El repte d’este mes de la Recepta del 15 dels Blocs Xocolata Desfeta i Els fogons de La Bordeta són els entrepans. Aquest mes el repte no ha estat la recepta en si, sinó haver de decidir-nos quin feiem ja que ens encanten els entrepans amb qualsevol cosa.
Finalment hem triat esta llesca amb sobrasada, pernil, ceba confitada, filet de porc ibèric i formatge, una bomba calòrica però molt adient per gaudir d’un bon moment amb un vinet negre i uns amics.
Avís: no recomanat per qui haja començat l’operació biquini
- 1 barra de pa*
- 1 terrina de sobrassada/ botifarra (morcilla) d’untar
- 4 talls de pernil serrà o ibèric
- 4 talls de formatge
- 2-3 cebes
- 1 filet de porc ibèric
Estris: paella per fer la ceba i el filet, forn
Elaboració:
1.- Talla la ceba en juliana fina. Posa-la a una paella i vés fent-la molt poc a poc.
2.- Encén el forn a 180º funció ventilador + a dalt i a baix.
3.- Talla el filet de porc i pasa’l per la planxa/paella.
4.- Unta el pa amb sobrassada (si no t’agrada pot posar morcilla d’untar). Desprès afegeix la resta d’ingredients per aquest ordre:
- pernil
- ceba
- filet de porc
- formatge
6.- Serveix ben calenteta.
Tempo total: < de 30 minuts
Bon profit!!
9 comentaris :
què reboníssim!!!!tens raó la dieta.....besets!!!
Uf, quina pasada de entrepà, calentet, el formatge fos... Molt bo! Petons
Maaaareta meva, res d'operació bikini... jo m'hi llenço de cap!! Quina bona pinta!
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Caram quin entrepà. No ens estem de res, eh? Haha! M'encanta amb la ceba... Li dóna un toc deliciós als entrepans. Me l'apunto, que sé d'un a qui li encantarà!! ;)
Moltíssimes gràcies per participar.
Petonets!
Marina.
Caramba, esto sí que requiere olvidar la dieta y aplicarse lo del "a vivir que son dos días". Muy de aquí y sin complejos. Nos iremos viendo en la red.
Saludos.
-Andy-
Megabocata!!!!! amigos, vino y frío fuera!!!!mmmmmmmm
Vaya bocata. Sinfonía de ibéricos. Tiene que estar buenísimo.
Un entrepà molt complet!! no hi falta de rés.. Que bo!! petons,
Ideal per a un sopar de diumenge.
Petons
Publica un comentari a l'entrada