GALERIA DE FOTOS

divendres, 11 de gener del 2013

ESPINES D’ANXOVA FREGIDES

Avui hem dessalat anxoves i amb les espines que els hem tret, hem fet aquest curiós aperitiu. D’això se’n diu aprofitar al màxim els ingredients que utilitzem a la cuina, una recepta d’aprofitament en tota regla.

I per als que no les heu provades mai, penseu que queden molt cruixents, són gustoses i a més, són una bona font de calci que serà molt ben rebuda pels vostres ossos.

4-espines anxova fregides-ppal

Ingredients:

  • espines de les anxoves que hem dessalat aquí
  • llet
  • farina
  • oli per a fregir

Estris: bol, paella

Elaboració:

1.- Posa les espines de les anxoves en un bol i cobreix-les de llet. Deixa-les uns 5-10 minuts.

2.- Escorre-les i asseca-les amb paper de cuina.

3.- Passa per farina i fregeix en l’oli ben calent.

4.- Trau-les a un colador o a un plat cobert amb paper absorbent i serveix calentes.

 

4-espines anxova fregides-ppal2

Temps total: 5 minuts

Bon profit!!

Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Marta

12 comentaris :

Gemma ha dit...

He llegit algun cop que es poden menjar així però no les he provat mai. Han de ser molt gustoses!

Mercè ha dit...

Digues que sí, tal i com estan les coses, no es pot llençar res i a més les espines ens aporten molt de calci.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

I tant que es una recepta d'aprofitament. Segur que estàn benes tan cruixents.
Petons.

Anònim ha dit...

És ben curiosa la recepta!!!! No les he probat mai, però m'agraden. I si dius que són tant cruixents....
És curiòs, aquí s'aprofita tot.
petonets, Marta.

JUEGO DE SABORES ha dit...

Me has dejado totalmente sorprendida, creo que en estado de shock.
Un abrazo
Blanca de
JUEGO DE SABORES

Sara Luengo Jiménez ha dit...

Calcio en estado puro, que bueno. Además con tu blog aprendo algo de catalán, que me viene bien para cuando voy a la Costa Brava. Ya he visto unas cuantas recetas que voy a hacer ese suquet y algún arroz...
Nos vemos en el cursillo.

Sara

Unknown ha dit...

Hola Marta!! Pues yo nunca había visto esta receta!! Que original!! Me ha gustado mucho!! Por cierto, me quedo por aquí!! :)
Besoss

Roser ha dit...

Cruixents!!! mira que estan bones !!! m´agraden molt i les faig molt poques vegades.
Petons

Unknown ha dit...

Hola Marta! Me alegro de que estes también en el curso!!! :) Nos vemos por allí! Un beso!

Pili ha dit...

Jo les he menjat al Celler de Can Roca i son una delicia... Gracies per la recepta!! Un peto!

Maria Dolores ha dit...

Esto si que es una receta de aprovechamiento, estarán deliciosas.
Saludos

Anna Sunyer ha dit...

Si, però fregides crec que lerden les propietats, al igual que el peix fregit.