Les tortilles mexicanes ens poden solucionar un sopar en un tres i no res. Fa un temps us vam mostrar com les utilitzàvem per fer unes pizzes en pocs minuts.
Hui fem una versió més estiuenca i també molt ràpida: uns rotllets amb amanida.
Estos rotllets, molt fàcils i ràpids de preparar, poden ser perfectament un sopar de cada dia o bé un pica-pica per quan tens convidats. T’assegure que són tot un èxit!
Ingredients:
- Tortillas mexicanes
-Per al farcit:
El farcit pot ser ben variat. Nosaltres normalment les preparem amb:
- Barreja d’encisams (enciam), dacsa (blat de moro), tomaques tallades a daus, olives, tonyina, pernil, formatge
Altres combinacions:
- Salsa rosa, encisam, llagostins bullits, pinya/alvocat
- Maionesa, encisam, tomaca, salmó fumat, cogombrets en vinagre
- Encisam, alvocat, tomaca, ceba tendra, salmó/llagostins bullits
Estris: espàtula, ganivet, (bols per a servir)
Elaboració:
1.-Estén la maionesa.
2.- Posa els ingredients del farcit en renglera a la part central de la tortilla: l’encisam, la dacsa, la tonyina, la tomaca tallada a daus, el pernil i el formatge. Vigila de no omplir-la massa ja que sinó no la podràs tancar.
3.- Doblega i talla cada tortilla en tres o quatre trossos.
4.- Serveix fred.
Nota: si és un sopar de plat únic pots posar tots els ingredients en diferents bols i que la gent es vaja servint.
Si els has de preparar com a part d’un bufet i necessites preparar-los amb antelació, embolica’ls amb film transparent, reserva’ls a la nevera i a última hora talla’ls. No els deixes massa estona ja que l’encisam se semarà.
Si vols, per servir-los, els pots punxar amb un palet menut de broqueta.
Temps total: 5 minuts
Bon profit!!
T’ha agradat la recepta?, Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.
Aprofite per desitjar-vos unes bones vacances. Tornem al Setembre!!
Marta
2 comentaris :
MMMMMM !!! quina bona pinta que fa això, com sempre moltes gràcies...i bones vacances.
Mari Pau.
La idea de servir-los tallats m'ha agradat molt! Petons!
Publica un comentari a l'entrada