GALERIA DE FOTOS

ÍNDEX A-Z

-

ALBERGÍNIES FARCIDES AMB FETA I SALSA PESTO. Una escalivada diferent

-

ALL I OLI DE MORTER (AMB ROVELL D’OU)

-

ALL I PEBRE DE LLOBARRO

-

ALLIOLI DE POMA

-

AMANIDA AMB CAMEMBERT ARREBOSSAT

-

AMANIDA DE LLENTIES AMB VERAT EN ESCABETX, RAÏM I FORMATGE

-

AMANIDA DE LLENTIES, VERDURETES I TONYINA– Blogs Contra la Fam i el Gran Recapte

-

AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS

-

AMANIDA DE PATATA (CREÏLLA) AMB PICADA DE VARIANTS

-

AMANIDA DE POMA AGREDOLÇA

-

AMANIDA DE TOMACA AMB ALLS TENDRES, OU DUR I SALAONS

-

AMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ

-

AMETLLES GARRAPINYADES

-

ANOUETES DE NADAL

-

ARRÒS A BANDA

-

ARRÒS A LA CUBANA

-

ARRÒS AL FORN

-

ARROS AMB CARN I VERDURES EN PAELLA

-

ARRÒS AMB CONILL, FAVES I CARXOFES

-

ARRÒS AMB CROSTA

-

ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA

-

ARRÒS AMB FESOLS I NAPS

-

ARRÒS BLANC DE GUARNICIÓ

-

ARRÒS MUNTANYÈS

-

BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES

-

BANOFFEE PIE

-

BASE DE GALETES PER A PASTISSOS

-

BEIXAMEL DE COBERTURA

-

BESCUIT DE TARONJA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

-

BESCUIT DE TARONJA I IOGURT

-

BESCUIT DE XOCOLATA AL VI NEGRE

-

BILBAOS LORQUINOS

-

BLEDES AMB LLAGOSTINS

-

BOMBONS D’AVELLANA, AMETLLA I XOCOLATA

-

Bones Vacances 2012!!

-

BRAÇ DE GITANO SALAT

-

BRANDADA DE BACALLÀ. Recepta pas a pas

-

BROQUETES

-

BROQUETES DE TOMAQUES XERRY I FORMATGE FETA AMB SALSA PESTO

-

BROWNIE AMB XOCOLATA BLANCA I GERDS DE LA RACHEL ALLEN

-

BROWNIE DE MONIATO AMB ANOUS

-

BULLIT VALENCIÀ

-

BUNYOLS DE CARABASSA

-

BUNYOLS DE PATATA (BRAVA)

-

BUNYOLS DE VENT

-

CAFÈ FRED AMB LLIMONA I CANYELLA

-

CAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC

-

CALDO FÀCIL “DE DIARI”

-

CANELONS AMB TONYINA I BACON

-

CANELONS AMB TONYINA I BEIXAMEL DE PERNIL per al Gran Recapte

-

CANELONS DE CREPES

-

CANELONS DE RAP I GAMBES

-

CARABASSA TORRADA

-

CARQUINYOLS D’AMETLLA I AVELLANA (CARQUINYOLIS)

-

CARN MAGRA AMB ROVELLONS o ESCLATA-SANGS

-

CARXOFES ESTOFADES AMB SÈPIA I GALERES

-

CASSOLA DE POLLASTRE, SECRET IBÈRIC, SALSITXES I LLEGUMS

-

CASSOLETES DE POLLASTRE I BEIXAMEL

-

CASSOLETES RÀPIDES DE POLLASTRE

-

CAVALLA (VERAT) EN ESCABETX

-

CEBA CONFITADA

-

CHILI CON CARNE

-

CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA

-

CIGRONS AMB BACON I SOBRES DE BULLIT

-

CIGRONS AMB CLÒTXINES (MUSCLOS)

-

CLOSQUES D’OU DE XOCOLATA

-

CLÒTXINES (MUSCLOS) EN ESCABETX AL VAPOR DE VI BLANC

-

COBERTURES PER A PASTISSOS

-

COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE

-

COCA DE CABELL D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULL

-

COCA DE CARABASSA I XOCOLATA

-

COCA DE IOGURT O COCA MARIA DE IOGURT

-

COCA DE IOGURT SENSE GLUTEN

-

COCA DE LLANDA

-

COCA DE LLANDA DE CARABASSA

-

COCA DE LLARDONS (XITXORRITES). Versió ràpida

-

COCA DE MOLLETES

-

COCA DE SANT JOAN DE BRIOIX I FRUITA CONFITADA

-

COCA DE TARONJA O COCA MARIA DE TARONJA

-

COCA DE VIDRE

-

COCA DE XOCOLATA AMB PASTA DE FULL

-

COCA DE XOCOLATA I MELMELADA

-

COCHINITA PIBIL DEL Ferran Adrià

-

CODONYAT (TMX)

-

COQUETES DE SANT ANTONI

-

COL AMB PATATA I MOIXERNONS (TMX)

-

COM DESSALAR ANXOVES

-

COM ESCALDAR TOMAQUES

-

COM FER CONCENTRAT DE BROU DE CARN (tipus "STARLUX")

-

COM FER OUS POCHÉ O ESCALFATS

-

COM FER TORRADETES A CASA - EL DESTÍ D’UN PA ROÍN (DOLENT)

-

COM FER UN BON ARRÒS EN PAELLA - ARRÒS SEC

-

COM FOLRAR MOTLLES PER A FER PASTISSOS

-

COM TENIR VERDURES SEMPRE A MÀ. L’ESCALDAT I LA CONGELACIÓ

-

Concurs de Cuina contra el malbaratament alimentari: 6 XEFS, 3 EQUIPS, UN REPTE

-

CONCURS RECEPTES NARANJAS COSTA

-

CONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLES

-

CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES

-

COOKIES EN TASSA EN UN MINUT

-

COQUES DE DACSA (I BLAT)

-

COQUES SALADES (amb massa de llet, brandi i llevat)

-

COSTELLES DE PORC AMB MEL I CREÏLLES AL MICROONES

-

COULANT DE CHOCOLATA (també adaptada per a celíacs)

-

COULIS DE MADUIXES

-

COUS COUS A LA VALENCIANA

-

CREÏLLES (PATATES) DE GUARNICIÓ AL MICROONES

-

CREÏLLES SENCERES DE GUARNICIÓ FETES AL MICROONES

-

CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA

-

CREMA D’AMETLES

-

CREMA DE SOPA DE CEBA I ALL

-

CREMA DE VERDURES AMB ELS SEUS CRUIXENTS per a 7.000 milions de persones. Recepta Guanyadora #jonollenço

-

CREPES DE PEUS DE PORC I POLLASTRE AMB BEIXAMEL DE CEPS

-

CRESPELLS DE BORRATJA (CRESPILLOS DE BORRAJAS)

-

CRESPELLS DE FLOR D’ACÀCIA

-

CROQUETES DE GÍRGOLES, PERNIL IBÈRIC I PARMESÀ

-

CRUIXENT DE GALETA AMB AMETLLA

-

CuinaDiari a la Vanguardia

-

CuinaDiari a RAC1

-

CuinaDiari al Cuines de Tv3: Fem un Arròs al Forn

-

CuinaDiari al TeleNotícies de TV3: Campanya No Llencem

-

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2012

-

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2013

-

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i el Gran Recapte d’Aliments 2014

-

CUPCAKES VAINIRON DEL TALLER SABORES

-

DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS

-

DECORAR OUS DE PASQUA AMB COLORANTS I CERES

-

DESSALAR EL BACALLAR

-

DIDALETS DE SALMOREJO AMB PERNIL

-

DOLÇ DE LLET CASSOLÀ

-

ENROTLLAT DE TRUITA D’ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE

-

ESCALIVADA o TORRAT

-

ESPAGUETIS ALL' AMATRICIANA

-

ESPENCAT AMB TONYINA, BACALLAR, ANXOVES I CREÏLLES

-

ESPINACS, CEPS I OU POCHÉ

-

ESPINES D’ANXOVA FREGIDES

-

ESTRELLETES DE FORMATGE I CODONYAT

-

FABADA A L’ESTIL ASTURIÀ

-

FARCELLETS DE WONTON O CANELONS DE VERDURES, GAMBES I CEPS

-

FARINADES, “FARINAES” O FARINOSES

-

FAVES SACSADES, LES FAVES I ENTREVISTA A PAGESOS DE CIUTAT

-

FIDEUS A LA CASSOLA AMB COSTELLA I SALSITXA

-

FIDEUS AMB SÈPIA, LLAGOSTINS I CARXOFES

-

FILET DE PORC FARCIT AMB PERNIL/BACÓ, FORMATGE I CODONYAT

-

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE CIRERES

-

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ

-

FLAM RÀPID EN MICROONES

-

FLAMENQUINES DE PA DE MOTLLE

-

FOGASSA AMB MONIATO I PANETS DOLÇOS

-

FONDUE DE FORMATGE EN PA DE PAGÈS

-

FRICANDÓ DE VEDELLA AMB MOIXERNONS

-

FUMET CONCENTRAT DE PEIX

-

FUMET DE PEIX

-

GALETES DE MANTEGA

-

GALETES DE MANTEGA ESTIL DANESES

-

GALTES DE PORC AL VI DE PORTO

-

GAMBES ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENT

-

GASPATXO ANDALÚS

-

GASPATXOS MANXECS

-

GASTROBLOCAIRES & AULA COOKTIME: EMBOTITS, TAPES CREATIVES, POSTRES I MOLT MÉS A SANT CELONI

-

GELAT DE IOGURT/ VAINILLA

-

GELATINA DE GIN TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLA

-

GOTET DE FOIE I CEPS

-

GOTET DE LLIMONA, LLET CONDENSADA I IOGURT AMB CRUIXENT DE GALETA

-

GRANISSAT DE LLIMONA O AIGUALLIMÓ

-

GUACAMOLE

-

IRISH SODA BREAD

-

HUESITOS CASOLANS (Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)

-

LA CASTANYADA I EL PRIMER ANYET DE CuinaDiari

-

LASANYA DE BOTIFARRA I CEPS

-

LES GALERES

-

LIEBSTER AWARD

-

LLAGOSTINS O GAMBES AMB SALSA D’AMETLLES I CAVA

-

LLANDETA O CRUET DE PEIX

-

LLENTIES (LLENTILLES) AL CURRI

-

LLESCA D’IBÈRICS

-

LLESQUES o ROSQUETES AMB OU, TORRADETES DE SANTA TERESA, “TORRIJAS”

-

LLESQUETA AMB ALBERGÍNIA ESCALIVADA, XAMPINYONS AL VI BLANC I ROQUEFORT

-

LLESQUETA AMB CEBA, FORMATGE DE CABRA I ANXOVES

-

LLESQUETA AMB PEBRERA CONFITADA (PEBROTS CONFITATS) I FORMATGE

-

LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC

-

LLIMONADA AMB TARONJA I CARLOTA (Beguda energètica i refrescant)

-

LLOBARRO AMB BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) I MELMELADA DE GERDS

-

LLOM ARREBOSSAT

-

MACARRONS AMB BOTIFARRA I CEPS

-

MACARRONS AMB PESTO, CEBA I BOLETS

-

MAGDALENES AMB PERLETES DE XOCOLATA - TMX BABY

-

MANDONGUILLES AMB COR DE FORMATGE. Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella

-

MANTEGADES AMB AMETLLA

-

MAR I MUNTANYA DE CONILL AMB LLAGOSTINS

-

MASSA BRISA DOLÇA BÀSICA (Massa “quebrada”)

-

MASSA DE BRIOIX DE XAVIER BARRIGA

-

MASSA DE CREPES

-

MELMELADA DE CEBA

-

MELMELADA DE FIGA

-

MELMELADA DE PRUNA CLÀUDIA

-

MELMELADA DE TARONJA

-

MELMELADA DE TOMACA

-

MILFULLES DE VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES

-

MINESTRONE

-

MINI MAGDALENES DE CLARES I MANTEGA

-

MONA DE PASQUA VALENCIANA

-

MONGETES AMB CLÖISSES (Versió ràpida)

-

MUFFINS DE DOBLE XOCOLATA, CAFÉ I TARONJA CONFITADA

-

ORADA A LA SAL EN 5 MINUTS

-

ORXATA DE XUFA

-

OUS A LA NEU

-

OUS FARCITS INVERTITS: SCOTCH EGGS

-

PANCAKES O CREPS AMERICANES

 

-

PA DE PAGÉS AMB FARINA DE BLAT I SÈGOL per al World Bread Day 2012

-

PA DE PAGÉS FET A CASA (EN OLLA/PYREX)

-

PAELLA VALENCIANA A L’ESTIL D’UNA DENIERA

-

PAELLA VALENCIANA AMB DENOMINACIÓ D’ORIGEN I ELS SEUS 10 INGREDIENTS

-

PAIN À L'ANCIENNE DE PETER REINHART (Artisan Breads Everyday)

-

PANELLETS

-

PANELLETS D’AVELLANA

-

PANELLETS VARIATS

-

PANOU

-

PASTA DE FULL AMB DÀTILS I BACÓ

-

PASTÍS AMB CREMA, FRUITES I NATA

-

PASTÍS D’ANIVERSARI: PANDA

-

PASTÍS D’ANIVERSARI: PEIX

-

PASTÍS D'ANIVERSARI: TREN

-

PASTÍS DE CARABASSA I BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)

-

PASTÍS DE CARABASSA I XOCOLATA

-

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS

-

PASTÍS DE MATÓ (BRULL o BROSSAT) AMB MEL O AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS

-

PASTÍS DE PATATA AMB BOTIFARRA I SOBRASSADA

-

PASTÍS DE POMA AMB PASTA DE FULL

-

PASTÍS DE TARONJA I AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

-

PASTÍS DE XOCOLATA I MERENGA

-

PASTISSETS I COQUES DE VERDURA AMB MASSA DE CERVESA

-

PATATES DUQUESSA/ CREÏLLES DUQUESSA

-

PEBRERA VERDA I ALBERGÍNIA DE GUARNICIÓ

-

PEIX AL FORN AMB CREÏLLES

-

PÈSOLS AMB CEBA I TONYINA (farciment per a pastissets)

-

PÈSOLS AMB PERNIL

-

PEUS DE PORC AMB POLLASTRE

-

PISTO MANXEG

-

PITS DE POLLASTRE FARCIT AMB PERNIL I FORMATGE

-

PIZZA DE GALETA DECORADA

-

PIZZA EN 5 MINUTS

-

PIZZA FINA REPOSADA

-

POLLASTRE ROSTIT FARCIT DE DÀTILS, BACÓ I POMA

-

POLLASTRE TIKKA MASALA

-

POLP BULLIT A LA PLANXA

-

POLP GUISAT

-

POLVORONS AMB AMETLLA

-

POLVORONS D’AMETLLA I AVELLANA DE PACO TORREBLANCA

-

PROPOSTES DE MENÚ PER LA REVETLLA DE SANT JOAN

-

PROPOSTES PEL NADAL CUINADIARI. Bon Nadal i Bones Festes

-

PROPOSTES PER AL NADAL I-Entrants i Picadetes

-

PROPOSTES PER AL NADAL III–Postres i Dolços Tradicionals

-

PROPOSTES PER AL NADAL II-Plats Principals

-

PURÉ DE CREÏLLES (PATATES) AL MICROONES

-

PUTXERO VALENCIÀ AMB PILOTES I CIGRONS

-

REMENAT DE FESOLS AMB BOTIFARRA

-

RISOTTO AMB BOTIFARRA I BOLETS

-

ROQUES CRUIXENTS DE XOCOLATA I CORNFLAKES

-

ROSES DE PASTA DE FULL I POMA

-

ROTLLETS D’AMANIDA AMB TORTILLES MEXICANES

-

ROTLLETS DE PERNIL AMB ESPÀRRECS I BRIE

-

SALMÓ AMB TORRÓ

-

SALMÓ MARINAT

-

SALMOREJO

-

SALSA DE TOMACA

-

SALSA PER A CALÇOTS... I PER A MÉS

-

SALTIMBOCCA

-

SALTIMBOCCA AMB PRESSA IBERICA I XAMPINYONS

-

SAMFAINA AMB ALBERGÍNIA I CARBASSÓ

-

SANG AMB CEBA

-

SÉPIA GUISADA

-

SOPA A LA RIOJANA

-

SOPA DE GALETS FARCITS DE CARN

-

SOPA DEPURATIVA

-

SOPA MINESTRONE AMB POLLASTRE

-

SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA (2)

-

SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT (5)

-

SUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLA (3)

-

SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN

-

SUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADA (4)

-

SUCRE GRANULAT AMB UN TOC D’ANÍS

-

SUCRE INVERTIT

-

SUCS O BATUTS VERDS. Introducció

-

SUCS O BATUTS VERDS. Receptes

-

TARONGES CONFITADES

-

TARONJA I MANDARINA EN TRES TEXTURES AMB CREMA DE IOGURT- Recepta guanyadora Concurs Naranjas Costa

-

TÀRTAR DE SALMÓ (CRU)

-

TÀRTAR DE SALMÓ MARINAT

-

TIAN DE VERDURES

-

TIMBAL DE BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES (patates)

-

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL I

-

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL II

-

TMX BABY

-

TOMACAT

-

TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)

-

TORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA

-

TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA

-

TORRADETES AMB VENTRESCA, MELMELADA DE TOMACA I OLIVADA

-

TORRÓ A LA PEDRA

-

TORRÓ D’AVELLANES

-

TORRÓ DE MASSAPÀ AMB XOCOLATA I FRUITS SECS

-

TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Xavier Barriga)

-

TRUFFLE CHEESECAKE

-

TRUITA DE BACALLÀ

-

TRUITA DE CANSALADA, BOTIFARRA I FESOLS (MONGETES)

-

TRUITA DE PATATA

-

Una recepta de CuinaDiari al Llibre de Cuines de Tv3

-

Una recepta molt semblant a la de CuinaDiari al llibre Tota la Cuina Catalana de la A a la Z???

-

UNA RECEPTA, DOS PASTISSOS-Pastís de xocolata

-

VANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainilla

-

VERAT A L’ALL CREMAT

-

VERDURES AMB SALSA DE SOIA, POLLASTRE I FIDEUS

-

VICHYSSOISE

-

XAMPINYONS DE GUARNICIÓ AL VI BLANC

-

XATÓ (AMANIDA D’ESCAROLA)

-

XIPS DE CARXOFA

30/12/2020

Consulta també el nostre índex per plats:




4 comentaris :

Anònim ha dit...

com ha crescut aquest bloc!
impresionant!
(i ja he trobat el llom de porc; era filet...)

Marta CuinaDiari ha dit...

Benvingut! Pot ser hagués sigut més fàcil anar a l'index per fotos, hi ha un de carn. Espere que tornes més sovint! Marta

salvi jacomet ha dit...

Un blog fantàstic....
Et felicito!!!

Marta CuinaDiari ha dit...

Moltes gràcies Salvi!! :-)