a l'entrada