Amb la recepta de hui aprofitaràs aquells plàtans que ningú vol menjar-se perquè ja estan massa blanets i que tantes vegades has hagut de llançar a les escombraries.
T'he de dir que ja mai et passarà quan proves este cake de plàtan amb panses i nous.
És ideal per esmorzar o berenar i a més, està per xuclar-se els dits!
Ingredients:
- 125 g de sucre moré/ muscovado o panela
- 2 ous 🥚🥚
- 2 plàtans madurs grandets🍌🍌
- 100 g de mantega
- 250 g de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 100 g de panses remullades en 50 g de brandi
- 60 g de nous
- per tirar-li abans d'anar al forn: sucre moré al gust i unes nous picades
Estris: TMX o batedora + bol, motlle de plumcake de 24x10 cm aprox.
Elaboració:
1.- Preescalfa el forn a 180 ºC.
2.- Barreja els ous amb el sucre fins obtenir una massa escumosa (en TMX 4 min 37º vel 4)
3.- Agrega els plàtans i la mantega i tritura uns segons a vel. 6.
4.- Seguidament afig la farina i el llevat en pols i remena fins a integrar.
5.- Per últim incorpora les panses i les nous una mica picades.
6.- Integra-ho tot i fica en un motlle de plum-cake folrat amb paper de forn o ben untat d'oli.
7.- Empolvora la part superior amb més nous i sucre.
8.- Enforna durant 50-60 minuts o fins que en punxar-lo amb un pal de broqueta, este isca net.
9.- Deixa refredar sobre una reixeta.
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada