GALERIA DE FOTOS

dijous, 27 de desembre de 2012

TORRADETES AMB VENTRESCA, MELMELADA DE TOMACA I OLIVADA

No tenia previst tornar a publicar fins desprès de Reis però qualsevol excusa és bona! I és que les noies de Memòries d’una Cuinera ens han proposat aquest mes fer canapés, i clar, no hi podíem faltar i menys en unes dates com aquestes.

El canapé que hem triat és un que vam fer aquest Nadal, unes Torradetes amb Ventresca, Melmelada de Tomaca i Olivada, un contrast molt encertat tant en color com en sabor.

A més, es fa en 5 minuts. Què més volem per quedar bé amb els nostres convidats?

 

4-torradeta ventresca melmelada tomacaolivada

 

Ingredients:

  • Bonítol del nord o tonyina*
  • Olivada
  • Torradetes de pa (poden ser casolanes o comprades, de les que més t’agraden primes, gruixudes o amb fruits vermells o panses com les de la foto)

*El bonítol/tonyina és convenient que siga de llauna gran o de pot de vidre ja que així es poden treure uns resquills més sencers i bonics

Estris: culleretes, bosa de plàstic menuda (opcional)

Elaboració:

1.- Col·loca a sobre de cada torrada un tros de tonyina, per sobre una culleradeta de melmelada de tomaca i finalment una mica d’olivada.

Ja està llest el nostre canapé!

4-torradeta ventresca melmelada tomacaolivada-collage

 

canapes

4-torradeta ventresca melmelada tomaca olivada-ppal2

Temps: 5 minuts

Madeli, van triomfar!! Moltes gràcies per la teua idea!

Bon profit!!

Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Marta

29 comentaris :

  1. quin aperitiu tan bo! fantastica combinacio!! petons

    ResponElimina
  2. Soy absolutamente fan de la olivada, así que me quedo por aquí...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Zarawita, bienvenida. Gracias por tu visita! Marta

      Elimina
  3. Unes torradetes molt-molt bones.

    BON ANY NOU 2013

    ResponElimina
  4. M'encanta la combinació d'ingredients d'aquestes torradetes, quina delícia.
    Que acabis de passar unes bones festes i feliç any nou.
    Petons

    ResponElimina
  5. Un canapè ben fàcil i segur que esta boníssim!!!
    Bones Festes...

    ResponElimina
  6. Quina entrada més xula...aquest canapé te una pinta extraordinaria..m'encanta tot, des de la tunyina, fins la melmelada de tomaquet fins la olivada....
    Un dels canapés que segur vola mès ràpit de la taula!

    ResponElimina
  7. La combinació em sembla boníssima, una gran aportació!
    Bon Nadal i feliç 2013!

    ResponElimina
  8. Marta,
    Aquesta ventresca tornaria boig al meu marit. Menjaria tonyina tot el dia.
    Com bé dius: fàcil i ràpid.
    Marta, un molt feliç 2013!
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  9. Gràcies per fer una excepció per nosaltres.
    Em guardo la idea perquè la melmelada de tomàquet la faig servir amb formatge.
    Et vaig veure a la tele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
    Moltes gràcies per participar i feliç 2013.

    ResponElimina
  10. Quina gran combinació, aquesta recepta ens ofereix una gran solució per aquests dies. Felicitats pel blog tan maco que tens. Et convidem a visitar-nos en www.quinabonapinta.blogspot.com Bon any 2013!!!

    ResponElimina
  11. M'encanten les melmelades de verdures!!! una aportació fantàstica. Moltíssimes gràcies Marta i molt bon any!!!

    ResponElimina
  12. Rapid, facil i boníssim!
    Aquesta ventresca té una pinta espectacular!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  13. Marta un aperitivo fantastico la combinacion queda genial
    Bon any nou
    Peto

    ResponElimina
  14. Un aperitiu fantàstic i molt fàcil, això si amb una bona tonyina com aquesta teva Ummm
    Bon Any i Petons

    ResponElimina
  15. Mercè,
    No cal que et digui que això té molt bona pinta.
    Segur que no en vàreu deixar ni un.
    Una abraçada.
    Manel.

    ResponElimina
  16. Una buena combinación para este genial aperitivo, es que entra solo por la vista.
    Bon Any i petons.

    ResponElimina
  17. Una torradeta que diu menjeume.
    Bon any.

    ResponElimina
  18. Ummmm deliciosa¡¡¡ me parece un entremés maravilloso¡

    ResponElimina
  19. Hola Marta guapa tu

    Et desitjem des d´en Roc a la cuina, un Bon SUper Any 2013

    La proposta de HUMMMM

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Marta, en 5 minutets s´aconseguix aquest resultat!!!! quin aperitiu més bó. Espere que ens vegem sovint.
    Petons.

    ResponElimina
  21. Estupendo este montadito que nos puede ser útil en cualquier momento.
    Blanca de
    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  22. Una tapa boníssima!!! jo no vaig arribar a temps per a publicar la meva proposta i mira que la tenia feta... ! bon any, una abraçada!

    ResponElimina
  23. Marta,
    Moltes Felicitats per TV3!!
    I un Bon Any 2013!
    Fins Ben aviat.
    Des de les croquetes!!

    ResponElimina
  24. Molt fan de fer servi la melmelada de tomaquet amb el saladet. Tremenda combinació :)

    ResponElimina
  25. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )