ALBERGÍNIES
FARCIDES AMB FETA I SALSA PESTO. Una escalivada diferent
|
ALL I OLI DE MORTER (AMB ROVELL D’OU)
|
ALL I PEBRE DE LLOBARRO
|
ALLIOLI DE POMA
|
AMANIDA AMB
CAMEMBERT ARREBOSSAT
|
AMANIDA DE
LLENTIES AMB VERAT EN ESCABETX, RAÏM I FORMATGE
|
AMANIDA DE
LLENTIES, VERDURETES I TONYINA– Blogs Contra la Fam i el Gran Recapte
|
AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS
|
AMANIDA DE PATATA
(CREÏLLA) AMB PICADA DE VARIANTS
|
AMANIDA DE PERDIU ESCABETXADA AMB COL KALE, MAGRANA I
TARONJA
|
AMANIDA DE POMA
AGREDOLÇA
|
AMANIDA DE TOMACA AMB ALLS TENDRES, OU DUR I SALAONS
|
AMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ
|
AMETLLES GARRAPINYADES
|
ANOUETES DE NADAL
|
APPLE CRISP O CRUIXENT DE POMA
|
ARRÒS A BANDA
|
ARRÒS A LA CUBANA
|
ARRÒS AL FORN
|
ARROS AMB CARN I
VERDURES EN PAELLA
|
ARRÒS AMB CONILL, FAVES I CARXOFES
|
ARRÒS AMB CROSTA
|
ARRÒS AMB FESOLS I NAPS
|
ARRÒS AMB FESOLS,
BLEDES I COSTELLA
|
ARRÒS BLANC DE
GUARNICIÓ
|
ARRÒS MUNTANYÈS
|
BACALLÀ AMB SALSA
DE TOMACA I CREÏLLES
|
BANOFFEE PIE
|
BASE DE GALETES PER A PASTISSOS
|
BATUT DE FRUITS VERMELLS
|
BEIXAMEL DE
COBERTURA
|
BESCUIT DE
TARONJA AMB COBERTURA DE XOCOLATA
|
BESCUIT DE
TARONJA I IOGURT
|
BESCUIT DE
XOCOLATA AL VI NEGRE
|
BILBAOS LORQUINOS
|
BLEDES AMB
LLAGOSTINS
|
BOMBONS
D’AVELLANA, AMETLLA I XOCOLATA
|
Bones Vacances
2012!!
|
BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)
|
BRAÇ DE GITANO
SALAT
|
BRANDADA DE
BACALLÀ. Recepta pas a pas
|
BROQUETES
|
BROQUETES DE
TOMAQUES XERRY I FORMATGE FETA AMB SALSA PESTO
|
BROWNIE AMB
XOCOLATA BLANCA I GERDS DE LA RACHEL ALLEN
|
BROWNIE DE
MONIATO AMB ANOUS
|
BULLIT VALENCIÀ
|
BUNYOLS DE
CARABASSA
|
BUNYOLS DE PATATA
(BRAVA)
|
BUNYOLS DE VENT
|
CAFÈ FRED AMB LLIMONA I CANYELLA
|
CALAMARS AMB
CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ
|
CALDO FÀCIL “DE
DIARI”
|
CALLOS CuinaDiari
|
CANELONS AMB TONYINA I BACON
|
CANELONS AMB TONYINA I BEIXAMEL DE PERNIL per al Gran Recapte
|
CANELONS DE CREPES
|
CANELONS DE RAP I GAMBES
|
CAQUIS. COM
FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC
|
CARABASSA TORRADA
|
CARAMEL LÍQUID O SUCRE CREMAT LÍQUID
|
CARN MAGRA AMB TOMACA I ROVELLONS
|
CARPACCIO DE CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETA
|
CARQUINYOLS
D’AMETLLA I AVELLANA (CARQUINYOLIS)
|
CARXOFES
ESTOFADES AMB SÈPIA I GALERES
|
CASSOLA DE POLLASTRE,
SECRET IBÈRIC, SALSITXES I LLEGUMS
|
CASSOLETES DE POLLASTRE I BEIXAMEL
|
CASSOLETES
RÀPIDES DE POLLASTRE
|
CAVALLA (VERAT)
EN ESCABETX
|
CEBA CONFITADA
|
CHICHARRONES LONCHEADOS a l'estil de la Taberna Casa
Manteca de Cadiz
|
CHILI CON CARNE
|
CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA
|
CIGRONS AMB BACON
I SOBRES DE BULLIT
|
CIGRONS AMB
CLÒTXINES (MUSCLOS)
|
CIGRONS AMB COSTELLA I ESPINACS
|
CIGRONS AMB MORCILLA DE BURGOS I OU FERRAT
|
CLOSQUES D’OU DE
XOCOLATA
|
CLÒTXINES
(MUSCLOS) EN ESCABETX AL VAPOR DE VI BLANC
|
COBERTURES PER A
PASTISSOS
|
COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE
|
COCA DE CABELL
D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULL
|
COCA DE CARABASSA
I XOCOLATA
|
COCA DE IOGURT O
COCA MARIA DE IOGURT
|
COCA DE IOGURT
SENSE GLUTEN
|
COCA DE LLANDA
|
COCA DE LLANDA DE CARABASSA
|
COCA DE LLARDONS
(XITXORRITES). Versió ràpida
|
COCA DE MOLLETES
|
COCA DE SANT JOAN
DE BRIOIX I FRUITA CONFITADA
|
COCA DE TARONJA O COCA MARIA DE TARONJA
|
COCA DE VIDRE
|
COCA DE XOCOLATA
AMB PASTA DE FULL
|
COCA DE XOCOLATA I MELMELADA
|
COCHINITA PIBIL
DEL Ferran Adrià
|
CODONYAT (TMX)
|
COL AMB PATATA I MOIXERNONS (TMX)
|
COM DESSALAR
ANXOVES
|
COM ESCALDAR
TOMAQUES
|
COM FER CONCENTRAT DE BROU DE CARN (tipus
"STARLUX")
|
COM FER OUS POCHÉ
O ESCALFATS
|
COM FER
TORRADETES A CASA - EL DESTÍ D’UN PA ROÍN (DOLENT)
|
COM FER UN BON
ARRÒS EN PAELLA - ARRÒS SEC
|
COM FOLRAR MOTLLES PER A FER PASTISSOS
|
COM TENIR VERDURES SEMPRE A MÀ. L’ESCALDAT I LA
CONGELACIÓ
|
Concurs de
Cuina contra el malbaratament alimentari: 6
XEFS, 3 EQUIPS, UN REPTE
|
CONCURS RECEPTES
NARANJAS COSTA
|
CONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLES
|
CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES
|
COOKIES EN TASSA
EN UN MINUT
|
COQUES DE DACSA (I BLAT)
|
COQUES SALADES
(amb massa de llet, brandi i llevat)
|
COQUETES DE SANT
ANTONI
|
COSTELLES DE PORC
AMB MEL I CREÏLLES AL MICROONES
|
COULANT DE
CHOCOLATA (també adaptada per a celíacs)
|
COULIS DE
MADUIXES
|
COUS COUS A LA VALENCIANA
|
CREÏLLES
(PATATES) DE GUARNICIÓ AL MICROONES
|
CREÏLLES SENCERES
DE GUARNICIÓ FETES AL MICROONES
|
CREMA CATALANA,
CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA
|
CREMA D’AMETLES
|
CREMA DE SOPA DE CEBA I ALL
|
CREMA DE VERDURES AMB ELS SEUS CRUIXENTS
per a 7.000 milions de persones. Recepta Guanyadora #jonollenço
|
CREPES DE PEUS DE PORC I POLLASTRE AMB BEIXAMEL DE CEPS
|
CRESPELLS DE
BORRATJA (CRESPILLOS DE BORRAJAS)
|
CRESPELLS DE FLOR
D’ACÀCIA
|
CRISPETES DOLCES
|
CROQUETES DE CULLERA I GALETTE DE CROQUETA
|
CROQUETES DE
GÍRGOLES, PERNIL IBÈRIC I PARMESÀ
|
CRUIXENT DE
GALETA AMB AMETLLA
|
CuinaDiari a la
Vanguardia
|
CuinaDiari a RAC1
|
CuinaDiari al Cuines de Tv3: Fem un Arròs al Forn
|
CuinaDiari al
TeleNotícies de TV3:
Campanya No Llencem
|
CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte
d’Aliments 2012
|
CuinaDiari amb
Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2013
|
CuinaDiari amb
Blocs Contra la Fam i el Gran Recapte d’Aliments 2014
|
CUPCAKES VAINIRON
DEL TALLER SABORES
|
DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS
|
DECORAR OUS DE
PASQUA AMB COLORANTS I CERES
|
DESSALAR EL
BACALLAR
|
DIDALETS DE
SALMOREJO AMB PERNIL
|
DOLÇ DE LLET CASSOLÀ
|
ENROTLLAT DE TRUITA D’ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE
|
ESCALIVADA o
TORRAT
|
ESPAGUETIS ALL'
AMATRICIANA
|
ESPENCAT AMB TONYINA, BACALLAR, ANXOVES I CREÏLLES
|
ESPINACS, CEPS I OU POCHÉ
|
ESPINES D’ANXOVA
FREGIDES
|
ESPIRALS SALADES DE PASTA DE
FULL: PERNIL I FORMATGE
|
ESTRELLETES DE
FORMATGE I CODONYAT
|
FABADA A L’ESTIL
ASTURIÀ
|
FABIOLA O CORONA DE COCO - Recepta valenciana
|
FARCELLETS DE
WONTON O CANELONS DE VERDURES, GAMBES I CEPS
|
FARINADES, “FARINAES” O FARINOSES
|
FAVES SACSADES, LES FAVES I ENTREVISTA A PAGESOS DE CIUTAT
|
FIDEUS A LA CASSOLA AMB COSTELLA I SALSITXA
|
FIDEUS AMB SÈPIA,
LLAGOSTINS I CARXOFES
|
FILET DE PORC FARCIT AMB PERNIL/BACÓ, FORMATGE I
CODONYAT
|
FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE CIRERES
|
FILET DE PORC
IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ
|
FLAM DE FORMATGE
SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADES
|
FLAM RÀPID EN MICROONES
|
FLAMENQUINES DE
PA DE MOTLLE
|
FOGASSA AMB MONIATO I PANETS DOLÇOS
|
FONDUE DE FORMATGE EN PA DE PAGÈS
|
FRICANDÓ DE VEDELLA AMB MOIXERNONS
|
FUMET CONCENTRAT
DE PEIX
|
FUMET DE PEIX
|
GALETES DE
MANTEGA
|
GALETES DE MANTEGA ESTIL DANESES
|
GALETES D'ESPIRAL DE VAINILLA I XOCOLATA
|
GALTES DE PORC AL VI DE PORTO
|
GAMBES
ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENT
|
GASPATXO ANDALÚS
|
GASPATXOS MANXECS
|
GASTROBLOCAIRES & AULA COOKTIME: EMBOTITS, TAPES
CREATIVES, POSTRES I MOLT MÉS A SANT CELONI
|
GELAT DE IOGURT/
VAINILLA
|
GELATINA DE GIN
TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLA
|
GOTET DE FOIE I
CEPS
|
GOTET DE LLIMONA,
LLET CONDENSADA I IOGURT AMB CRUIXENT DE GALETA
|
GOTETS DE CREMA DE FORMATGE, MELMELADA I GALETA
CRUIXENT
|
GRANISSAT DE LLIMONA O AIGUALLIMÓ
|
GUACAMOLE
|
HUESITOS CASOLANS
(Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)
|
IRISH SODA BREAD
|
LA CASTANYADA I EL PRIMER ANYET DE CuinaDiari
|
LASANYA D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACA
|
LASANYA DE
BOTIFARRA I CEPS
|
LES GALERES
|
LIEBSTER AWARD
|
LLAGOSTINS O
GAMBES AMB SALSA D’AMETLLES I CAVA
|
LLANDETA O CRUET
DE PEIX
|
LLENTIES
(LLENTILLES) AL CURRI
|
LLESCA D’IBÈRICS
|
LLESQUES o
ROSQUETES AMB OU, TORRADETES DE SANTA TERESA, “TORRIJAS”
|
LLESQUETA AMB
ALBERGÍNIA ESCALIVADA, XAMPINYONS AL VI BLANC I ROQUEFORT
|
LLESQUETA AMB
CEBA, FORMATGE DE CABRA I ANXOVES
|
LLESQUETA AMB
PEBRERA CONFITADA (PEBROTS CONFITATS) I FORMATGE
|
LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL
IBÈRIC
|
LLIMONADA AMB TARONJA I CARLOTA (Beguda energètica i
refrescant)
|
LLOBARRO AMB
BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) I MELMELADA DE GERDS
|
LLOBARRO AMB PATATES, XAMPINYONS I BACÓ
|
LLOM ARREBOSSAT
|
MACARRONS AMB BOTIFARRA I CEPS
|
MACARRONS AMB
PESTO, CEBA I BOLETS
|
MADUIXES SUZETTE AL PEBRE
|
MAGDALENES AMB
PERLETES DE XOCOLATA - TMX BABY
|
MANDONGUILLES AMB
COR DE FORMATGE. Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella
|
MANDONGUILLES AMB SÉPIA I CIGRONS
|
MANTEGADES AMB
AMETLLA
|
MAR I MUNTANYA DE
CONILL AMB LLAGOSTINS
|
MASSA BRISA DOLÇA
BÀSICA (Massa “quebrada”)
|
MASSA DE BRIOIX
DE XAVIER BARRIGA
|
MASSA DE CREPES
|
MELMELADA DE CEBA
|
MELMELADA DE FIGA
|
MELMELADA DE
PRUNA CLÀUDIA
|
MELMELADA DE TARONJA
|
MELMELADA DE
TOMACA
|
MILFULLES DE
VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES
|
MINESTRONE
|
MINI MAGDALENES
DE CLARES I MANTEGA
|
MOLLETES
|
MONA DE PASQUA
VALENCIANA
|
MONGETES AMB
CLÖISSES (Versió ràpida)
|
MUFFINS DE DOBLE XOCOLATA, CAFÉ I TARONJA CONFITADA
|
NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA
|
NOUS CARAMEL·LITZADES
|
ORADA A LA SAL EN
5 MINUTS
|
ORXATA DE XUFA
|
OUS A LA NEU
|
OUS FARCITS
INVERTITS: SCOTCH EGGS
|
PA DE PAGÉS AMB FARINA DE BLAT I SÈGOL per al World
Bread Day 2012
|
PA DE PAGÉS FET A
CASA (EN OLLA/PYREX)
|
PA DE PLÀTAN AMB PANSES I NOUS (BANANA BREAD)
|
PAELLA VALENCIANA A L’ESTIL D’UNA DENIERA
|
PAELLA VALENCIANA
AMB DENOMINACIÓ D’ORIGEN I ELS SEUS 10 INGREDIENTS
|
PAIN À L'ANCIENNE DE PETER REINHART (Artisan Breads
Everyday)
|
PAN DE MUERTO per Tots Sants
|
PANCAKES O CREPS AMERICANES
|
PANELLETS
|
PANELLETS D’AVELLANA
|
PANELLETS VARIATS
|
PANOU
|
PASTA DE FULL AMB DÀTILS I BACÓ
|
PASTÍS AMB CREMA,
FRUITES I NATA
|
PASTÍS
D’ANIVERSARI: PANDA
|
PASTÍS
D’ANIVERSARI: PEIX
|
PASTÍS
D'ANIVERSARI: TREN
|
PASTÍS DE
CARABASSA I BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)
|
PASTÍS DE
CARABASSA I XOCOLATA
|
PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS
|
PASTÍS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS EN GOT
|
PASTÍS DE MATÓ
(BRULL o BROSSAT) AMB MEL O AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS
|
PASTÍS DE PATATA AMB BOTIFARRA I SOBRASSADA
|
PASTÍS DE POMA
AMB PASTA DE FULL
|
PASTÍS DE TARONJA
I AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA
|
PASTÍS DE
XOCOLATA I MERENGA
|
PASTISSETS I COQUES DE VERDURA AMB MASSA DE CERVESA
|
PATATES DUQUESSA/ CREÏLLES DUQUESSA
|
PEBRERA VERDA I
ALBERGÍNIA DE GUARNICIÓ
|
PEIX AL FORN AMB CREÏLLES
|
PEIX SEC: mussola i capellans
|
PEPITOS, XIMOS O XIMETS
|
PERDIUS EN ESCABETX DE TARONJA
|
PÈSOLS AMB CEBA I TONYINA (farciment per a
pastissets)
|
PÈSOLS AMB PERNIL
|
PEUS DE PORC AMB POLLASTRE
|
PICADA DE CACAUETS per a plats de peix i amanides
|
PISTO MANXEG
|
PITS DE POLLASTRE FARCIT AMB PERNIL I
FORMATGE
|
PIZZA DE GALETA DECORADA
|
PIZZA EN 5 MINUTS
|
PIZZA FINA
REPOSADA
|
POLLASTRE ROSTIT FARCIT DE DÀTILS, BACÓ I POMA
|
POLLASTRE TIKKA
MASALA
|
POLP BULLIT A LA PLANXA
|
POLP GUISAT
|
POLVORONS AMB
AMETLLA
|
POLVORONS
D’AMETLLA I AVELLANA DE PACO TORREBLANCA
|
PROPOSTES DE MENÚ
PER LA REVETLLA DE SANT JOAN
|
PROPOSTES PEL NADAL CUINADIARI.
Bon Nadal i Bones Festes
|
PROPOSTES PER AL
NADAL I-Entrants i Picadetes
|
PROPOSTES PER AL
NADAL III–Postres i Dolços Tradicionals
|
PROPOSTES PER AL
NADAL II-Plats Principals
|
PURÉ DE CREÏLLES (PATATES) AL MICROONES
|
PUTXERO VALENCIÀ AMB PILOTES I CIGRONS
|
RAÏMET DE PASTOR
|
RECEPTES DE QUARESMA, SETMANA SANTA I PASQUA
|
RECEPTES FÀCILS PER AL CONFINAMENT
|
REMENAT DE FESOLS AMB BOTIFARRA
|
REMENAT D'OU AMB TOMACA
|
RISOTTO AMB BOTIFARRA I BOLETS
|
ROQUES CRUIXENTS DE XOCOLATA I CORNFLAKES
|
ROSES DE LLAMINADURA PER SANT JORDI
|
ROSES DE PASTA DE
FULL I POMA
|
ROTLLETS
D’AMANIDA AMB TORTILLES MEXICANES
|
ROTLLETS D'ANÍS
|
ROTLLETS DE
PERNIL AMB ESPÀRRECS I BRIE
|
SALMÓ AMB TORRÓ
|
SALMÓ MARINAT
|
SALMOREJO
|
SALSA DE TOMACA
|
SALSA PER A CALÇOTS... I PER A MÉS
|
SALSITXES AMB ROVELLONS
|
SALTIMBOCCA
|
SALTIMBOCCA AMB PRESSA IBERICA I XAMPINYONS
|
SAMFAINA AMB ALBERGÍNIA I CARBASSÓ
|
SANG AMB CEBA
|
SARDINES FUMADES (SARDINES EN SAL FUMADA)
|
SÉPIA GUISADA
|
SOFREGIT
|
SOPA A LA RIOJANA
|
SOPA DE GALETS
FARCITS DE CARN
|
SOPA DEPURATIVA
|
SOPA MINESTRONE
AMB POLLASTRE
|
SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA,
CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA (2)
|
SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO,
PLÀTAN I ALVOCAT (5)
|
SUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I
CANYELLA (3)
|
SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN
|
SUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE
CHÍA I AIGUA DE CIVADA (4)
|
SUCRE GRANULAT AMB UN TOC D’ANÍS
|
SUCRE INVERTIT
|
SUCS O BATUTS VERDS. Introducció
|
SUCS O BATUTS VERDS. Receptes
|
TARONGES CONFITADES
|
TARONJA I
MANDARINA EN TRES TEXTURES AMB CREMA DE IOGURT- Recepta guanyadora Concurs
Naranjas Costa
|
TÀRTAR DE SALMÓ
(CRU)
|
TÀRTAR DE SALMÓ
MARINAT
|
TIAN DE VERDURES
|
TIMBAL DE BACALLÀ
AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES (patates)
|
TINTAR OUS DE
PASQUA DE FORMA NATURAL I
|
TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL II
|
TIRAMISÚ
|
TMX BABY
|
TOMACAT
|
TOMÀQUETS
CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)
|
TORRADA AMB
ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA
|
TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA
|
TORRADETES AMB VENTRESCA, MELMELADA DE TOMACA I OLIVADA
|
TORRÓ A LA PEDRA
|
TORRÓ D’AVELLANES
|
TORRÓ DE MASSAPÀ
AMB XOCOLATA I FRUITS SECS
|
TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Xavier Barriga)
|
TORTELL DE REIS AMB XOCOLATA I FERRERO ROCHER
|
TRONC DE NADAL DE MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀ
|
TRUFFLE
CHEESECAKE
|
TRUITA DE BACALLÀ
|
TRUITA DE
CANSALADA, BOTIFARRA I FESOLS (MONGETES)
|
TRUITA DE FAVES I BACALLÀ
|
TRUITA DE PATATA
|
Una recepta de
CuinaDiari al Llibre de Cuines de Tv3
|
Una recepta molt semblant a la de CuinaDiari al llibre Tota la Cuina
Catalana de la A a la Z???
|
UNA RECEPTA, DOS
PASTISSOS-Pastís de
xocolata
|
VANILLEKIPFERL,
galetes de nadal amb fruits secs i vainilla
|
VERAT A L’ALL
CREMAT
|
VERDURES AMB
SALSA DE SOIA, POLLASTRE I FIDEUS
|
VICHYSSOISE
|
XAMPINYONS DE
GUARNICIÓ AL VI BLANC
|
XATÓ (AMANIDA
D’ESCAROLA)
|
XIPS DE CARXOFA
|
XIPS DE COL KALE
|
4 comentaris :
com ha crescut aquest bloc!
impresionant!
(i ja he trobat el llom de porc; era filet...)
Benvingut! Pot ser hagués sigut més fàcil anar a l'index per fotos, hi ha un de carn. Espere que tornes més sovint! Marta
Un blog fantàstic....
Et felicito!!!
Moltes gràcies Salvi!! :-)
Publica un comentari a l'entrada