-
ALBERGÍNIES
FARCIDES AMB FETA I SALSA PESTO. Una escalivada diferent -
ALL I OLI DE MORTER (AMB ROVELL D’OU) -
ALL I PEBRE DE
LLOBARRO -
ALLIOLI DE POMA -
AMANIDA AMB
CAMEMBERT ARREBOSSAT -
AMANIDA DE LLENTIES
AMB VERAT EN ESCABETX, RAÏM I FORMATGE -
AMANIDA DE
LLENTIES, VERDURETES I TONYINA– Blogs Contra la Fam i el Gran Recapte -
AMANIDA DE MAGRANA
I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS -
AMANIDA DE PATATA
(CREÏLLA) AMB PICADA DE VARIANTS -
AMANIDA DE PERDIU
ESCABETXADA AMB COL KALE, MAGRANA I TARONJA -
AMANIDA DE POMA
AGREDOLÇA -
AMANIDA DE TOMACA AMB ALLS TENDRES, OU DUR I SALAONS -
AMANIDA DE TOMACA
AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ -
AMETLLES
GARRAPINYADES -
ANOUETES DE NADAL -
APPLE CRISP O
CRUIXENT DE POMA -
ARRÒS A BANDA -
ARRÒS A LA CUBANA -
ARRÒS AL FORN -
ARROS AMB CARN I
VERDURES EN PAELLA -
ARRÒS AMB CONILL,
FAVES I CARXOFES -
ARRÒS AMB CROSTA -
ARRÒS AMB FESOLS I
NAPS -
ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA -
ARRÒS BLANC DE
GUARNICIÓ -
ARRÒS MUNTANYÈS -
BACALLÀ AMB SALSA
DE TOMACA I CREÏLLES -
BANOFFEE PIE -
BASE DE GALETES PER
A PASTISSOS -
BATUT DE FRUITS VERMELLS -
BEIXAMEL DE
COBERTURA -
BESCUIT DE TARONJA
AMB COBERTURA DE XOCOLATA -
BESCUIT DE TARONJA
I IOGURT -
BESCUIT DE XOCOLATA
AL VI NEGRE -
BILBAOS LORQUINOS -
BLEDES AMB
LLAGOSTINS -
BOMBONS D’AVELLANA,
AMETLLA I XOCOLATA -
Bones Vacances
2012!! -
BOUNTY CASOLÀ
(Bombons de coco i xocolata) -
BRAÇ DE GITANO
SALAT -
BRANDADA DE
BACALLÀ. Recepta pas a pas -
BROQUETES -
BROQUETES DE
TOMAQUES XERRY I FORMATGE FETA AMB SALSA PESTO -
BROWNIE AMB
XOCOLATA BLANCA I GERDS DE LA RACHEL ALLEN -
BROWNIE DE MONIATO
AMB ANOUS -
BULLIT VALENCIÀ -
BUNYOLS DE
CARABASSA -
BUNYOLS DE PATATA
(BRAVA) -
BUNYOLS DE VENT -
CAFÈ FRED AMB
LLIMONA I CANYELLA -
CALAMARS AMB
CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ -
CALDO FÀCIL “DE
DIARI” -
CALLOS CuinaDiari -
CANELONS AMB TONYINA
I BACON -
CANELONS AMB
TONYINA I BEIXAMEL DE PERNIL per al Gran Recapte -
CANELONS DE CREPES -
CANELONS DE RAP I
GAMBES -
CAQUIS. COM FER-LOS
MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC -
CARABASSA TORRADA -
CARAMEL LÍQUID O
SUCRE CREMAT LÍQUID -
CARN MAGRA AMB
TOMACA I ROVELLONS -
CARPACCIO DE
CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETA -
CARQUINYOLS
D’AMETLLA I AVELLANA (CARQUINYOLIS) -
CARXOFES ESTOFADES
AMB SÈPIA I GALERES -
CASSOLA DE
POLLASTRE, SECRET IBÈRIC, SALSITXES I LLEGUMS -
CASSOLETES DE
POLLASTRE I BEIXAMEL -
CASSOLETES RÀPIDES
DE POLLASTRE -
CAVALLA (VERAT) EN
ESCABETX -
CEBA CONFITADA -
CHICHARRONES
LONCHEADOS a l'estil de la Taberna Casa Manteca de Cadiz -
CHILI CON CARNE -
CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA -
CIGRONS AMB BACON I
SOBRES DE BULLIT -
CIGRONS AMB
CLÒTXINES (MUSCLOS) -
CIGRONS AMB
COSTELLA I ESPINACS -
CIGRONS AMB
MORCILLA DE BURGOS I OU FERRAT -
CLOSQUES D’OU DE
XOCOLATA -
CLÒTXINES (MUSCLOS)
EN ESCABETX AL VAPOR DE VI BLANC -
COBERTURES PER A
PASTISSOS -
COCA D’ESCALIVADA
AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE -
COCA DE CABELL
D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULL -
COCA DE CARABASSA I
XOCOLATA -
COCA DE IOGURT O
COCA MARIA DE IOGURT -
COCA DE IOGURT
SENSE GLUTEN -
COCA DE LLANDA -
COCA DE LLANDA DE
CARABASSA -
COCA DE LLARDONS
(XITXORRITES). Versió ràpida -
COCA DE MOLLETES -
COQUES DE PATATA I COCA DE TALLADES -
COCA DE SANT JOAN
DE BRIOIX I FRUITA CONFITADA -
COCA DE TARONJA O
COCA MARIA DE TARONJA -
COCA DE VIDRE -
COCA DE XOCOLATA
AMB PASTA DE FULL -
COCA DE XOCOLATA I MELMELADA -
COCHINITA PIBIL DEL
Ferran Adrià -
CODONYAT (TMX) -
COL AMB PATATA I MOIXERNONS (TMX) -
COM DESSALAR
ANXOVES -
COM ESCALDAR
TOMAQUES -
COM FER CONCENTRAT DE BROU DE CARN (tipus "STARLUX") -
COM FER OUS POCHÉ O
ESCALFATS -
COM FER TORRADETES
A CASA - EL DESTÍ D’UN PA ROÍN (DOLENT) -
COM FER UN BON
ARRÒS EN PAELLA - ARRÒS SEC -
COM FOLRAR MOTLLES
PER A FER PASTISSOS -
COM TENIR VERDURES SEMPRE A MÀ. L’ESCALDAT I LA CONGELACIÓ -
Concurs de Cuina
contra el malbaratament alimentari: 6 XEFS, 3 EQUIPS, UN REPTE -
CONCURS RECEPTES
NARANJAS COSTA -
CONILL EN SALSA DE
CAVA I AMETLLES -
CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES -
COOKIES EN TASSA EN
UN MINUT -
COQUES DE DACSA (I BLAT) -
COQUES SALADES (amb
massa de llet, brandi i llevat) -
COQUETES DE SANT
ANTONI -
COSTELLES DE PORC
AMB MEL I CREÏLLES AL MICROONES -
COULANT DE
CHOCOLATA (també adaptada per a celíacs) -
COULIS DE MADUIXES -
COUS COUS A LA
VALENCIANA -
CREÏLLES (PATATES)
DE GUARNICIÓ AL MICROONES -
CREÏLLES SENCERES
DE GUARNICIÓ FETES AL MICROONES -
CREMA CATALANA,
CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA -
CREMA D’AMETLES -
CREMA DE SOPA DE CEBA I ALL -
CREMA DE VERDURES AMB ELS SEUS CRUIXENTS per a 7.000 milions de persones. Recepta Guanyadora #jonollenço -
CREPES DE PEUS DE PORC I POLLASTRE AMB BEIXAMEL DE CEPS -
CRESPELLS DE
BORRATJA (CRESPILLOS DE BORRAJAS) -
CRESPELLS DE FLOR
D’ACÀCIA -
CRISPETES DOLCES -
CROQUETES DE
CULLERA I GALETTE DE CROQUETA -
CROQUETES DE GÍRGOLES,
PERNIL IBÈRIC I PARMESÀ -
CRUIXENT DE GALETA
AMB AMETLLA -
CuinaDiari a la
Vanguardia -
CuinaDiari a RAC1 -
CuinaDiari al
Cuines de Tv3: Fem un Arròs al Forn -
CuinaDiari al
TeleNotícies de TV3: Campanya No
Llencem -
CuinaDiari amb
Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2012 -
CuinaDiari amb
Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2013 -
CuinaDiari amb
Blocs Contra la Fam i el Gran Recapte d’Aliments 2014 -
CUPCAKES VAINIRON
DEL TALLER SABORES -
DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS -
DECORAR OUS DE
PASQUA AMB COLORANTS I CERES -
DESSALAR EL
BACALLAR -
DIDALETS DE
SALMOREJO AMB PERNIL -
DOLÇ DE LLET CASSOLÀ -
ENROTLLAT DE TRUITA D’ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE -
ESCALIVADA o TORRAT -
ESPAGUETIS ALL'
AMATRICIANA -
ESPENCAT AMB TONYINA, BACALLAR, ANXOVES I CREÏLLES -
ESPINACS, CEPS I OU
POCHÉ -
ESPINES D’ANXOVA
FREGIDES -
ESPIRALS SALADES DE
PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGE -
ESTRELLETES DE
FORMATGE I CODONYAT -
FABADA A L’ESTIL
ASTURIÀ -
FABIOLA O CORONA DE
COCO - Recepta valenciana -
FARCELLETS DE WONTON O CANELONS DE VERDURES, GAMBES I CEPS -
FARINADES,
“FARINAES” O FARINOSES -
FAVES SACSADES, LES
FAVES I ENTREVISTA A PAGESOS DE CIUTAT -
FIDEUS A LA CASSOLA
AMB COSTELLA I SALSITXA -
FIDEUS AMB SÈPIA,
LLAGOSTINS I CARXOFES -
FILET DE PORC FARCIT AMB PERNIL/BACÓ, FORMATGE I CODONYAT -
FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE CIRERES -
FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ -
FLAM DE FORMATGE SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADES -
FLAM RÀPID EN
MICROONES -
FLAMENQUINES DE PA
DE MOTLLE -
FOGASSA AMB MONIATO
I PANETS DOLÇOS -
FONDUE DE FORMATGE EN PA DE PAGÈS -
FRICANDÓ DE VEDELLA
AMB MOIXERNONS -
FUMET CONCENTRAT DE
PEIX -
FUMET DE PEIX -
GALETES DE MANTEGA -
GALETES DE MANTEGA
ESTIL DANESES -
GALETES D'ESPIRAL
DE VAINILLA I XOCOLATA -
GALTES DE PORC AL
VI DE PORTO -
GAMBES ARREBOSSADES
AMB ARRÒS VERD CRUIXENT -
GASPATXO ANDALÚS -
GASPATXOS MANXECS -
GASTROBLOCAIRES
& AULA COOKTIME: EMBOTITS, TAPES CREATIVES, POSTRES I MOLT MÉS A SANT
CELONI -
GELAT DE IOGURT/
VAINILLA -
GELATINA DE GIN
TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLA -
GOTET DE FOIE I
CEPS -
GOTET DE LLIMONA,
LLET CONDENSADA I IOGURT AMB CRUIXENT DE GALETA -
GOTETS DE CREMA DE
FORMATGE, MELMELADA I GALETA CRUIXENT -
GRANISSAT DE
LLIMONA O AIGUALLIMÓ -
GUACAMOLE -
HUESITOS CASOLANS
(Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata) -
IRISH SODA BREAD -
LA CASTANYADA I EL
PRIMER ANYET DE CuinaDiari -
LASANYA
D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACA -
LASANYA DE
BOTIFARRA I CEPS -
LES GALERES -
LIEBSTER AWARD -
LLAGOSTINS O GAMBES
AMB SALSA D’AMETLLES I CAVA -
LLANDETA O CRUET DE
PEIX -
LLENTIES
(LLENTILLES) AL CURRI -
LLESCA D’IBÈRICS -
LLESQUES o
ROSQUETES AMB OU, TORRADETES DE SANTA TERESA, “TORRIJAS” -
LLESQUETA AMB
ALBERGÍNIA ESCALIVADA, XAMPINYONS AL VI BLANC I ROQUEFORT -
LLESQUETA AMB CEBA,
FORMATGE DE CABRA I ANXOVES -
LLESQUETA AMB
PEBRERA CONFITADA (PEBROTS CONFITATS) I FORMATGE -
LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC -
LLIMONADA AMB
TARONJA I CARLOTA (Beguda energètica i refrescant) -
LLOBARRO AMB
BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) I MELMELADA DE GERDS -
LLOBARRO AMB PATATES, XAMPINYONS I BACÓ -
LLOM ARREBOSSAT -
MACARRONS AMB
BOTIFARRA I CEPS -
MACARRONS AMB
PESTO, CEBA I BOLETS -
MADUIXES SUZETTE AL
PEBRE -
MAGDALENES AMB
PERLETES DE XOCOLATA - TMX BABY -
MANDONGUILLES AMB COR DE FORMATGE. Polpette di carne al sugo, con cuore
filante di mozzarella -
MANDONGUILLES AMB
SÉPIA I CIGRONS -
MANTEGADES AMB
AMETLLA -
MAR I MUNTANYA DE
CONILL AMB LLAGOSTINS -
MASSA BRISA DOLÇA
BÀSICA (Massa “quebrada”) -
MASSA DE BRIOIX DE
XAVIER BARRIGA -
MASSA DE CREPES -
MELMELADA DE CEBA -
MELMELADA DE FIGA -
MELMELADA DE PRUNA
CLÀUDIA -
MELMELADA DE TARONJA -
MELMELADA DE TOMACA -
MILFULLES DE
VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES -
MINESTRONE -
MINI MAGDALENES DE
CLARES I MANTEGA -
MOLLETES -
MONA DE PASQUA
VALENCIANA -
MONA, PANOU, TONYA O REGANYÀ DE CARABASSA -
MONGETES AMB
CLÖISSES (Versió ràpida) -
MUFFINS DE DOBLE
XOCOLATA, CAFÉ I TARONJA CONFITADA -
NIUS DE XOCOLATA I
AMETLLA -
NOUS
CARAMEL·LITZADES -
ORADA A LA SAL EN 5
MINUTS -
ORXATA DE XUFA -
OUS A LA NEU -
OUS FARCITS
INVERTITS: SCOTCH EGGS -
PA DE PAGÉS AMB FARINA DE BLAT I SÈGOL per al World
Bread Day 2012 -
PA DE PAGÉS FET A
CASA (EN OLLA/PYREX) -
PA DE PLÀTAN AMB
PANSES I NOUS (BANANA BREAD) -
PAELLA VALENCIANA A
L’ESTIL D’UNA DENIERA -
PAELLA VALENCIANA
AMB DENOMINACIÓ D’ORIGEN I ELS SEUS 10 INGREDIENTS -
PAIN À L'ANCIENNE DE PETER REINHART (Artisan Breads Everyday) -
PAN DE MUERTO per
Tots Sants -
PANCAKES O CREPS
AMERICANES -
PANELLETS -
PANELLETS
D’AVELLANA -
PANELLETS VARIATS -
PANOU -
PASTA DE FULL AMB DÀTILS I BACÓ -
PASTÍS AMB CREMA,
FRUITES I NATA -
PASTÍS
D’ANIVERSARI: PANDA -
PASTÍS
D’ANIVERSARI: PEIX -
PASTÍS
D'ANIVERSARI: TREN -
PASTÍS DE CARABASSA
I BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) -
PASTÍS DE CARABASSA
I XOCOLATA -
PASTÍS DE FORMATGE
AMB MELMELADA DE GERDS -
PASTÍS DE FORMATGE
I MELMELADA DE GERDS EN GOT -
PASTÍS DE MATÓ
(BRULL o BROSSAT) AMB MEL O AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS -
PASTÍS DE PATATA AMB BOTIFARRA I SOBRASSADA -
PASTÍS DE POMA AMB
PASTA DE FULL -
PASTÍS DE TARONJA I
AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA -
PASTÍS DE XOCOLATA
I MERENGA -
PASTISSETS I COQUES DE VERDURA AMB MASSA DE CERVESA -
PATATES DUQUESSA/
CREÏLLES DUQUESSA -
PEBRERA VERDA I
ALBERGÍNIA DE GUARNICIÓ -
PEIX AL FORN AMB
CREÏLLES -
PEIX SEC: mussola i
capellans -
PEPITOS, XIMOS O
XIMETS -
PERDIUS EN ESCABETX
DE TARONJA -
PÈSOLS AMB CEBA I
TONYINA (farciment per a pastissets) -
PÈSOLS AMB PERNIL -
PEUS DE PORC AMB
POLLASTRE -
PICADA DE CACAUETS
per a plats de peix i amanides -
PISTO MANXEG -
PITS DE POLLASTRE FARCIT AMB PERNIL I FORMATGE -
PIZZA DE GALETA
DECORADA -
PIZZA EN 5 MINUTS -
PIZZA FINA REPOSADA -
POLLASTRE ROSTIT FARCIT DE DÀTILS, BACÓ I POMA -
POLLASTRE TIKKA
MASALA -
POLP BULLIT A LA
PLANXA -
POLP GUISAT -
POLVORONS AMB
AMETLLA -
POLVORONS D’AMETLLA
I AVELLANA DE PACO TORREBLANCA -
PROPOSTES DE MENÚ
PER LA REVETLLA DE SANT JOAN -
PROPOSTES PEL NADAL
CUINADIARI. Bon Nadal i Bones Festes -
PROPOSTES PER AL
NADAL I-Entrants i Picadetes -
PROPOSTES PER AL
NADAL III–Postres i Dolços Tradicionals -
PROPOSTES PER AL
NADAL II-Plats Principals -
PURÉ DE CREÏLLES (PATATES) AL MICROONES -
PUTXERO VALENCIÀ
AMB PILOTES I CIGRONS -
RAÏMET DE PASTOR -
RECEPTES DE
QUARESMA, SETMANA SANTA I PASQUA -
RECEPTES FÀCILS PER
AL CONFINAMENT -
REMENAT DE FESOLS
AMB BOTIFARRA -
REMENAT D'OU AMB
TOMACA -
RISOTTO AMB
BOTIFARRA I BOLETS -
ROAST BEEF -
ROQUES CRUIXENTS DE
XOCOLATA I CORNFLAKES -
ROSES DE
LLAMINADURA PER SANT JORDI -
ROSES DE PASTA DE
FULL I POMA -
ROTLLETS D’AMANIDA
AMB TORTILLES MEXICANES -
ROTLLETS D'ANÍS -
ROTLLETS DE PERNIL
AMB ESPÀRRECS I BRIE -
SALMÓ AMB TORRÓ -
SALMÓ MARINAT -
SALMOREJO -
SALSA DE TOMACA -
SALSA PER A CALÇOTS... I PER A MÉS -
SALSITXES AMB
ROVELLONS -
SALTIMBOCCA -
SALTIMBOCCA AMB
PRESSA IBERICA I XAMPINYONS -
SAMFAINA AMB
ALBERGÍNIA I CARBASSÓ -
SANG AMB CEBA -
SARDINES FUMADES
(SARDINES EN SAL FUMADA) -
SÉPIA GUISADA -
SOFREGIT -
SOPA A LA RIOJANA -
SOPA DE GALETS
FARCITS DE CARN -
SOPA DEPURATIVA -
SOPA MINESTRONE AMB
POLLASTRE -
SUC VERD AMB
BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA (2) -
SUC VERD AMB COL
KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT (5) -
SUC VERD AMB COL
KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLA (3) -
SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN -
SUC VERD AMB
ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADA (4) -
SUCRE GRANULAT AMB
UN TOC D’ANÍS -
SUCRE INVERTIT -
SUCS O BATUTS
VERDS. Introducció -
SUCS O BATUTS
VERDS. Receptes -
TARONGES CONFITADES -
TARONJA I MANDARINA
EN TRES TEXTURES AMB CREMA DE IOGURT- Recepta guanyadora Concurs Naranjas Costa -
TÀRTAR DE SALMÓ
(CRU) -
TÀRTAR DE SALMÓ
MARINAT -
TIAN DE VERDURES -
TIMBAL DE BACALLÀ
AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES (patates) -
TINTAR OUS DE
PASQUA DE FORMA NATURAL I -
TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL II -
TIRAMISÚ -
TMX BABY -
TOMACAT -
TOMÀQUETS CONFITATS
(TOMAQUES CONFITADES) -
TORRADA AMB
ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA -
TORRADA AMB CONFIT
D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA -
TORRADETES AMB
VENTRESCA, MELMELADA DE TOMACA I OLIVADA -
TORRÓ A LA PEDRA -
TORRÓ D’AVELLANES -
TORRÓ DE MASSAPÀ
AMB XOCOLATA I FRUITS SECS -
TORTELL DE REIS AMB
MASSAPÀ (Xavier Barriga) -
TORTELL DE REIS AMB
XOCOLATA I FERRERO ROCHER -
TRONC DE NADAL DE
MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀ -
TRUFFLE CHEESECAKE -
TRUITA DE BACALLÀ -
TRUITA DE CANSALADA,
BOTIFARRA I FESOLS (MONGETES) -
TRUITA DE FAVES I
BACALLÀ -
TRUITA DE PATATA -
Una recepta de
CuinaDiari al Llibre de Cuines de Tv3 -
Una recepta molt semblant a la de CuinaDiari al llibre Tota
la Cuina Catalana de la A a la Z??? -
UNA RECEPTA, DOS
PASTISSOS-Pastís de xocolata -
VANILLEKIPFERL,
galetes de nadal amb fruits secs i vainilla -
VERAT A L’ALL
CREMAT -
VERDURES AMB SALSA
DE SOIA, POLLASTRE I FIDEUS -
VICHYSSOISE -
XAMPINYONS DE
GUARNICIÓ AL VI BLANC -
XATÓ (AMANIDA
D’ESCAROLA) -
XIPS DE CARXOFA -
XIPS DE COL KALE
|
4 comentaris :
com ha crescut aquest bloc!
impresionant!
(i ja he trobat el llom de porc; era filet...)
Benvingut! Pot ser hagués sigut més fàcil anar a l'index per fotos, hi ha un de carn. Espere que tornes més sovint! Marta
Un blog fantàstic....
Et felicito!!!
Moltes gràcies Salvi!! :-)
Publica un comentari a l'entrada