Les creïlles (patates) que hem fet avui, són una guarnició ideal per quan tenim convidats ja que són molt ràpides i fàcils de fer. Van bé tant amb plats de carn com de peix.
Ingredients:
- creïlles
Estris: bol apte per al microones, film
Elaboració:
1.- Renta bé les creïlles i embolica-les amb film de cuina.
2.- Punxa amb un ganivet. Fica al microones (sense aigua ni res) i cou a máxima potència durant uns 10 minuts o fins que quan li claves el ganivet, veges que estan fetes.
3.- Serveix acompanyant plats de carn o peix tallades per la meitat amb una mica de mantega i sal Maldon per sobre.
Més fàcils i còmodes de fer, impossible!
Temps total: 12 minuts
Bon profit!!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari.
Si has fet la recepta, comparteix-la amb nosaltres. Moltes gràcies!!
Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari, subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos aFacebook, Pinterest o a Twitter.
Marta
3 comentaris :
la creilla sempre va bé i aixina super ràpid i bones, bsets!!!
Són molt agraïdes i més quan tens gent a casa, sempre agraden! Ciao! Marta
El film h de ser especial? Una vegada sem va fondre al micro... :(
Publica un comentari a l'entrada