GALERIA DE FOTOS

ÍNDEX A-Z



-        ALBERGÍNIES FARCIDES AMB FETA I SALSA PESTO. Una escalivada diferent

-        ALL I OLI DE MORTER (AMB ROVELL D’OU)

-        ALL I PEBRE DE LLOBARRO

-        ALLIOLI DE POMA

-        AMANIDA AMB CAMEMBERT ARREBOSSAT

-        AMANIDA DE LLENTIES AMB VERAT EN ESCABETX, RAÏM I FORMATGE

-        AMANIDA DE LLENTIES, VERDURETES I TONYINA– Blogs Contra la Fam i el Gran Recapte

-        AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS

-        AMANIDA DE PATATA (CREÏLLA) AMB PICADA DE VARIANTS

-        AMANIDA DE PERDIU ESCABETXADA AMB COL KALE, MAGRANA I TARONJA

-        AMANIDA DE POMA AGREDOLÇA

-        AMANIDA DE TOMACA AMB ALLS TENDRES, OU DUR I SALAONS

-        AMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ

-        AMETLLES GARRAPINYADES

-        ANOUETES DE NADAL

-        APPLE CRISP O CRUIXENT DE POMA

-        ARRÒS A BANDA

-        ARRÒS A LA CUBANA

-        ARRÒS AL FORN

-        ARROS AMB CARN I VERDURES EN PAELLA

-        ARRÒS AMB CONILL, FAVES I CARXOFES

-        ARRÒS AMB CROSTA

-        ARRÒS AMB FESOLS I NAPS

-        ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA

-        ARRÒS BLANC DE GUARNICIÓ

-        ARRÒS MUNTANYÈS

-        BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES

-        BANOFFEE PIE

-        BASE DE GALETES PER A PASTISSOS

-        BATUT DE FRUITS VERMELLS

-        BEIXAMEL DE COBERTURA

-        BESCUIT DE TARONJA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

-        BESCUIT DE TARONJA I IOGURT

-        BESCUIT DE XOCOLATA AL VI NEGRE

-        BILBAOS LORQUINOS

-        BLEDES AMB LLAGOSTINS

-        BOMBONS D’AVELLANA, AMETLLA I XOCOLATA

-        Bones Vacances 2012!!

-        BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)

-        BRAÇ DE GITANO SALAT

-        BRANDADA DE BACALLÀ. Recepta pas a pas

-        BROQUETES

-        BROQUETES DE TOMAQUES XERRY I FORMATGE FETA AMB SALSA PESTO

-        BROWNIE AMB XOCOLATA BLANCA I GERDS DE LA RACHEL ALLEN

-        BROWNIE DE MONIATO AMB ANOUS

-        BULLIT VALENCIÀ

-        BUNYOLS DE CARABASSA

-        BUNYOLS DE PATATA (BRAVA)

-        BUNYOLS DE VENT

-        CAFÈ FRED AMB LLIMONA I CANYELLA

-        CALAMARS AMB CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ

-        CALDO FÀCIL “DE DIARI”

-        CALLOS CuinaDiari

-        CANELONS AMB TONYINA I BACON

-        CANELONS AMB TONYINA I BEIXAMEL DE PERNIL per al Gran Recapte

-        CANELONS DE CREPES

-        CANELONS DE RAP I GAMBES

-        CAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC

-        CARABASSA TORRADA

-        CARAMEL LÍQUID O SUCRE CREMAT LÍQUID

-        CARN MAGRA AMB TOMACA I ROVELLONS

-        CARPACCIO DE CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETA

-        CARQUINYOLS D’AMETLLA I AVELLANA (CARQUINYOLIS)

-        CARXOFES ESTOFADES AMB SÈPIA I GALERES

-        CASSOLA DE POLLASTRE, SECRET IBÈRIC, SALSITXES I LLEGUMS

-        CASSOLETES DE POLLASTRE I BEIXAMEL

-        CASSOLETES RÀPIDES DE POLLASTRE

-        CAVALLA (VERAT) EN ESCABETX

-        CEBA CONFITADA

-        CHICHARRONES LONCHEADOS a l'estil de la Taberna Casa Manteca de Cadiz

-        CHILI CON CARNE

-        CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA

-        CIGRONS AMB BACON I SOBRES DE BULLIT

-        CIGRONS AMB CLÒTXINES (MUSCLOS)

-        CIGRONS AMB COSTELLA I ESPINACS

-        CIGRONS AMB MORCILLA DE BURGOS I OU FERRAT

-        CLOSQUES D’OU DE XOCOLATA

-        CLÒTXINES (MUSCLOS) EN ESCABETX AL VAPOR DE VI BLANC

-        COBERTURES PER A PASTISSOS

-        COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE

-        COCA DE CABELL D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULL

-        COCA DE CARABASSA I XOCOLATA

-        COCA DE IOGURT O COCA MARIA DE IOGURT

-        COCA DE IOGURT SENSE GLUTEN

-        COCA DE LLANDA

-        COCA DE LLANDA DE CARABASSA

-        COCA DE LLARDONS (XITXORRITES). Versió ràpida

-        COCA DE MOLLETES

-        COQUES DE PATATA I COCA DE TALLADES

-        COCA DE SANT JOAN DE BRIOIX I FRUITA CONFITADA

-        COCA DE TARONJA O COCA MARIA DE TARONJA

-        COCA DE VIDRE

-        COCA DE XOCOLATA AMB PASTA DE FULL

-        COCA DE XOCOLATA I MELMELADA

-        COCHINITA PIBIL DEL Ferran Adrià

-        CODONYAT (TMX)

-        COL AMB PATATA I MOIXERNONS (TMX)

-        COM DESSALAR ANXOVES

-        COM ESCALDAR TOMAQUES

-        COM FER CONCENTRAT DE BROU DE CARN (tipus "STARLUX")

-        COM FER OUS POCHÉ O ESCALFATS

-        COM FER TORRADETES A CASA - EL DESTÍ D’UN PA ROÍN (DOLENT)

-        COM FER UN BON ARRÒS EN PAELLA - ARRÒS SEC

-        COM FOLRAR MOTLLES PER A FER PASTISSOS

-        COM TENIR VERDURES SEMPRE A MÀ. L’ESCALDAT I LA CONGELACIÓ

-        Concurs de Cuina contra el malbaratament alimentari: 6 XEFS, 3 EQUIPS, UN REPTE

-        CONCURS RECEPTES NARANJAS COSTA

-        CONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLES

-        CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES

-        COOKIES EN TASSA EN UN MINUT

-        COQUES DE DACSA (I BLAT)

-        COQUES SALADES (amb massa de llet, brandi i llevat)

-        COQUETES DE SANT ANTONI

-        COSTELLES DE PORC AMB MEL I CREÏLLES AL MICROONES

-        COULANT DE CHOCOLATA (també adaptada per a celíacs)

-        COULIS DE MADUIXES

-        COUS COUS A LA VALENCIANA

-        CREÏLLES (PATATES) DE GUARNICIÓ AL MICROONES

-        CREÏLLES SENCERES DE GUARNICIÓ FETES AL MICROONES

-        CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA

-        CREMA D’AMETLES

-        CREMA DE SOPA DE CEBA I ALL

-        CREMA DE VERDURES AMB ELS SEUS CRUIXENTS per a 7.000 milions de persones. Recepta Guanyadora #jonollenço

-        CREPES DE PEUS DE PORC I POLLASTRE AMB BEIXAMEL DE CEPS

-        CRESPELLS DE BORRATJA (CRESPILLOS DE BORRAJAS)

-        CRESPELLS DE FLOR D’ACÀCIA

-        CRISPETES DOLCES

-        CROQUETES DE CULLERA I GALETTE DE CROQUETA

-        CROQUETES DE GÍRGOLES, PERNIL IBÈRIC I PARMESÀ

-        CRUIXENT DE GALETA AMB AMETLLA

-        CuinaDiari a la Vanguardia

-        CuinaDiari a RAC1

-        CuinaDiari al Cuines de Tv3: Fem un Arròs al Forn

-        CuinaDiari al TeleNotícies de TV3: Campanya No Llencem

-        CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2012

-        CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2013

-        CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i el Gran Recapte d’Aliments 2014

-        CUPCAKES VAINIRON DEL TALLER SABORES

-        DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS

-        DECORAR OUS DE PASQUA AMB COLORANTS I CERES

-        DESSALAR EL BACALLAR

-        DIDALETS DE SALMOREJO AMB PERNIL

-        DOLÇ DE LLET CASSOLÀ

-        ENROTLLAT DE TRUITA D’ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE

-        ESCALIVADA o TORRAT

-        ESPAGUETIS ALL' AMATRICIANA

-        ESPENCAT AMB TONYINA, BACALLAR, ANXOVES I CREÏLLES

-        ESPINACS, CEPS I OU POCHÉ

-        ESPINES D’ANXOVA FREGIDES

-        ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGE

-        ESTRELLETES DE FORMATGE I CODONYAT

-        FABADA A L’ESTIL ASTURIÀ

-        FABIOLA O CORONA DE COCO - Recepta valenciana

-        FARCELLETS DE WONTON O CANELONS DE VERDURES, GAMBES I CEPS

-        FARINADES, “FARINAES” O FARINOSES

-        FAVES SACSADES, LES FAVES I ENTREVISTA A PAGESOS DE CIUTAT

-        FIDEUS A LA CASSOLA AMB COSTELLA I SALSITXA

-        FIDEUS AMB SÈPIA, LLAGOSTINS I CARXOFES

-        FILET DE PORC FARCIT AMB PERNIL/BACÓ, FORMATGE I CODONYAT

-        FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE CIRERES

-        FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ

-        FLAM DE FORMATGE SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADES

-        FLAM RÀPID EN MICROONES

-        FLAMENQUINES DE PA DE MOTLLE

-        FOGASSA AMB MONIATO I PANETS DOLÇOS

-        FONDUE DE FORMATGE EN PA DE PAGÈS

-        FRICANDÓ DE VEDELLA AMB MOIXERNONS

-        FUMET CONCENTRAT DE PEIX

-        FUMET DE PEIX

-        GALETES DE MANTEGA

-        GALETES DE MANTEGA ESTIL DANESES

-        GALETES D'ESPIRAL DE VAINILLA I XOCOLATA

-        GALTES DE PORC AL VI DE PORTO

-        GAMBES ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENT

-        GASPATXO ANDALÚS

-        GASPATXOS MANXECS

-        GASTROBLOCAIRES & AULA COOKTIME: EMBOTITS, TAPES CREATIVES, POSTRES I MOLT MÉS A SANT CELONI

-        GELAT DE IOGURT/ VAINILLA

-        GELATINA DE GIN TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLA

-        GOTET DE FOIE I CEPS

-        GOTET DE LLIMONA, LLET CONDENSADA I IOGURT AMB CRUIXENT DE GALETA

-        GOTETS DE CREMA DE FORMATGE, MELMELADA I GALETA CRUIXENT

-        GRANISSAT DE LLIMONA O AIGUALLIMÓ

-        GUACAMOLE

-        HUESITOS CASOLANS (Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)

-        IRISH SODA BREAD

-        LA CASTANYADA I EL PRIMER ANYET DE CuinaDiari

-        LASANYA D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACA

-        LASANYA DE BOTIFARRA I CEPS

-        LES GALERES

-        LIEBSTER AWARD

-        LLAGOSTINS O GAMBES AMB SALSA D’AMETLLES I CAVA

-        LLANDETA O CRUET DE PEIX

-        LLENTIES (LLENTILLES) AL CURRI

-        LLESCA D’IBÈRICS

-        LLESQUES o ROSQUETES AMB OU, TORRADETES DE SANTA TERESA, “TORRIJAS”

-        LLESQUETA AMB ALBERGÍNIA ESCALIVADA, XAMPINYONS AL VI BLANC I ROQUEFORT

-        LLESQUETA AMB CEBA, FORMATGE DE CABRA I ANXOVES

-        LLESQUETA AMB PEBRERA CONFITADA (PEBROTS CONFITATS) I FORMATGE

-        LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC

-        LLIMONADA AMB TARONJA I CARLOTA (Beguda energètica i refrescant)

-        LLOBARRO AMB BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) I MELMELADA DE GERDS

-        LLOBARRO AMB PATATES, XAMPINYONS I BACÓ

-        LLOM ARREBOSSAT

-        MACARRONS AMB BOTIFARRA I CEPS

-        MACARRONS AMB PESTO, CEBA I BOLETS

-        MADUIXES SUZETTE AL PEBRE

-        MAGDALENES AMB PERLETES DE XOCOLATA - TMX BABY

-        MANDONGUILLES AMB COR DE FORMATGE. Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella

-        MANDONGUILLES AMB SÉPIA I CIGRONS

-        MANTEGADES AMB AMETLLA

-        MAR I MUNTANYA DE CONILL AMB LLAGOSTINS

-        MASSA BRISA DOLÇA BÀSICA (Massa “quebrada”)

-        MASSA DE BRIOIX DE XAVIER BARRIGA

-        MASSA DE CREPES

-        MELMELADA DE CEBA

-        MELMELADA DE FIGA

-        MELMELADA DE PRUNA CLÀUDIA

-        MELMELADA DE TARONJA

-        MELMELADA DE TOMACA

-        MILFULLES DE VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES

-        MINESTRONE

-        MINI MAGDALENES DE CLARES I MANTEGA

-        MOLLETES

-        MONA DE PASQUA VALENCIANA

-        MONA, PANOU, TONYA O REGANYÀ DE CARABASSA

-        MONGETES AMB CLÖISSES (Versió ràpida)

-        MUFFINS DE DOBLE XOCOLATA, CAFÉ I TARONJA CONFITADA

-        NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA

-        NOUS CARAMEL·LITZADES

-        ORADA A LA SAL EN 5 MINUTS

-        ORXATA DE XUFA

-        OUS A LA NEU

-        OUS FARCITS INVERTITS: SCOTCH EGGS

-        PA DE PAGÉS AMB FARINA DE BLAT I SÈGOL per al World Bread Day 2012

-        PA DE PAGÉS FET A CASA (EN OLLA/PYREX)

-        PA DE PLÀTAN AMB PANSES I NOUS (BANANA BREAD)

-        PAELLA VALENCIANA A L’ESTIL D’UNA DENIERA

-        PAELLA VALENCIANA AMB DENOMINACIÓ D’ORIGEN I ELS SEUS 10 INGREDIENTS

-        PAIN À L'ANCIENNE DE PETER REINHART (Artisan Breads Everyday)

-        PAN DE MUERTO per Tots Sants

-        PANCAKES O CREPS AMERICANES

-        PANELLETS

-        PANELLETS D’AVELLANA

-        PANELLETS VARIATS

-        PANOU

-        PASTA DE FULL AMB DÀTILS I BACÓ

-        PASTÍS AMB CREMA, FRUITES I NATA

-        PASTÍS D’ANIVERSARI: PANDA

-        PASTÍS D’ANIVERSARI: PEIX

-        PASTÍS D'ANIVERSARI: TREN

-        PASTÍS DE CARABASSA I BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)

-        PASTÍS DE CARABASSA I XOCOLATA

-        PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS

-        PASTÍS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS EN GOT

-        PASTÍS DE MATÓ (BRULL o BROSSAT) AMB MEL O AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS

-        PASTÍS DE PATATA AMB BOTIFARRA I SOBRASSADA

-        PASTÍS DE POMA AMB PASTA DE FULL

-        PASTÍS DE TARONJA I AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

-        PASTÍS DE XOCOLATA I MERENGA

-        PASTISSETS I COQUES DE VERDURA AMB MASSA DE CERVESA

-        PATATES DUQUESSA/ CREÏLLES DUQUESSA

-        PEBRERA VERDA I ALBERGÍNIA DE GUARNICIÓ

-        PEIX AL FORN AMB CREÏLLES

-        PEIX SEC: mussola i capellans

-        PEPITOS, XIMOS O XIMETS

-        PERDIUS EN ESCABETX DE TARONJA

-        PÈSOLS AMB CEBA I TONYINA (farciment per a pastissets)

-        PÈSOLS AMB PERNIL

-        PEUS DE PORC AMB POLLASTRE

-        PICADA DE CACAUETS per a plats de peix i amanides

-        PISTO MANXEG

-        PITS DE POLLASTRE FARCIT AMB PERNIL I FORMATGE

-        PIZZA DE GALETA DECORADA

-        PIZZA EN 5 MINUTS

-        PIZZA FINA REPOSADA

-        POLLASTRE ROSTIT FARCIT DE DÀTILS, BACÓ I POMA

-        POLLASTRE TIKKA MASALA

-        POLP BULLIT A LA PLANXA

-        POLP GUISAT

-        POLVORONS AMB AMETLLA

-        POLVORONS D’AMETLLA I AVELLANA DE PACO TORREBLANCA

-        PROPOSTES DE MENÚ PER LA REVETLLA DE SANT JOAN

-        PROPOSTES PEL NADAL CUINADIARI. Bon Nadal i Bones Festes

-        PROPOSTES PER AL NADAL I-Entrants i Picadetes

-        PROPOSTES PER AL NADAL III–Postres i Dolços Tradicionals

-        PROPOSTES PER AL NADAL II-Plats Principals

-        PURÉ DE CREÏLLES (PATATES) AL MICROONES

-        PUTXERO VALENCIÀ AMB PILOTES I CIGRONS

-        RAÏMET DE PASTOR

-        RECEPTES DE QUARESMA, SETMANA SANTA I PASQUA

-        RECEPTES FÀCILS PER AL CONFINAMENT

-        REMENAT DE FESOLS AMB BOTIFARRA

-        REMENAT D'OU AMB TOMACA

-        RISOTTO AMB BOTIFARRA I BOLETS

-        ROAST BEEF

-        ROQUES CRUIXENTS DE XOCOLATA I CORNFLAKES

-        ROSES DE LLAMINADURA PER SANT JORDI

-        ROSES DE PASTA DE FULL I POMA

-        ROTLLETS D’AMANIDA AMB TORTILLES MEXICANES

-        ROTLLETS D'ANÍS

-        ROTLLETS DE PERNIL AMB ESPÀRRECS I BRIE

-        SALMÓ AMB TORRÓ

-        SALMÓ MARINAT

-        SALMOREJO

-        SALSA DE TOMACA

-        SALSA PER A CALÇOTS... I PER A MÉS

-        SALSITXES AMB ROVELLONS

-        SALTIMBOCCA

-        SALTIMBOCCA AMB PRESSA IBERICA I XAMPINYONS

-        SAMFAINA AMB ALBERGÍNIA I CARBASSÓ

-        SANG AMB CEBA

-        SARDINES FUMADES (SARDINES EN SAL FUMADA)

-        SÉPIA GUISADA

-        SOFREGIT

-        SOPA A LA RIOJANA

-        SOPA DE GALETS FARCITS DE CARN

-        SOPA DEPURATIVA

-        SOPA MINESTRONE AMB POLLASTRE

-        SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA (2)

-        SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT (5)

-        SUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLA (3)

-        SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN

-        SUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADA (4)

-        SUCRE GRANULAT AMB UN TOC D’ANÍS

-        SUCRE INVERTIT

-        SUCS O BATUTS VERDS. Introducció

-        SUCS O BATUTS VERDS. Receptes

-        TARONGES CONFITADES

-        TARONJA I MANDARINA EN TRES TEXTURES AMB CREMA DE IOGURT- Recepta guanyadora Concurs Naranjas Costa

-        TÀRTAR DE SALMÓ (CRU)

-        TÀRTAR DE SALMÓ MARINAT

-        TIAN DE VERDURES

-        TIMBAL DE BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES (patates)

-        TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL I

-        TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL II

-        TIRAMISÚ

-        TMX BABY

-        TOMACAT

-        TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)

-        TORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA

-        TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA

-        TORRADETES AMB VENTRESCA, MELMELADA DE TOMACA I OLIVADA

-        TORRÓ A LA PEDRA

-        TORRÓ D’AVELLANES

-        TORRÓ DE MASSAPÀ AMB XOCOLATA I FRUITS SECS

-        TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Xavier Barriga)

-        TORTELL DE REIS AMB XOCOLATA I FERRERO ROCHER

-        TRONC DE NADAL DE MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀ

-        TRUFFLE CHEESECAKE

-        TRUITA DE BACALLÀ

-        TRUITA DE CANSALADA, BOTIFARRA I FESOLS (MONGETES)

-        TRUITA DE FAVES I BACALLÀ

-        TRUITA DE PATATA

-        Una recepta de CuinaDiari al Llibre de Cuines de Tv3

-        Una recepta molt semblant a la de CuinaDiari al llibre Tota la Cuina Catalana de la A a la Z???

-        UNA RECEPTA, DOS PASTISSOS-Pastís de xocolata

-        VANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainilla

-        VERAT A L’ALL CREMAT

-        VERDURES AMB SALSA DE SOIA, POLLASTRE I FIDEUS

-        VICHYSSOISE

-        XAMPINYONS DE GUARNICIÓ AL VI BLANC

-        XATÓ (AMANIDA D’ESCAROLA)

-        XIPS DE CARXOFA

-        XIPS DE COL KALE


01/04/2024

Consulta també el nostre índex per plats:




4 comentaris :

Anònim ha dit...

com ha crescut aquest bloc!
impresionant!
(i ja he trobat el llom de porc; era filet...)

Marta CuinaDiari ha dit...

Benvingut! Pot ser hagués sigut més fàcil anar a l'index per fotos, hi ha un de carn. Espere que tornes més sovint! Marta

salvi jacomet ha dit...

Un blog fantàstic....
Et felicito!!!

Marta CuinaDiari ha dit...

Moltes gràcies Salvi!! :-)