GALERIA DE FOTOS

diumenge, 13 de maig del 2012

LLESCA D’IBÈRICS

El repte d’este mes de la Recepta del 15 dels Blocs Xocolata Desfeta i Els fogons de La Bordeta són els entrepans. Aquest mes el repte no ha estat la recepta en si, sinó haver de decidir-nos quin feiem ja que ens encanten els entrepans amb qualsevol cosa.

Finalment hem triat esta llesca amb sobrasada, pernil, ceba confitada, filet de porc ibèric i formatge, una bomba calòrica però molt adient per gaudir d’un bon moment amb un vinet negre i uns amics.

4-llesca iberics-ppal1-ETI

Avís: no recomanat per qui haja començat l’operació biquini

Ingredients per a 4 persones:


  • 1 barra de pa*
  • 1 terrina de sobrassada/ botifarra (morcilla) d’untar
  • 4 talls de pernil serrà o ibèric
  • 4 talls de formatge
  • 2-3 cebes
  • 1 filet de porc ibèric
*nosaltres esta vegada hem utilitzat un pa allargat de poble de mig quilo i hem fet servir només la part de baix. Si utilitzes pa de barra, amb una barra en tindràs prou per a 4 persones.

Estris: paella per fer la ceba i el filet, forn

Elaboració:

1.- Talla la ceba en juliana fina. Posa-la a una paella i vés fent-la molt poc a poc.

4-llesca iberics (1)-eti

2.- Encén el forn a 180º funció ventilador + a dalt i a baix.

3.- Talla el filet de porc i pasa’l per la planxa/paella.

4-llesca iberics (2-2)-eti

4.- Unta el pa amb sobrassada (si no t’agrada pot posar morcilla d’untar). Desprès afegeix la resta d’ingredients per aquest ordre:
    • pernil
    • ceba
    • filet de porc
    • formatge
5.- Fica al forn fins que el formatge es fonga i el pa estiga una mica cruixent.

4-llesca iberics SUMM-eti

6.- Serveix ben calenteta.

4-llesca iberics-ppal2-ETI

calendari_maig2012

Tempo total: < de 30 minuts

Bon profit!!

9 comentaris :

llimaverda ha dit...

què reboníssim!!!!tens raó la dieta.....besets!!!

Pili ha dit...

Uf, quina pasada de entrepà, calentet, el formatge fos... Molt bo! Petons

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Maaaareta meva, res d'operació bikini... jo m'hi llenço de cap!! Quina bona pinta!
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra

Marina Xocolata Desfeta ha dit...

Caram quin entrepà. No ens estem de res, eh? Haha! M'encanta amb la ceba... Li dóna un toc deliciós als entrepans. Me l'apunto, que sé d'un a qui li encantarà!! ;)
Moltíssimes gràcies per participar.
Petonets!

Marina.

Alfriston Cottage ha dit...

Caramba, esto sí que requiere olvidar la dieta y aplicarse lo del "a vivir que son dos días". Muy de aquí y sin complejos. Nos iremos viendo en la red.
Saludos.

-Andy-

abril ha dit...

Megabocata!!!!! amigos, vino y frío fuera!!!!mmmmmmmm

Elena Machín ha dit...

Vaya bocata. Sinfonía de ibéricos. Tiene que estar buenísimo.

Joaquina ha dit...

Un entrepà molt complet!! no hi falta de rés.. Que bo!! petons,

Roser ha dit...

Ideal per a un sopar de diumenge.
Petons