GALERIA DE FOTOS

dissabte, 10 de setembre de 2022

PA DE PLÀTAN AMB PANSES I NOUS (BANANA BREAD)

Amb la recepta de hui aprofitaràs aquells plàtans que ningú vol menjar-se perquè ja estan massa blanets i que tantes vegades has hagut de llançar a les escombraries.

T'he de dir que ja mai et passarà quan proves este cake de plàtan amb panses i nous.

És ideal per esmorzar o berenar i a més, està per xuclar-se els dits!



Ingredients:⁣⁣⁣

  • ⁣⁣125 g de sucre moré/ muscovado o panela
  • 2 ous 🥚🥚
  • 2 plàtans madurs grandets🍌🍌
  • 100 g de mantega
  • 250 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 100 g de panses remullades en 50 g de brandi
  • 60 g de nous
  • per tirar-li abans d'anar al forn: sucre moré al gust i unes nous picades

Estris: TMX  o batedora + bol, motlle de plumcake de 24x10 cm aprox.

Elaboració:⁣⁣⁣

⁣⁣1.- Preescalfa el forn a 180 ºC. ⁣⁣

2.- Barreja els ous amb el sucre fins obtenir una massa escumosa (en TMX 4 min 37º vel 4)

3.- Agrega els plàtans i la mantega i tritura uns segons a vel. 6.

4.- Seguidament afig la farina i el llevat en pols i remena fins a integrar. ⁣⁣

5.- Per últim incorpora les panses i les nous una mica picades.

6.- Integra-ho tot i fica en un motlle de plum-cake folrat amb paper de forn o ben untat d'oli.

7.- Empolvora la part superior amb més nous i sucre. ⁣⁣

8.- Enforna durant 50-60 minuts o fins que en punxar-lo amb un pal de broqueta, este isca net.

9.- Deixa refredar sobre una reixeta.


Bon profit!


T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta