GALERIA DE FOTOS

diumenge, 13 de maig de 2012

LLESCA D’IBÈRICS

El repte d’este mes de la Recepta del 15 dels Blocs Xocolata Desfeta i Els fogons de La Bordeta són els entrepans. Aquest mes el repte no ha estat la recepta en si, sinó haver de decidir-nos quin feiem ja que ens encanten els entrepans amb qualsevol cosa.

Finalment hem triat esta llesca amb sobrasada, pernil, ceba confitada, filet de porc ibèric i formatge, una bomba calòrica però molt adient per gaudir d’un bon moment amb un vinet negre i uns amics.

4-llesca iberics-ppal1-ETI

Avís: no recomanat per qui haja començat l’operació biquini

Ingredients per a 4 persones:


  • 1 barra de pa*
  • 1 terrina de sobrassada/ botifarra (morcilla) d’untar
  • 4 talls de pernil serrà o ibèric
  • 4 talls de formatge
  • 2-3 cebes
  • 1 filet de porc ibèric
*nosaltres esta vegada hem utilitzat un pa allargat de poble de mig quilo i hem fet servir només la part de baix. Si utilitzes pa de barra, amb una barra en tindràs prou per a 4 persones.

Estris: paella per fer la ceba i el filet, forn

Elaboració:

1.- Talla la ceba en juliana fina. Posa-la a una paella i vés fent-la molt poc a poc.

4-llesca iberics (1)-eti

2.- Encén el forn a 180º funció ventilador + a dalt i a baix.

3.- Talla el filet de porc i pasa’l per la planxa/paella.

4-llesca iberics (2-2)-eti

4.- Unta el pa amb sobrassada (si no t’agrada pot posar morcilla d’untar). Desprès afegeix la resta d’ingredients per aquest ordre:
    • pernil
    • ceba
    • filet de porc
    • formatge
5.- Fica al forn fins que el formatge es fonga i el pa estiga una mica cruixent.

4-llesca iberics SUMM-eti

6.- Serveix ben calenteta.

4-llesca iberics-ppal2-ETI

calendari_maig2012

Tempo total: < de 30 minuts

Bon profit!!

10 comentaris :

  1. què reboníssim!!!!tens raó la dieta.....besets!!!

    ResponElimina
  2. Uf, quina pasada de entrepà, calentet, el formatge fos... Molt bo! Petons

    ResponElimina
  3. Maaaareta meva, res d'operació bikini... jo m'hi llenço de cap!! Quina bona pinta!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Caram quin entrepà. No ens estem de res, eh? Haha! M'encanta amb la ceba... Li dóna un toc deliciós als entrepans. Me l'apunto, que sé d'un a qui li encantarà!! ;)
    Moltíssimes gràcies per participar.
    Petonets!

    Marina.

    ResponElimina
  5. Jolin jo un trosset si més no, ja ho provava, (adeu dieta) m'imagino el sabor tan ric que ha de fer, i per un soparet primerenca d'estiu, mmm no et dic que no m'ho tric sencer .... jejejeje ! Amb el que m'agraden els ibèrics
    petons

    ResponElimina
  6. Caramba, esto sí que requiere olvidar la dieta y aplicarse lo del "a vivir que son dos días". Muy de aquí y sin complejos. Nos iremos viendo en la red.
    Saludos.

    -Andy-

    ResponElimina
  7. Megabocata!!!!! amigos, vino y frío fuera!!!!mmmmmmmm

    ResponElimina
  8. Vaya bocata. Sinfonía de ibéricos. Tiene que estar buenísimo.

    ResponElimina
  9. Un entrepà molt complet!! no hi falta de rés.. Que bo!! petons,

    ResponElimina
  10. Ideal per a un sopar de diumenge.
    Petons

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )