GALERIA DE FOTOS

ÍNDEX A-Z

-

ALBERGÍNIES FARCIDES AMB FETA I SALSA PESTO. Una escalivada diferent

-

ALL I OLI DE MORTER (AMB ROVELL D’OU)

-

ALL I PEBRE DE LLOBARRO

-

ALLIOLI DE POMA

-

AMANIDA AMB CAMEMBERT ARREBOSSAT

-

AMANIDA DE LLENTIES AMB VERAT EN ESCABETX, RAÏM I FORMATGE

-

AMANIDA DE LLENTIES, VERDURETES I TONYINA– Blogs Contra la Fam i el Gran Recapte

-

AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS

-

AMANIDA DE PATATA (CREÏLLA) AMB PICADA DE VARIANTS

-

AMANIDA DE POMA AGREDOLÇA

-

AMANIDA DE TOMACA AMB ALLS TENDRES, OU DUR I SALAONS

-

AMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ

-

AMETLLES GARRAPINYADES

-

ANOUETES DE NADAL

-

ARRÒS A BANDA

-

ARRÒS A LA CUBANA

-

ARRÒS AL FORN

-

ARROS AMB CARN I VERDURES EN PAELLA

-

ARRÒS AMB CONILL, FAVES I CARXOFES

-

ARRÒS AMB CROSTA

-

ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA

-

ARRÒS AMB FESOLS I NAPS

-

ARRÒS BLANC DE GUARNICIÓ

-

ARRÒS MUNTANYÈS

-

BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES

-

BANOFFEE PIE

-

BASE DE GALETES PER A PASTISSOS

-

BEIXAMEL DE COBERTURA

-

BESCUIT DE TARONJA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

-

BESCUIT DE TARONJA I IOGURT

-

BESCUIT DE XOCOLATA AL VI NEGRE

-

BILBAOS LORQUINOS

-

BLEDES AMB LLAGOSTINS

-

BOMBONS D’AVELLANA, AMETLLA I XOCOLATA

-

Bones Vacances 2012!!

-

BRAÇ DE GITANO SALAT

-

BRANDADA DE BACALLÀ. Recepta pas a pas

-

BROQUETES

-

BROQUETES DE TOMAQUES XERRY I FORMATGE FETA AMB SALSA PESTO

-

BROWNIE AMB XOCOLATA BLANCA I GERDS DE LA RACHEL ALLEN

-

BROWNIE DE MONIATO AMB ANOUS

-

BULLIT VALENCIÀ

-

BUNYOLS DE CARABASSA

-

BUNYOLS DE PATATA (BRAVA)

-

BUNYOLS DE VENT

-

CAFÈ FRED AMB LLIMONA I CANYELLA

-

CAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC

-

CALDO FÀCIL “DE DIARI”

-

CANELONS AMB TONYINA I BACON

-

CANELONS AMB TONYINA I BEIXAMEL DE PERNIL per al Gran Recapte

-

CANELONS DE CREPES

-

CANELONS DE RAP I GAMBES

-

CARABASSA TORRADA

-

CARQUINYOLS D’AMETLLA I AVELLANA (CARQUINYOLIS)

-

CARN MAGRA AMB ROVELLONS o ESCLATA-SANGS

-

CARXOFES ESTOFADES AMB SÈPIA I GALERES

-

CASSOLA DE POLLASTRE, SECRET IBÈRIC, SALSITXES I LLEGUMS

-

CASSOLETES DE POLLASTRE I BEIXAMEL

-

CASSOLETES RÀPIDES DE POLLASTRE

-

CAVALLA (VERAT) EN ESCABETX

-

CEBA CONFITADA

-

CHILI CON CARNE

-

CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA

-

CIGRONS AMB BACON I SOBRES DE BULLIT

-

CIGRONS AMB CLÒTXINES (MUSCLOS)

-

CLOSQUES D’OU DE XOCOLATA

-

CLÒTXINES (MUSCLOS) EN ESCABETX AL VAPOR DE VI BLANC

-

COBERTURES PER A PASTISSOS

-

COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE

-

COCA DE CABELL D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULL

-

COCA DE CARABASSA I XOCOLATA

-

COCA DE IOGURT O COCA MARIA DE IOGURT

-

COCA DE IOGURT SENSE GLUTEN

-

COCA DE LLANDA

-

COCA DE LLANDA DE CARABASSA

-

COCA DE LLARDONS (XITXORRITES). Versió ràpida

-

COCA DE MOLLETES

-

COCA DE SANT JOAN DE BRIOIX I FRUITA CONFITADA

-

COCA DE TARONJA O COCA MARIA DE TARONJA

-

COCA DE VIDRE

-

COCA DE XOCOLATA AMB PASTA DE FULL

-

COCA DE XOCOLATA I MELMELADA

-

COCHINITA PIBIL DEL Ferran Adrià

-

CODONYAT (TMX)

-

COQUETES DE SANT ANTONI

-

COL AMB PATATA I MOIXERNONS (TMX)

-

COM DESSALAR ANXOVES

-

COM ESCALDAR TOMAQUES

-

COM FER CONCENTRAT DE BROU DE CARN (tipus "STARLUX")

-

COM FER OUS POCHÉ O ESCALFATS

-

COM FER TORRADETES A CASA - EL DESTÍ D’UN PA ROÍN (DOLENT)

-

COM FER UN BON ARRÒS EN PAELLA - ARRÒS SEC

-

COM FOLRAR MOTLLES PER A FER PASTISSOS

-

COM TENIR VERDURES SEMPRE A MÀ. L’ESCALDAT I LA CONGELACIÓ

-

Concurs de Cuina contra el malbaratament alimentari: 6 XEFS, 3 EQUIPS, UN REPTE

-

CONCURS RECEPTES NARANJAS COSTA

-

CONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLES

-

CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES

-

COOKIES EN TASSA EN UN MINUT

-

COQUES DE DACSA (I BLAT)

-

COQUES SALADES (amb massa de llet, brandi i llevat)

-

COSTELLES DE PORC AMB MEL I CREÏLLES AL MICROONES

-

COULANT DE CHOCOLATA (també adaptada per a celíacs)

-

COULIS DE MADUIXES

-

COUS COUS A LA VALENCIANA

-

CREÏLLES (PATATES) DE GUARNICIÓ AL MICROONES

-

CREÏLLES SENCERES DE GUARNICIÓ FETES AL MICROONES

-

CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA

-

CREMA D’AMETLES

-

CREMA DE SOPA DE CEBA I ALL

-

CREMA DE VERDURES AMB ELS SEUS CRUIXENTS per a 7.000 milions de persones. Recepta Guanyadora #jonollenço

-

CREPES DE PEUS DE PORC I POLLASTRE AMB BEIXAMEL DE CEPS

-

CRESPELLS DE BORRATJA (CRESPILLOS DE BORRAJAS)

-

CRESPELLS DE FLOR D’ACÀCIA

-

CROQUETES DE GÍRGOLES, PERNIL IBÈRIC I PARMESÀ

-

CRUIXENT DE GALETA AMB AMETLLA

-

CuinaDiari a la Vanguardia

-

CuinaDiari a RAC1

-

CuinaDiari al Cuines de Tv3: Fem un Arròs al Forn

-

CuinaDiari al TeleNotícies de TV3: Campanya No Llencem

-

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2012

-

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2013

-

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i el Gran Recapte d’Aliments 2014

-

CUPCAKES VAINIRON DEL TALLER SABORES

-

DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS

-

DECORAR OUS DE PASQUA AMB COLORANTS I CERES

-

DESSALAR EL BACALLAR

-

DIDALETS DE SALMOREJO AMB PERNIL

-

DOLÇ DE LLET CASSOLÀ

-

ENROTLLAT DE TRUITA D’ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE

-

ESCALIVADA o TORRAT

-

ESPAGUETIS ALL' AMATRICIANA

-

ESPENCAT AMB TONYINA, BACALLAR, ANXOVES I CREÏLLES

-

ESPINACS, CEPS I OU POCHÉ

-

ESPINES D’ANXOVA FREGIDES

-

ESTRELLETES DE FORMATGE I CODONYAT

-

FABADA A L’ESTIL ASTURIÀ

-

FARCELLETS DE WONTON O CANELONS DE VERDURES, GAMBES I CEPS

-

FARINADES, “FARINAES” O FARINOSES

-

FAVES SACSADES, LES FAVES I ENTREVISTA A PAGESOS DE CIUTAT

-

FIDEUS A LA CASSOLA AMB COSTELLA I SALSITXA

-

FIDEUS AMB SÈPIA, LLAGOSTINS I CARXOFES

-

FILET DE PORC FARCIT AMB PERNIL/BACÓ, FORMATGE I CODONYAT

-

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE CIRERES

-

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ

-

FLAM RÀPID EN MICROONES

-

FLAMENQUINES DE PA DE MOTLLE

-

FOGASSA AMB MONIATO I PANETS DOLÇOS

-

FONDUE DE FORMATGE EN PA DE PAGÈS

-

FRICANDÓ DE VEDELLA AMB MOIXERNONS

-

FUMET CONCENTRAT DE PEIX

-

FUMET DE PEIX

-

GALETES DE MANTEGA

-

GALETES DE MANTEGA ESTIL DANESES

-

GALTES DE PORC AL VI DE PORTO

-

GAMBES ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENT

-

GASPATXO ANDALÚS

-

GASPATXOS MANXECS

-

GASTROBLOCAIRES & AULA COOKTIME: EMBOTITS, TAPES CREATIVES, POSTRES I MOLT MÉS A SANT CELONI

-

GELAT DE IOGURT/ VAINILLA

-

GELATINA DE GIN TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLA

-

GOTET DE FOIE I CEPS

-

GOTET DE LLIMONA, LLET CONDENSADA I IOGURT AMB CRUIXENT DE GALETA

-

GRANISSAT DE LLIMONA O AIGUALLIMÓ

-

GUACAMOLE

-

IRISH SODA BREAD

-

HUESITOS CASOLANS (Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)

-

LA CASTANYADA I EL PRIMER ANYET DE CuinaDiari

-

LASANYA DE BOTIFARRA I CEPS

-

LES GALERES

-

LIEBSTER AWARD

-

LLAGOSTINS O GAMBES AMB SALSA D’AMETLLES I CAVA

-

LLANDETA O CRUET DE PEIX

-

LLENTIES (LLENTILLES) AL CURRI

-

LLESCA D’IBÈRICS

-

LLESQUES o ROSQUETES AMB OU, TORRADETES DE SANTA TERESA, “TORRIJAS”

-

LLESQUETA AMB ALBERGÍNIA ESCALIVADA, XAMPINYONS AL VI BLANC I ROQUEFORT

-

LLESQUETA AMB CEBA, FORMATGE DE CABRA I ANXOVES

-

LLESQUETA AMB PEBRERA CONFITADA (PEBROTS CONFITATS) I FORMATGE

-

LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC

-

LLIMONADA AMB TARONJA I CARLOTA (Beguda energètica i refrescant)

-

LLOBARRO AMB BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) I MELMELADA DE GERDS

-

LLOM ARREBOSSAT

-

MACARRONS AMB BOTIFARRA I CEPS

-

MACARRONS AMB PESTO, CEBA I BOLETS

-

MAGDALENES AMB PERLETES DE XOCOLATA - TMX BABY

-

MANDONGUILLES AMB COR DE FORMATGE. Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella

-

MANTEGADES AMB AMETLLA

-

MAR I MUNTANYA DE CONILL AMB LLAGOSTINS

-

MASSA BRISA DOLÇA BÀSICA (Massa “quebrada”)

-

MASSA DE BRIOIX DE XAVIER BARRIGA

-

MASSA DE CREPES

-

MELMELADA DE CEBA

-

MELMELADA DE FIGA

-

MELMELADA DE PRUNA CLÀUDIA

-

MELMELADA DE TARONJA

-

MELMELADA DE TOMACA

-

MILFULLES DE VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES

-

MINESTRONE

-

MINI MAGDALENES DE CLARES I MANTEGA

-

MONA DE PASQUA VALENCIANA

-

MONGETES AMB CLÖISSES (Versió ràpida)

-

MUFFINS DE DOBLE XOCOLATA, CAFÉ I TARONJA CONFITADA

-

ORADA A LA SAL EN 5 MINUTS

-

ORXATA DE XUFA

-

OUS A LA NEU

-

OUS FARCITS INVERTITS: SCOTCH EGGS

-

PANCAKES O CREPS AMERICANES

 

-

PA DE PAGÉS AMB FARINA DE BLAT I SÈGOL per al World Bread Day 2012

-

PA DE PAGÉS FET A CASA (EN OLLA/PYREX)

-

PAELLA VALENCIANA A L’ESTIL D’UNA DENIERA

-

PAELLA VALENCIANA AMB DENOMINACIÓ D’ORIGEN I ELS SEUS 10 INGREDIENTS

-

PAIN À L'ANCIENNE DE PETER REINHART (Artisan Breads Everyday)

-

PANELLETS

-

PANELLETS D’AVELLANA

-

PANELLETS VARIATS

-

PANOU

-

PASTA DE FULL AMB DÀTILS I BACÓ

-

PASTÍS AMB CREMA, FRUITES I NATA

-

PASTÍS D’ANIVERSARI: PANDA

-

PASTÍS D’ANIVERSARI: PEIX

-

PASTÍS D'ANIVERSARI: TREN

-

PASTÍS DE CARABASSA I BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)

-

PASTÍS DE CARABASSA I XOCOLATA

-

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS

-

PASTÍS DE MATÓ (BRULL o BROSSAT) AMB MEL O AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS

-

PASTÍS DE PATATA AMB BOTIFARRA I SOBRASSADA

-

PASTÍS DE POMA AMB PASTA DE FULL

-

PASTÍS DE TARONJA I AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

-

PASTÍS DE XOCOLATA I MERENGA

-

PASTISSETS I COQUES DE VERDURA AMB MASSA DE CERVESA

-

PATATES DUQUESSA/ CREÏLLES DUQUESSA

-

PEBRERA VERDA I ALBERGÍNIA DE GUARNICIÓ

-

PEIX AL FORN AMB CREÏLLES

-

PÈSOLS AMB CEBA I TONYINA (farciment per a pastissets)

-

PÈSOLS AMB PERNIL

-

PEUS DE PORC AMB POLLASTRE

-

PISTO MANXEG

-

PITS DE POLLASTRE FARCIT AMB PERNIL I FORMATGE

-

PIZZA DE GALETA DECORADA

-

PIZZA EN 5 MINUTS

-

PIZZA FINA REPOSADA

-

POLLASTRE ROSTIT FARCIT DE DÀTILS, BACÓ I POMA

-

POLLASTRE TIKKA MASALA

-

POLP BULLIT A LA PLANXA

-

POLP GUISAT

-

POLVORONS AMB AMETLLA

-

POLVORONS D’AMETLLA I AVELLANA DE PACO TORREBLANCA

-

PROPOSTES DE MENÚ PER LA REVETLLA DE SANT JOAN

-

PROPOSTES PEL NADAL CUINADIARI. Bon Nadal i Bones Festes

-

PROPOSTES PER AL NADAL I-Entrants i Picadetes

-

PROPOSTES PER AL NADAL III–Postres i Dolços Tradicionals

-

PROPOSTES PER AL NADAL II-Plats Principals

-

PURÉ DE CREÏLLES (PATATES) AL MICROONES

-

PUTXERO VALENCIÀ AMB PILOTES I CIGRONS

-

REMENAT DE FESOLS AMB BOTIFARRA

-

RISOTTO AMB BOTIFARRA I BOLETS

-

ROQUES CRUIXENTS DE XOCOLATA I CORNFLAKES

-

ROSES DE PASTA DE FULL I POMA

-

ROTLLETS D’AMANIDA AMB TORTILLES MEXICANES

-

ROTLLETS DE PERNIL AMB ESPÀRRECS I BRIE

-

SALMÓ AMB TORRÓ

-

SALMÓ MARINAT

-

SALMOREJO

-

SALSA DE TOMACA

-

SALSA PER A CALÇOTS... I PER A MÉS

-

SALTIMBOCCA

-

SALTIMBOCCA AMB PRESSA IBERICA I XAMPINYONS

-

SAMFAINA AMB ALBERGÍNIA I CARBASSÓ

-

SANG AMB CEBA

-

SÉPIA GUISADA

-

SOPA A LA RIOJANA

-

SOPA DE GALETS FARCITS DE CARN

-

SOPA DEPURATIVA

-

SOPA MINESTRONE AMB POLLASTRE

-

SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA (2)

-

SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT (5)

-

SUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLA (3)

-

SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN

-

SUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADA (4)

-

SUCRE GRANULAT AMB UN TOC D’ANÍS

-

SUCRE INVERTIT

-

SUCS O BATUTS VERDS. Introducció

-

SUCS O BATUTS VERDS. Receptes

-

TARONGES CONFITADES

-

TARONJA I MANDARINA EN TRES TEXTURES AMB CREMA DE IOGURT- Recepta guanyadora Concurs Naranjas Costa

-

TÀRTAR DE SALMÓ (CRU)

-

TÀRTAR DE SALMÓ MARINAT

-

TIAN DE VERDURES

-

TIMBAL DE BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES (patates)

-

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL I

-

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL II

-

TMX BABY

-

TOMACAT

-

TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)

-

TORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA

-

TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA

-

TORRADETES AMB VENTRESCA, MELMELADA DE TOMACA I OLIVADA

-

TORRÓ A LA PEDRA

-

TORRÓ D’AVELLANES

-

TORRÓ DE MASSAPÀ AMB XOCOLATA I FRUITS SECS

-

TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Xavier Barriga)

-

TRUFFLE CHEESECAKE

-

TRUITA DE BACALLÀ

-

TRUITA DE CANSALADA, BOTIFARRA I FESOLS (MONGETES)

-

TRUITA DE PATATA

-

Una recepta de CuinaDiari al Llibre de Cuines de Tv3

-

Una recepta molt semblant a la de CuinaDiari al llibre Tota la Cuina Catalana de la A a la Z???

-

UNA RECEPTA, DOS PASTISSOS-Pastís de xocolata

-

VANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainilla

-

VERAT A L’ALL CREMAT

-

VERDURES AMB SALSA DE SOIA, POLLASTRE I FIDEUS

-

VICHYSSOISE

-

XAMPINYONS DE GUARNICIÓ AL VI BLANC

-

XATÓ (AMANIDA D’ESCAROLA)

-

XIPS DE CARXOFA

30/12/2020

Consulta també el nostre índex per plats:




4 comentaris :

  1. com ha crescut aquest bloc!
    impresionant!
    (i ja he trobat el llom de porc; era filet...)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvingut! Pot ser hagués sigut més fàcil anar a l'index per fotos, hi ha un de carn. Espere que tornes més sovint! Marta

      Elimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )