Una amanida de colors i sabors contrastats amb una fruita típica de la tardor com a protagonista: la magrana.
Ingredients*:
- enciams variats
- 1/2 magrana desgranada
- formatge tendre tallat a dauets (mozzarella, Burgos, feta, etc.)
- pernil ibèric o pernil d’ànec tallat ben prim
- un grapat de fruits secs: pipes, festucs, nous
- Per a amanir:
- 50 g d’oli d’oliva verge extra
- 15-20 g de vinagre de Mòdena
- 1/2 cullerada de melmelada de gerds
- sal al gust
*les quantitats poseu-les al vostre gust
Estris: bol/plat per a servir
Elaboració:
1.- Posa tots els ingredients de l’amanida en un bol o una plata.
2.- Amaneix amb la vinagreta.
Temps total: 5 minuts
Bon profit!!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.
Marta
2 comentaris :
Una bonissima amanida de tardor.
Magrana i pernil....aquesta amanida és la meva!!! Petonarros!
Publica un comentari a l'entrada