Aquesta setmana m’he sorprés en rebre el LIEBSTER AWARD 4 vegades en només 3 dies. Realment no estic gaire posada amb això dels premis que es donen d’uns blocs als altres ja que malauradament el poc temps que tinc per dedicar-li al bloc, l’utilitze per a redactar i preparar les entrades. Per tant, tot i que no sóc gaire (inter)activa a la xarxa, m’alegra que algú em tinga en compte :–)!!
Aquest guardó és una manera de donar a conèixer blocs amb menys de 100 seguidors. A mi me l’han atorgat els Blocs de la Carmeta Rusquilleta, Dolç i Salat, Els fogons de l’avia Nuri i Viaje al Centro de la Cocina.
Bàsicament es tracta de que els blocs elegits trien 11 blocs, i aquestos triaran 11 més. Alhora, per què us coneguen millor, heu de dir 11 coses sobre vosaltres i respondre 11 preguntes. Això del número 11 no sé si té una explicació, bé, a mi em recorda una mica als jocs en cadena que fèiem al cole…
Les regles del premi són:
A) Explicar 11 coses sobre tu.
B) Respondre les 11 preguntes sobre tu.
C) Triar 11 blocs i i proposar-los 11 preguntes
D) Seguir a la persona que t'ha nominat.
E) Visitar tres dels blogs que també han estat nominats juntament amb tu.
COMENCE…
A) Explicar 11 coses sobre tu:
- Edat: entre 35 i 40.
- Valenciana de naixement i Catalana d’adopció.
- Sóc llicenciada en filologia anglesa i vaig ser profe durant uns anys (de vegades ho notareu perquè m’enrotlle bastant). Ho vaig deixar per venir-me a viure a Barcelona i ara treballe en una multinacional fent una feina que també m’agrada.
- No em dedique a res relacionat amb la gastronomia. És un hobby.
- Tinc dues filles, una del 2006 i l’altra del 2008 (per tant ara, de 6 i 4 anys). Les dues també estan enganxades a la cuina. M’ajuden bastant (encara que de vegades aquesta ajuda es torna en contra teu), munten ja els seus propis plats, els hi fan fotos i segurament quan sàpiguen llegir i escriure, faran el seu propi bloc, em treuran els pocs seguidors que tinc i algú els donarà també el Liebster Award.
- Pense que quan es tenen fills s’ha de fer alguna activitat que ens agrade i ens motive. Abans feia guitarra però suposava massa temps tant a dins com fora de casa. He acabat per tant fent un bloc de cuina a casa perquè cuinar, cuinem cada dia…
- Acostume a buscar el cantó positiu de les coses. Sóc pràctica i m’agrada anar al gra.
- Defuigisc prou d’allò que acostuma a agradar a tothom i vaig bastant a la meua.
- Gaudisc tant del mar com de la muntanya, dels dinars amb els amics, m’agrada la tranquil·litat però no la soledat, els llibres de cuina i amb tot això ja m’he passat de les 11 coses.
B) Les 11 preguntes:
- Com et definiries? Reservada i independent.
- Quin és el teu plat preferit? Qualsevol plat d’arròs sense esclatar.
- Prefereixes cuinar o que et cuinin? Les dues coses. Disfrute molt cuinant però m’agrada aprendre dels altres i que em sorprenguen.
- Quines són les teves postres preferides? No sóc gaire “dolça” i m’agrada acabar els àpats amb una fruita.
- Si t'haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria? El pa.
- Quin és el millor viatge que has fet? Guatemala
- Quin és el millor restaurant en el que has menjat? M’agraden molts, l’últim on hem dinat i que ens agrada molt: L’Aiguamolls a l’Empordà.
- T'agrada més la carn o el peix? Depén del moment.
- Quin és el teu formatge preferit? Els manxecs.
- Xocolata negra o amb llet? Xocolata negra, sens dubte.
- Quin és el pitjor plat que has provat mai? No puc amb els puddings de peix.
C) El blocs que jo trie
i les 11 preguntes que faig, encara que hi ha un parell de blocs que no són de cuina, són les mateixes que jo he respost.
Nota als “guardonats”: això és una cadena de premis, la intenció és donar a conéixer el teu bloc però de cap de les maneres vull que això et prenga massa temps. Si no va amb tu tot això, simplement passa i no et sentis obligat. (No vaig a posar tot allò que s’acostuma a trobar als mails que ens fan reenviar de la mala sort … :-)). Tot al contrari!! Espere que us vaja a tots molt bé!
Ens veiem per la xarxa!
Marta