Voleu alguna coseta per picar sense massa remordiments? Doncs aquí teniu unes xips de kale que pots preparar en un tres i no res.
Les pots menjar com un snack o com a base d'una amanida d'escarola com vam fer nosaltres a l'entrada anterior.
Ingredients:
- fulles de col kale netes i seques
- una mica d'oli
- sal
- opcional: llavors de sèsam per servir
1.- Renta les fulles de col kale, talla el nervi central i trenca-les a trossos.
2.- Centrifuga les fulles i/o asseca-les amb un paper de cuina fins que estiguen ben eixutes.
3.- Fica'ls sal i oli i remena amb les mans com si els feres un massatge perquè queden ben impregnades amb l'oli.
4.- Cou-les al microones a 900 W. Per a 3-4 fulles necessitaràs al voltant de 3-4 minuts, encara que també dependrà del recipient on ho faces. Si en poses més, hauràs de posar més temps. De tota manera, programa de minut en minut (o minut i mig al principi) i para la cocció quan les toques i estiguen cruixents.
Escolta al video com cruixen...
Al forn:Si no t'agrada utilitzar el microones, també els pots fer en el forn, tot i que trigues més perquè s'ha d'escalfar el forn prèviament i és més fàcil que es cremen.
Preescalfa el forn a 180ºC i enforna la col durant 5-7 minuts.
Deixa refredar i tira-li llavoretes de sèsam per sobre, li donen un toc molt interessant. Remena.
Si no te les has de menjar totes, conserva-les en un pot de vidre. Et duraran molts dies (si ets capaç de resistir-te, clar ;-) ).
Temps total: preparació 3 min, microones 4-5 minuts/ forn 25-30 min (amb escalfament).
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada