No tenia previst tornar a publicar fins desprès de Reis però qualsevol excusa és bona! I és que les noies de Memòries d’una Cuinera ens han proposat aquest mes fer canapés, i clar, no hi podíem faltar i menys en unes dates com aquestes.
El canapé que hem triat és un que vam fer aquest Nadal, unes Torradetes amb Ventresca, Melmelada de Tomaca i Olivada, un contrast molt encertat tant en color com en sabor.
A més, es fa en 5 minuts. Què més volem per quedar bé amb els nostres convidats?
Ingredients:
- Bonítol del nord o tonyina*
- Olivada
- Torradetes de pa (poden ser casolanes o comprades, de les que més t’agraden primes, gruixudes o amb fruits vermells o panses com les de la foto)
*El bonítol/tonyina és convenient que siga de llauna gran o de pot de vidre ja que així es poden treure uns resquills més sencers i bonics
Estris: culleretes, bosa de plàstic menuda (opcional)
Elaboració:
1.- Col·loca a sobre de cada torrada un tros de tonyina, per sobre una culleradeta de melmelada de tomaca i finalment una mica d’olivada.
Ja està llest el nostre canapé!
Temps: 5 minuts
Madeli, van triomfar!! Moltes gràcies per la teua idea!
Bon profit!!
Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Marta
29 comentaris :
quin aperitiu tan bo! fantastica combinacio!! petons
Soy absolutamente fan de la olivada, así que me quedo por aquí...
Zarawita, bienvenida. Gracias por tu visita! Marta
Roser, i més fàcil impossible!
Unes torradetes molt-molt bones.
BON ANY NOU 2013
M'encanta la combinació d'ingredients d'aquestes torradetes, quina delícia.
Que acabis de passar unes bones festes i feliç any nou.
Petons
Un canapè ben fàcil i segur que esta boníssim!!!
Bones Festes...
Quina entrada més xula...aquest canapé te una pinta extraordinaria..m'encanta tot, des de la tunyina, fins la melmelada de tomaquet fins la olivada....
Un dels canapés que segur vola mès ràpit de la taula!
La combinació em sembla boníssima, una gran aportació!
Bon Nadal i feliç 2013!
Marta,
Aquesta ventresca tornaria boig al meu marit. Menjaria tonyina tot el dia.
Com bé dius: fàcil i ràpid.
Marta, un molt feliç 2013!
Una abraçada,
Nani
Gràcies per fer una excepció per nosaltres.
Em guardo la idea perquè la melmelada de tomàquet la faig servir amb formatge.
Et vaig veure a la tele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Moltes gràcies per participar i feliç 2013.
Quina gran combinació, aquesta recepta ens ofereix una gran solució per aquests dies. Felicitats pel blog tan maco que tens. Et convidem a visitar-nos en www.quinabonapinta.blogspot.com Bon any 2013!!!
M'encanten les melmelades de verdures!!! una aportació fantàstica. Moltíssimes gràcies Marta i molt bon any!!!
Rapid, facil i boníssim!
Aquesta ventresca té una pinta espectacular!
Ptnts
Dolça
Marta un aperitivo fantastico la combinacion queda genial
Bon any nou
Peto
Un aperitiu fantàstic i molt fàcil, això si amb una bona tonyina com aquesta teva Ummm
Bon Any i Petons
Mercè,
No cal que et digui que això té molt bona pinta.
Segur que no en vàreu deixar ni un.
Una abraçada.
Manel.
Una buena combinación para este genial aperitivo, es que entra solo por la vista.
Bon Any i petons.
Una torradeta que diu menjeume.
Bon any.
Ummmm deliciosa¡¡¡ me parece un entremés maravilloso¡
Hola Marta guapa tu
Et desitjem des d´en Roc a la cuina, un Bon SUper Any 2013
La proposta de HUMMMM
mil petonets Susanna
Marta, en 5 minutets s´aconseguix aquest resultat!!!! quin aperitiu més bó. Espere que ens vegem sovint.
Petons.
Estupendo este montadito que nos puede ser útil en cualquier momento.
Blanca de
JUEGO DE SABORES
Una tapa boníssima!!! jo no vaig arribar a temps per a publicar la meva proposta i mira que la tenia feta... ! bon any, una abraçada!
Marta,
Moltes Felicitats per TV3!!
I un Bon Any 2013!
Fins Ben aviat.
Des de les croquetes!!
quina bona pinta, bon any!!
Molt fan de fer servi la melmelada de tomaquet amb el saladet. Tremenda combinació :)
Boníssima aquesta torradeta!!!
Publica un comentari a l'entrada