GALERIA DE FOTOS

divendres, 3 de juny de 2016

COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE

Avui hem aprofitat unes pebreres i unes albergínies que hem torrat per fer aquesta coca que ens va contar el Santi, una coca de pasta de full amb escalivada a la qual li posem un toc de melmelada i formatge aconseguint així uns contrastos molt originals i molt bons.

 5-coca escalivada melmelada formatge cuinadiari-ppal
Ingredients*:

  • 300 g de pebrera escalivada
  • 300 g d’albergínia escalivada
  • 1 làmina de pasta de full
  • formatge ratllat (varietat i quantitat al gust)

    Estris: plata de forn, coladors, espàtula/ cullera

    Elaboració:

    -Per organitzar-te:

      La verdura l’hauries de torrar amb l’antelació suficient per a poder-la deixar reposar i traure-li la pell més fàcilment.

    1.- L’escalivada:

    1.1.- Escalfa el forn a 180ºC.

    1.2.- Renta bé totes les verdures. No cal que les eixugues. Col·loca-les en una plata de forn i enforna-les a uns 180º-200ºC durant 20 minuts aproximadament per cada banda. El temps que courem les verdures dependrà del forn i també de la mida de les peces. Si veus que encara estan crues les teues verdures, deixa-les una estona més.

    1.3.- Trau la safata del forn. Quan les verdures s’hagen refredat una mica, embolica-les en paper de diari o posa-les a dins d’una bossa de plàstic. Això farà que es puguen pelar millor, sobre tot el pebrot.

    1.4.- Quan haja passat una estona, pela les verdures i esgarra-les amb les mans. Posa-les en un colador per tal que s’escorren bé.

    5-coca escalivada melmelada formatge cuinadiari-1

    2.-La coca:

    2.1.- Escalfa el forn a 180ºC.

    2.2.- Estén la làmina de pasta de full a sobre d’una plata de forn. No cal que li tragues el paper que porta. Unta-la amb una capa molt fina de melmelada i vés alternant tires de pebrera i d’albergínia. Tira per sobre una mica de formatge ratllat.

    5-coca escalivada melmelada formatge cuinadiari-2

    2.3.- Enforna uns 15-20 minuts a 180ºC o fins que la pasta estiga feta i el formatge s’haja gratinat.

    5-coca escalivada melmelada formatge cuinadiari-3

    2.4.- Serveix quan s’haja refredat.


    Temps total: amb l’escalivada feta uns 30 minuts

    Bon profit!

    T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

    Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.

    Marta

  • 1 comentari :

    Unknown ha dit...

    M'encanta. Té una pinta increible. Felicitats.