L’ou amb tomaca era dels meus plats preferits quan era menuda. M’agradava sobretot per a l’entrepà del primer dia de campaments perquè el pa quedava blanet. Ara de “gran” continua agradant-me pel seu sabor i perquè és un dels plats més socorreguts per fer un sopar fàcil i ràpid.
L’ideal és preparar el remenat amb salsa de tomaca casolana, però si no tens temps de fer-la o tens alguna marca que t’agrada, utilitza-la.
Ingredients:
- Ous
- Salsa de tomaca (aproximadament 1,5 cullerades per cada ou o al gust)
- Oli
- Sal
- Torradetes per acompanyar
Estris: TMX per a la salsa, paella
Elaboració:
1.- Per fer la salsa de tomaca, segueix aquest link. Si no tens la TMX, fes-la amb una paella tapant-la mentre s’està coent per tal d’evitar esquitxades.
2.- Posa la salsa de tomaca a la paella amb una mica d’oli. Quan estiga calenta, afegeix els ous i una miqueta de sal per cada ou. Deixa’ls tal qual cauen a la paella i quan veges que van quallant, ves trencant-los a poc a poc per fer el remenat.
3.- Serveix immediatament acompanyat de torradetes, rosquilletes o pa del dia.
Temps total: amb la tomaca feta, 5 minuts
Bon profit!!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
2 comentaris :
Tambè per mi era un dels meus plats preferits.
Es bonissim.
Salut.
Es curiós com a molta gent li porta records... :-)
Publica un comentari a l'entrada