GALERIA DE FOTOS

dissabte, 1 d’abril del 2023

XIPS DE COL KALE

Voleu alguna coseta per picar sense massa remordiments? Doncs aquí teniu unes xips de kale que pots preparar en un tres i no res.


Les pots menjar com un snack o com a base d'una amanida d'escarola com vam fer nosaltres a l'entrada anterior.


Ingredients:

  • fulles de col kale netes i seques
  • una mica d'oli
  • sal
  • opcional: llavors de sèsam per servir
Elaboració:

Al microones:

1.- Renta les fulles de col kale, talla el nervi central i trenca-les a trossos. 

2.- Centrifuga les fulles i/o asseca-les amb un paper de cuina fins que estiguen ben eixutes.

3.- Fica'ls sal i oli i remena amb les mans com si els feres un massatge perquè queden ben impregnades amb l'oli. 

4.- Cou-les al microones a 900 W. Per a 3-4 fulles necessitaràs al voltant de 3-4 minuts, encara que també dependrà del recipient on ho faces. Si en poses més, hauràs de posar més temps. De tota manera, programa de minut en minut (o minut i mig al principi) i para la cocció quan les toques i estiguen cruixents.



Escolta al video com cruixen... 

Al forn:

Si no t'agrada utilitzar el microones, també els pots fer en el forn, tot i que trigues més perquè s'ha d'escalfar el forn prèviament i és més fàcil que es cremen. 

Preescalfa el forn a 180ºC i enforna la col durant 5-7 minuts. 



Deixa refredar i tira-li llavoretes de sèsam per sobre, li donen un toc molt interessant. Remena.

Si no te les has de menjar totes, conserva-les en un pot de vidre. Et duraran molts dies (si ets capaç de resistir-te, clar ;-) ).



Temps total: preparació 3 min, microones 4-5 minuts/ forn 25-30 min (amb escalfament).

Bon profit!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta