Actualitzem l’entrada més receptes…
En una entrada anterior us parlàvem dels sucs verds. En este post us aniré deixant receptes dels sucs perquè les aneu provant.
FÓRMULA BÀSICA:
RECEPTES DE SUCS I BATUTS VERDS:
1.-SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN: molta energia per començar el dia. (Textura més líquida).
2.-SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA: un suc carregat amb vitamines
3.-SUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLA: textura suau i sabor dolç i agradable
4.-SUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADA: textura suau i sabor dolç i agradable
5.-SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT: textura suau i sabor dolç i agradable
Aviat, més receptes!
T’ha agradat el post? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.
Marta
4 comentaris :
Molt interessant aquesta entrada.
Em guardo la teva idea.
Petons
Com es fan amb thermomixs aquests batuts?
Jo ho fique tot a la tmx i triture velocitat progressiva 5-10. En menys d'un minut ho tens. Després m'agrada colar-ho per treure una mica la polpa. Hi ha sucs més líquids com el 1 i 2 i uns altres que surten més "cremosos" com el 3 i 4. Espere que t'agraden. Marta
Jo ho fique tot a la tmx i triture velocitat progressiva 5-10. En menys d'un minut ho tens. Després m'agrada colar-ho per treure una mica la polpa. Hi ha sucs més líquids com el 1 i 2 i uns altres que surten més "cremosos" com el 3 i 4. Espere que t'agraden. Marta
Publica un comentari a l'entrada