GALERIA DE FOTOS

dimecres, 8 de maig de 2013

ROTLLETS DE PERNIL AMB ESPÀRRECS I BRIE

Avui, una recepta fàcil, de les que trigues 10 minuts en fer-la.

Pot ser un primer plat de cada dia, una guarnició, una picadeta per a quan tens convidats o fins i tot el farcit d’un entrepà.

4-esparrecs pernil i brie-ppal

Ingredients*:

  • espàrrecs verds (un per rotllet, poden ser dels congelats encara que ara a la primavera estan molt bons)
  • formatge Brie
  • 1 ó 2 talls prims de pernil salat per rotllet (dependrà de si és espatlla o cuixa)
  • Opcional: formatge per gratinar

-Per acompanyar (opcional):

  • melmelada de tomaca, de figa, reducció de vinagre de Mòdena de magrana… (el que busquem és contrast)

*La quantitat dels ingredients dependrà dels rotllets que vulgues fer. Si és part d’un menú de picadetes, calcula un rotllet per cap.

Estris: microones, planxa, forn

Elaboració:

1.- Cou una mica els espàrrecs: Si són molt durs, primer cou-los uns 5 minuts en el microones i després passa’ls per la planxa fins que estiguen fets. (No els poses sal).

4-esparrecs pernil i brie-1

2.- Fes els rotllets: a sobre d’una llesca de pernil posa l’espàrrec i a sobre d’aquest, un tros prim i allargat de Brie. Enrotlla. 

4-esparrecs pernil i brie-2

3.- Fica al forn fins que el formatge es fonga i el pernil quede una mica dauradet. (Vés amb compte perquè si ho deixes massa temps el pernil es courà massa i quedarà molt salat).

4.- Serveix calents amb una mica de reducció de vinagre de Mòdena i/o un poc de melmelada de tomaca al costat.

Aquest constrast està molt bo però si no tens les salses, els rotllets sols ja estan ben bons.

  4-esparrecs pernil i brie-ppal2

Per organitzar-te: si aquest plat forma part d’un menú de picadetes, pots guanyar temps deixant-ho tot preparat fins el punt 2 i minuts abans de servir, li dónes un cop de forn.

Temps total: 15 minuts

Bon profit!!

Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Marta

19 comentaris :

  1. Aquests rotllets són una passada! I quin joc de colors! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Si és que en aquesta temporada és pecat no cuinar amb espàrrecs i toc del formatge m'encanta. Felicitats

    ResponElimina
  3. Són una molt bona idea per a un entrant primaveral, boníssims!
    Marta

    ResponElimina
  4. Sí que són fàcils i ràpids de fer i queden deliciosos!! Jo el que no he fet mai és posar-los el formatge brie i ja ho provaré, perquè ha de quedar-hi boníssim! I la idea de fer-ne un entrepà m'ha agradat molt... :P

    Petons!

    ResponElimina
  5. Aquests espàrrecs són un primer plat ideal!!

    Petonets!!

    ResponElimina
  6. Això del brie m'ha encntat, Marta! Certament, la barreja espàrrec + pernil també és estupenda. Petons!

    ResponElimina
  7. Tens un altre premi al meu post de 8 de maig!!! (no et vull donar feina, però el premi si!! només pq ho sàpigues!!)

    Ptons

    ResponElimina
  8. Un entrant de luxe.....i els ingredients també ho son!!!!

    ResponElimina
  9. M'encanta el formatge brie.... i amb aquest pernilet tan deliciòs...
    Boníííííííísssssimmmmm!!!
    petonets, Marta.

    ResponElimina
  10. Els esparrecs verds, ja de per sí, tots sols fregidets amb una mica de sal, son la meva debilitat. I a la planxa, en cara millors, que bons que son!!! Petons.

    ResponElimina
  11. M'agraden tots els ingredients, ha de ser molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Quin entrant més bo ens has suggerit avui!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. Aquesta recepta m'anirà molt bé aquest cap de setmana si la puc fer amb 10 minuts, els hauré de buscar...
    Nani

    ResponElimina
  14. Felicitats!!! al meu bloc tens un detall

    ResponElimina
  15. Hola guapa t'he nominat als premis Liebster award.

    http://hortpollet.blogspot.com.es/2013/05/premi-damics-blocaires.html

    ResponElimina
  16. Rico, rico, los ingredientes estupendos.
    Pasate por mi blog, que tienes un premio
    Un abrazo.

    ResponElimina
  17. Estas recetas rápidas y resultonas son las que mas triunfan y todos te piden la receta.
    Gracias

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )