GALERIA DE FOTOS

divendres, 8 d’agost de 2014

ROTLLETS D’AMANIDA AMB “TORTILLAS” MEXICANES

Les tortilles mexicanes ens poden solucionar un sopar en un tres i no res. Fa un temps us vam mostrar com les utilitzàvem per fer unes pizzes en pocs minuts.
Hui fem una versió més estiuenca i també molt ràpida: uns rotllets amb amanida.

4-rotllets amanida cuinadiari-ppal1

Estos rotllets, molt fàcils i ràpids de preparar, poden ser perfectament un sopar de cada dia o bé un pica-pica per quan tens convidats. T’assegure que són tot un èxit!

Ingredients:

  • Tortillas mexicanes

-Per al farcit:

El farcit pot ser ben variat. Nosaltres normalment les preparem amb:

  • Barreja d’encisams (enciam), dacsa (blat de moro), tomaques tallades a daus, olives, tonyina, pernil, formatge

Altres combinacions:

  • Salsa rosa, encisam, llagostins bullits, pinya/alvocat
  • Maionesa, encisam, tomaca, salmó fumat, cogombrets en vinagre
  • Encisam, alvocat, tomaca, ceba tendra, salmó/llagostins bullits

Estris: espàtula, ganivet, (bols per a servir)

Elaboració:

1.-Estén la maionesa.

2.- Posa els ingredients del farcit en renglera a la part central de la tortilla: l’encisam, la dacsa, la tonyina, la tomaca tallada a daus, el pernil i el formatge. Vigila de no omplir-la massa ja que sinó no la podràs tancar.

4-rotllets amanida cuinadiari pas 1-2

3.- Doblega i talla cada tortilla en tres o quatre trossos.

4-rotllets amanida cuinadiari pas-3

4.- Serveix fred.

Nota: si és un sopar de plat únic pots posar tots els ingredients en diferents bols i que la gent es vaja servint.

Si els has de preparar com a part d’un bufet i necessites preparar-los amb antelació, embolica’ls amb film transparent, reserva’ls a la nevera i a última hora talla’ls. No els deixes massa estona ja que l’encisam se semarà.

4-rotllets amanida cuinadiari-4

Si vols, per servir-los, els pots punxar amb un palet menut de broqueta.

4-rotllets amanida cuinadiari-ppal2

Temps total: 5 minuts

Bon profit!!

T’ha agradat la recepta?, Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o
segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.

Aprofite per desitjar-vos unes bones vacances. Tornem al Setembre!!

Marta

2 comentaris :

  1. MMMMMM !!! quina bona pinta que fa això, com sempre moltes gràcies...i bones vacances.

    Mari Pau.

    ResponElimina
  2. La idea de servir-los tallats m'ha agradat molt! Petons!

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )