GALERIA DE FOTOS

dimecres, 21 de novembre del 2012

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2012

 

2012-Cuinadiari-blogs contra la fam gran recapte-2

Aquesta entrada va dedicada a una bona causa: col·laborar en difondre la campanya promoguda pel Banc dels Aliments dels propers dies 30 de novembre i 1 de desembre .

El Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’Aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat.

El proper 30 de novembre i 1 de desembre s’ha organitzat una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya gràcies a la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris puntuals d’arreu del territori català. S’ha organitzat la recollida en més de 700 supermercats i mercats d'arreu de Catalunya.

De quina manera podem col·laborar?:

Quin tipus d’aliments es poden portar?

  • Sobre tot llet, oli, llegums secs i conserves de peix (tonyina, sardines)*, etc.

  *llista actualitzada el 27/11 arran d’una entrevista a RAC1 en la que s’indicàven que preferiblement foren aquestos aliments. Sobre tot, no porteu aliments frescos. Si ho feu per internet, hi ha un ventall més ampli de productes i a més, no es bescanvien immediatament sinó segons les necessitats.

I DES DELS BLOCS TAMBÉ PODEM COL·LABORAR CONTRA LA FAM:

Si tens uns bloc, també tens el teu espai gràcies a la iniciativa de Blogs contra la fam un bloc promogut per Sara-Maria Aixàs Valls i Starbase Starfleet (Pots trobar informació tant al bloc com a l’esdeveniment que han creat al Facebook.  

blogs contra la fam gran recapteBlocs contra la fam fa una crida als blocaires a fer difusió a través dels nostres blocs, d’aquesta campanya del Gran Recapte del Banc del Aliments. També, el dia 30 de novembre publicarem una recepta senzilla i econòmica amb algun dels aliments que es recullen a la campanya.

Tots podem aportar el nostre gra de sorra com a particulars, com a blocaires o com a empreses.

Vinga, animeu-vos i participeu en aquesta iniciativa tan solidària perquè ningú al nostre voltant es quede amb gana!

 

Ens veiem demà amb unes Magdalenes de Doble Xocolata amb Café i Taronja Confitada i el dia 30 amb la Recepta per a Blogs Contra la fam i el Gran Recapte 2012!

Marta