Avui hem dessalat anxoves i amb les espines que els hem tret, hem fet aquest curiós aperitiu. D’això se’n diu aprofitar al màxim els ingredients que utilitzem a la cuina, una recepta d’aprofitament en tota regla.
I per als que no les heu provades mai, penseu que queden molt cruixents, són gustoses i a més, són una bona font de calci que serà molt ben rebuda pels vostres ossos.
Ingredients:
- espines de les anxoves que hem dessalat aquí
- llet
- farina
- oli per a fregir
Estris: bol, paella
Elaboració:
1.- Posa les espines de les anxoves en un bol i cobreix-les de llet. Deixa-les uns 5-10 minuts.
2.- Escorre-les i asseca-les amb paper de cuina.
3.- Passa per farina i fregeix en l’oli ben calent.
4.- Trau-les a un colador o a un plat cobert amb paper absorbent i serveix calentes.
Temps total: 5 minuts
Bon profit!!
Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Marta
12 comentaris :
He llegit algun cop que es poden menjar així però no les he provat mai. Han de ser molt gustoses!
Digues que sí, tal i com estan les coses, no es pot llençar res i a més les espines ens aporten molt de calci.
I tant que es una recepta d'aprofitament. Segur que estàn benes tan cruixents.
Petons.
És ben curiosa la recepta!!!! No les he probat mai, però m'agraden. I si dius que són tant cruixents....
És curiòs, aquí s'aprofita tot.
petonets, Marta.
Me has dejado totalmente sorprendida, creo que en estado de shock.
Un abrazo
Blanca de
JUEGO DE SABORES
Calcio en estado puro, que bueno. Además con tu blog aprendo algo de catalán, que me viene bien para cuando voy a la Costa Brava. Ya he visto unas cuantas recetas que voy a hacer ese suquet y algún arroz...
Nos vemos en el cursillo.
Sara
Hola Marta!! Pues yo nunca había visto esta receta!! Que original!! Me ha gustado mucho!! Por cierto, me quedo por aquí!! :)
Besoss
Cruixents!!! mira que estan bones !!! m´agraden molt i les faig molt poques vegades.
Petons
Hola Marta! Me alegro de que estes también en el curso!!! :) Nos vemos por allí! Un beso!
Jo les he menjat al Celler de Can Roca i son una delicia... Gracies per la recepta!! Un peto!
Esto si que es una receta de aprovechamiento, estarán deliciosas.
Saludos
Si, però fregides crec que lerden les propietats, al igual que el peix fregit.
Publica un comentari a l'entrada