GALERIA DE FOTOS

dijous, 21 de juny de 2012

DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS

Aquí teniu una “picadeta” d’allò més fàcil: uns dàtils amb formatge crema i anous.

4-datils philadelphia-ppal

Ingredients:

  • dàtils frescos*
  • formatge crema tipus Philadelphia
  • anous

*Els dàtils que hem utilitzat són els que hi ha a la part de davant de la foto. Són més suaus i no tan dolços com els secs que hi ha més darrere.

4-datils philadelphia-ingr

Elaboració:

1.- Obre els dàtils de dalt a baix només per un costat. Treu-los el pinyol i farceix amb el formatge. Col·loca una anou a sobre i serveix-los freds.

Nota: aquestos dàtils també queden bé amb crema de formatge roquefort. De vegades no sempre es troben esta mena de dàtils. Quan tingues ocasió de comprar-ne, els pots congelar perfectament i traure’ls una mica abans que els necessites.

Temps total: 3 minuts

Bon profit!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )