Reconec que fer croquetes no m'agrada gens, és pesat, i acabes embrutant un munt la cuina. Aquesta recepta però, és fàcil, ràpida, és més sana (una mica?) i sobretot neta... vaja, que no serà la darrera vegada que la fem.
Hui l’he fet una mica diferent, he cobert el fons d'una cassola amb tortillas mexicanas d’un paquet que tenia obert, li he ficat per damunt la massa de croqueta, he plegat les vores de las tortillas que sobresortien com si fora una “galette” i ho he gratinat amb parmesà, una mica de barreja de 4 formatges ratllats i panko. 15 minuts a foc fort i tens un sopar que acompanyat d'una amanida és ben complet!
Us he de confessar que a casa agrada molt tant amb base com sense, però no em compren la idea de substituir la tradicional #croqueta per aquesta. Tot i això, és de segur l'alternativa quan a la cuinera no té temps 😉.
Ingredients:
- Massa de croqueta del farcit*
- Si li fiques base necessitaràs, 4-5 tortillas mexicanes
- Per a gratinar: ou batut (opcional), formatge variat i panko
Estris: Cassola de forn
*Nota : No pose quantitats perquè es tracta de una recepta d’aprofitament. Si fas el farcit expressament, pots utilitzar la recepta d’aquí que no és tan consistent com la massa de les croquetes.
Aqui us deixe el pas a pas de les dues maneres:
Amb base:
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada