Una recepta molt fàcil que tindreu preparada en 15 minuts…
Ingredients per a 4 persones:
-Per a la salsa:
- 300 g de cireres
- 8 cullerades soperes d’aigua
- 4 cullerades soperes de sucre
- 4 cullerades de vinagre de vi blanc
-La carn:
- 2 filets de porc ibèric*
*val la pena que ho fages amb filet de porc ibèric ja que és molt més tendre i no para tant eixut com el filet normal
Estris: estri per espinyolar les cireres, paella, planxa
Elaboració:
1.- Renta bé les cireres i trau-los el pinyol. Si pots, fes-te amb un estri per espinyolar les cireres. Et serà útil no només per fer receptes amb cireres sinó també si tens xiquets, perquè se les puguen menjar llevant-los el pinyol i no s’ennueguen.
2.- Posa tots els ingredients de la salsa (cireres, sucre, aigua i vinagre) en un cassó o una paella. Porta a ebullició i després deixa-ho a foc fluix uns 10 minuts fins que les cireres s’estoven. Remena de tant en tant.
3.- Talla els filets a medallons i passa’ls per la planxa.
4.- Serveix la carn amb la salsa per sobre.
Més fàcil impossible!!
Nota: Esta salsa també queda molt bé amb peixos blaus com el salmó o el llobarro
Temps total: 15 minuts
Bon profit!!
L’ingredient del repte del 15 d’este mes dels Blocs Xocolata Desfeta i Els fogons de La Bordeta són les cireres.
Aquesta vegada, si m’encante quasi no trobe cireres per presentar la meua proposta perquè ja estem fora de temporada … i el que més greu em sap és que no he pogut fer la recepta amb Cireres de la Muntanya d’Alacant, especialment amb les dels meus amics de Benissivà, a la Vall de Gallinera, unes cireres espectaculars i una Vall de les més boniques que conec!!
Una abraçada des d’aquí per a l’Eva, l’Òscar, la Sara, l’Elsa, l’Elvira, l’Àlvaro… i tota la colla d’allà baix!!
Esta recepta va per vosaltres!!
Marta
6 comentaris :
el aparatet de llevar el pinyol el vuic!!!què bo, amb la salseta, he de provar-ho, bsts
Ai Marta, quina salsa més bona. I el filet de porc m'encanta. Un plat que queda molt bé.
Una abraçada,
Nani
Un plat de diumenge, boníssim!! La salseta per sucar-hi pa!
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Una salsa tant fresqueta ha de lligar a la perfecció amb aquesta carn!!
Amb lo bó que està el filet de porc amb aquesta salsa ha d'estar deliciós!!
Ptns!!
Qué buena la maquinita para quitar los huesos. La había visto en las tiendas pero nunca imagine lo práctica que podría ser hasta que he tenido que hacer un plato con cerezas. Me gusta tu receta.
L'estri de treure el pinyol és molt útil tant per utilitzar les cireres per cuinar com per a que els nens se les mengen amb tota seguretat i tranquilitat de que no s'ennuegaran. La salsa és facilíssima!
Marta
Publica un comentari a l'entrada