GALERIA DE FOTOS

dijous, 21 de juny de 2012

POLP BULLIT A LA PLANXA

És molt típic demanar als bars una picadeta de polp a la gallega. Aquest d’avui però, un cop bullit l’hem passat per la planxa i això li dona un gust molt original i molt bo.

El polp bullit es troba a moltes botigues, el pots comprar i tenir-lo al congelador. Aquesta tapa és per tant ideal per quan tens convidats perquè només has de preocupar-te en l’últim moment de donar-li un cop de planxa al polp, posar una mica de pebre roig i regar-lo amb un bon oli d’oliva.

4-polp bullit a la planxa-ppal

Ingredients:

  • potes de polp bullit
  • pebre roig dolç o picant
  • oli d’oliva verge extra

-Per a acompanyar:

Estris: planxa

Elaboració:

1.- Posa les potes del polp damunt d’una planxa ben calenta. Torra-les fins que comencen a recargolar-se. 

4-polp bullit a la planxa-1

2.- Talla a rondanxetes una mica esbiaixades i posa en una plata. Empolvora amb pebre roig i posa-li un raig d’oli d’oliva.

3.- Serveix calent.

Temps total: 5 minuts

Bon profit!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )