GALERIA DE FOTOS

dimecres, 2 de novembre de 2016

AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS

Una amanida de colors i sabors contrastats amb una fruita típica de la tardor com a protagonista: la magrana.

1-1-Amanida magrana pernil cuinadiari-ppal1

Ingredients*:

  • enciams variats
  • 1/2 magrana desgranada
  • formatge tendre tallat a dauets (mozzarella, Burgos, feta, etc.)
  • pernil ibèric o pernil d’ànec tallat ben prim
  • un grapat de fruits secs: pipes, festucs, nous
  • Per a amanir: 
    • 50 g d’oli d’oliva verge extra
    • 15-20 g de vinagre de Mòdena
    • 1/2 cullerada de melmelada de gerds
    • sal al gust

*les quantitats poseu-les al vostre gust

Estris: bol/plat per a servir

Elaboració:

1.- Posa tots els ingredients de l’amanida en un bol o una plata.

2.- Amaneix amb la vinagreta.

1-1-Amanida magrana pernil cuinadiari-1

Temps total: 5 minuts

1-1-Amanida magrana pernil cuinadiari-ppal2

Bon profit!!

P-Magranes-cuinadiari-1

P-Magranes-cuinadiari-2

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.

Marta

2 comentaris :

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )