GALERIA DE FOTOS

diumenge, 28 d’octubre de 2012

SUCRE GRANULAT AMB UN TOC D’ANÍS

Aquesta és una elaboració que és molt senzilla i és molt útil tenir-la ja feta al rebost per utilitzar-la en receptes com coques dolces, galetes, etc.

6-8-sucre granulat  anis-ppal-

Ingredients*:

  • sucre
  • anís**

*No pose quantitats perquè és una recepta que es fa a “ull” i depén de la quantitat que vages a fer.

**Si no t’agrada el seu sabor, ho pots fer amb aigua, encara que no deixa un sabor gens fort

Estris: bol menut, paper de forn, forquilla

Elaboració:

1.- Posa sucre en un bol. Vés agregant gotes d’anís molt a poc a poc. Ha de quedar bastant agrumollat, que no arribe a mullar-se del tot.

2.- Escampa per sobre d’una làmina de forn i posa-la a assecar a l’exterior. Pots anar remenant de tant en tant amb una forquilla.

6-8-sucre granulat  anis-2-16-8-sucre granulat  anis-2

3.- Quan s’haja assecat del tot, guarda ben tancat en un pot de vidre.

6-8-sucre granulat  anis-ppal1

Nota: el sucre granulat l’utilitzem per a coques dolces com la de Sant Joan i algunes galetes. Hi ha altres tipus de sucre també utilitzats per decorar dolços com el sucre volat, un sucre més fi que sembla “neu” i que ja posarem més endavant. Aquest d’avui pèrò és d’elaboració més senzilla.

Temps total: 20 minuts (dependrà del temps que faja, a l’estiu en uns 20 minuts hi ha prou)

Bon profit!!

Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Marta

1 comentari :

  1. M'ha agradat molt aquesta idea de tenir el sucre granulat preparat. es molt útil no? suposo que quedarà bé per al Roscón de Reis. Nuri

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )