Avui vinc amb una proposta facilíssima per a la revetlla de Sant Joan.
Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full (260 g cadascuna)
- 400 g de cabell d’àngel (o al gust)
- 1 ou batut
- 50 g d’ametlla granillo o a bastonets
- 25 g pinyons
- 2-3 cullerades de sucre
- una mica d’anís
Estris: forquilla, pinzell, safata forn
Elaboració:
1.- Escalfa el forn a 180º C.
2.- Estén una de les làmines de pasta de full sense traure-li el paper que porta i posa el cabell d’àngel per sobre deixant un marge d’un centímetre aproximadament.
3.- Pinta les vores amb ou batut. Col·loca l’altra placa de pasta de full per sobre fent coincidir totes les vores.
4.- Segella les vores amb l’ajuda d’una forquilla. Punxa tota la part de dalt per tal que al forn no s’unfle massa.
5.- Pinta amb ou batut tota la superfície i tira-li per sobre els fruits secs i el sucre.
6.- Enforna uns 15-20 minuts a 180ºC o fins que estiga daurada.
7.- Quan la tragues del forn, i encara en calent, pinta la superfície amb anís.
Mengeu-la quan s’haja refredat.
Temps total: 25-30 minuts
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.
Marta
3 comentaris :
Tinc una llauneta de cabell d'àngel al rebost.....que em penso que ja sé com acabarà!!!
Petonets,
Olga
M'encanta¡¡¡¡
Ho faré aquest cap de setmana¡¡¡
He fet el cabell d'Àngel, i aquesta tarda faré la coca!!!
Publica un comentari a l'entrada