GALERIA DE FOTOS

dimecres, 21 de novembre de 2012

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2012

 

2012-Cuinadiari-blogs contra la fam gran recapte-2

Aquesta entrada va dedicada a una bona causa: col·laborar en difondre la campanya promoguda pel Banc dels Aliments dels propers dies 30 de novembre i 1 de desembre .

El Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’Aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat.

El proper 30 de novembre i 1 de desembre s’ha organitzat una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya gràcies a la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris puntuals d’arreu del territori català. S’ha organitzat la recollida en més de 700 supermercats i mercats d'arreu de Catalunya.

De quina manera podem col·laborar?:

Quin tipus d’aliments es poden portar?

  • Sobre tot llet, oli, llegums secs i conserves de peix (tonyina, sardines)*, etc.

  *llista actualitzada el 27/11 arran d’una entrevista a RAC1 en la que s’indicàven que preferiblement foren aquestos aliments. Sobre tot, no porteu aliments frescos. Si ho feu per internet, hi ha un ventall més ampli de productes i a més, no es bescanvien immediatament sinó segons les necessitats.

I DES DELS BLOCS TAMBÉ PODEM COL·LABORAR CONTRA LA FAM:

Si tens uns bloc, també tens el teu espai gràcies a la iniciativa de Blogs contra la fam un bloc promogut per Sara-Maria Aixàs Valls i Starbase Starfleet (Pots trobar informació tant al bloc com a l’esdeveniment que han creat al Facebook.  

blogs contra la fam gran recapteBlocs contra la fam fa una crida als blocaires a fer difusió a través dels nostres blocs, d’aquesta campanya del Gran Recapte del Banc del Aliments. També, el dia 30 de novembre publicarem una recepta senzilla i econòmica amb algun dels aliments que es recullen a la campanya.

Tots podem aportar el nostre gra de sorra com a particulars, com a blocaires o com a empreses.

Vinga, animeu-vos i participeu en aquesta iniciativa tan solidària perquè ningú al nostre voltant es quede amb gana!

 

Ens veiem demà amb unes Magdalenes de Doble Xocolata amb Café i Taronja Confitada i el dia 30 amb la Recepta per a Blogs Contra la fam i el Gran Recapte 2012!

Marta

2 comentaris :

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )