GALERIA DE FOTOS

diumenge, 28 d’octubre de 2012

SUCRE GRANULAT AMB UN TOC D’ANÍS

Aquesta és una elaboració que és molt senzilla i és molt útil tenir-la ja feta al rebost per utilitzar-la en receptes com coques dolces, galetes, etc.

6-8-sucre granulat  anis-ppal-

Ingredients*:

  • sucre
  • anís**

*No pose quantitats perquè és una recepta que es fa a “ull” i depén de la quantitat que vages a fer.

**Si no t’agrada el seu sabor, ho pots fer amb aigua, encara que no deixa un sabor gens fort

Estris: bol menut, paper de forn, forquilla

Elaboració:

1.- Posa sucre en un bol. Vés agregant gotes d’anís molt a poc a poc. Ha de quedar bastant agrumollat, que no arribe a mullar-se del tot.

2.- Escampa per sobre d’una làmina de forn i posa-la a assecar a l’exterior. Pots anar remenant de tant en tant amb una forquilla.

6-8-sucre granulat  anis-2-16-8-sucre granulat  anis-2

3.- Quan s’haja assecat del tot, guarda ben tancat en un pot de vidre.

6-8-sucre granulat  anis-ppal1

Nota: el sucre granulat l’utilitzem per a coques dolces com la de Sant Joan i algunes galetes. Hi ha altres tipus de sucre també utilitzats per decorar dolços com el sucre volat, un sucre més fi que sembla “neu” i que ja posarem més endavant. Aquest d’avui pèrò és d’elaboració més senzilla.

Temps total: 20 minuts (dependrà del temps que faja, a l’estiu en uns 20 minuts hi ha prou)

Bon profit!!

Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Marta

1 comentari :

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt aquesta idea de tenir el sucre granulat preparat. es molt útil no? suposo que quedarà bé per al Roscón de Reis. Nuri