GALERIA DE FOTOS

dijous, 25 de febrer de 2021

REMENAT D'OU AMB TOMACA

L’ou amb tomaca era dels meus plats preferits quan era menuda. M’agradava sobretot per a l’entrepà del primer dia de campaments perquè el pa quedava blanet. Ara de “gran” continua agradant-me pel seu sabor i perquè és un dels plats més socorreguts per fer un sopar fàcil i ràpid.


L’ideal és preparar el remenat amb salsa de tomaca casolana, però si no tens temps de fer-la o tens alguna marca que t’agrada, utilitza-la.

Ingredients:

  • Ous
  • Salsa de tomaca  (aproximadament 1,5 cullerades per cada ou o al gust)
  • Oli
  • Sal
  • Torradetes per acompanyar

Estris: TMX per a la salsa, paella


Elaboració:


1.- Per fer la salsa de tomaca, segueix aquest link. Si no tens la TMX, fes-la amb una paella tapant-la mentre s’està coent per tal d’evitar esquitxades.

2.- Posa la salsa de tomaca a la paella amb una mica d’oli. Quan estiga calenta, afegeix els ous i una miqueta de sal per cada ou. Deixa’ls tal qual cauen a la paella i quan veges que van quallant, ves trencant-los a poc a poc per fer el remenat.

3.- Serveix immediatament acompanyat de torradetes, rosquilletes o pa del dia.

Temps total: amb la tomaca feta, 5 minuts

Bon profit!!



T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta

2 comentaris :

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )