GALERIA DE FOTOS

dijous, 21 de juny de 2012

DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS

Aquí teniu una “picadeta” d’allò més fàcil: uns dàtils amb formatge crema i anous.

4-datils philadelphia-ppal

Ingredients:

  • dàtils frescos*
  • formatge crema tipus Philadelphia
  • anous

*Els dàtils que hem utilitzat són els que hi ha a la part de davant de la foto. Són més suaus i no tan dolços com els secs que hi ha més darrere.

4-datils philadelphia-ingr

Elaboració:

1.- Obre els dàtils de dalt a baix només per un costat. Treu-los el pinyol i farceix amb el formatge. Col·loca una anou a sobre i serveix-los freds.

Nota: aquestos dàtils també queden bé amb crema de formatge roquefort. De vegades no sempre es troben esta mena de dàtils. Quan tingues ocasió de comprar-ne, els pots congelar perfectament i traure’ls una mica abans que els necessites.

Temps total: 3 minuts

Bon profit!!