GALERIA DE FOTOS

ÍNDEX A-Z

ALBERGÍNIES FARCIDES AMB FETA I SALSA PESTO. Una escalivada diferent

ALL I OLI DE MORTER (AMB ROVELL D’OU)

ALL I PEBRE DE LLOBARRO

ALLIOLI DE POMA

AMANIDA AMB CAMEMBERT ARREBOSSAT

AMANIDA DE LLENTIES AMB VERAT EN ESCABETX, RAÏM I FORMATGE

AMANIDA DE LLENTIES, VERDURETES I TONYINA– Blogs Contra la Fam i el Gran Recapte

AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS

AMANIDA DE PATATA (CREÏLLA) AMB PICADA DE VARIANTS

AMANIDA DE PERDIU ESCABETXADA AMB COL KALE, MAGRANA I TARONJA

AMANIDA DE POMA AGREDOLÇA

AMANIDA DE TOMACA AMB ALLS TENDRES, OU DUR I SALAONS

AMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ

AMETLLES GARRAPINYADES

ANOUETES DE NADAL

APPLE CRISP O CRUIXENT DE POMA

ARRÒS A BANDA

ARRÒS A LA CUBANA

ARRÒS AL FORN

ARROS AMB CARN I VERDURES EN PAELLA

ARRÒS AMB CONILL, FAVES I CARXOFES

ARRÒS AMB CROSTA

ARRÒS AMB FESOLS I NAPS

ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA

ARRÒS BLANC DE GUARNICIÓ

ARRÒS MUNTANYÈS

BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES

BANOFFEE PIE

BASE DE GALETES PER A PASTISSOS

BATUT DE FRUITS VERMELLS

BEIXAMEL DE COBERTURA

BESCUIT DE TARONJA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

BESCUIT DE TARONJA I IOGURT

BESCUIT DE XOCOLATA AL VI NEGRE

BILBAOS LORQUINOS

BLEDES AMB LLAGOSTINS

BOMBONS D’AVELLANA, AMETLLA I XOCOLATA

Bones Vacances 2012!!

BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)

BRAÇ DE GITANO SALAT

BRANDADA DE BACALLÀ. Recepta pas a pas

BROQUETES

BROQUETES DE TOMAQUES XERRY I FORMATGE FETA AMB SALSA PESTO

BROWNIE AMB XOCOLATA BLANCA I GERDS DE LA RACHEL ALLEN

BROWNIE DE MONIATO AMB ANOUS

BULLIT VALENCIÀ

BUNYOLS DE CARABASSA

BUNYOLS DE PATATA (BRAVA)

BUNYOLS DE VENT

CAFÈ FRED AMB LLIMONA I CANYELLA

CALAMARS AMB CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ

CALDO FÀCIL “DE DIARI”

CALLOS CuinaDiari

CANELONS AMB TONYINA I BACON

CANELONS AMB TONYINA I BEIXAMEL DE PERNIL per al Gran Recapte

CANELONS DE CREPES

CANELONS DE RAP I GAMBES

CAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC

CARABASSA TORRADA

CARAMEL LÍQUID O SUCRE CREMAT LÍQUID

CARN MAGRA AMB TOMACA I ROVELLONS

CARPACCIO DE CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETA

CARQUINYOLS D’AMETLLA I AVELLANA (CARQUINYOLIS)

CARXOFES ESTOFADES AMB SÈPIA I GALERES

CASSOLA DE POLLASTRE, SECRET IBÈRIC, SALSITXES I LLEGUMS

CASSOLETES DE POLLASTRE I BEIXAMEL

CASSOLETES RÀPIDES DE POLLASTRE

CAVALLA (VERAT) EN ESCABETX

CEBA CONFITADA

CHICHARRONES LONCHEADOS a l'estil de la Taberna Casa Manteca de Cadiz

CHILI CON CARNE

CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA

CIGRONS AMB BACON I SOBRES DE BULLIT

CIGRONS AMB CLÒTXINES (MUSCLOS)

CIGRONS AMB COSTELLA I ESPINACS

CIGRONS AMB MORCILLA DE BURGOS I OU FERRAT

CLOSQUES D’OU DE XOCOLATA

CLÒTXINES (MUSCLOS) EN ESCABETX AL VAPOR DE VI BLANC

COBERTURES PER A PASTISSOS

COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE

COCA DE CABELL D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULL

COCA DE CARABASSA I XOCOLATA

COCA DE IOGURT O COCA MARIA DE IOGURT

COCA DE IOGURT SENSE GLUTEN

COCA DE LLANDA

COCA DE LLANDA DE CARABASSA

COCA DE LLARDONS (XITXORRITES). Versió ràpida

COCA DE MOLLETES

COCA DE SANT JOAN DE BRIOIX I FRUITA CONFITADA

COCA DE TARONJA O COCA MARIA DE TARONJA

COCA DE VIDRE

COCA DE XOCOLATA AMB PASTA DE FULL

COCA DE XOCOLATA I MELMELADA

COCHINITA PIBIL DEL Ferran Adrià

CODONYAT (TMX)

COL AMB PATATA I MOIXERNONS (TMX)

COM DESSALAR ANXOVES

COM ESCALDAR TOMAQUES

COM FER CONCENTRAT DE BROU DE CARN (tipus "STARLUX")

COM FER OUS POCHÉ O ESCALFATS

COM FER TORRADETES A CASA - EL DESTÍ D’UN PA ROÍN (DOLENT)

COM FER UN BON ARRÒS EN PAELLA - ARRÒS SEC

COM FOLRAR MOTLLES PER A FER PASTISSOS

COM TENIR VERDURES SEMPRE A MÀ. L’ESCALDAT I LA CONGELACIÓ

Concurs de Cuina contra el malbaratament alimentari: 6 XEFS, 3 EQUIPS, UN REPTE

CONCURS RECEPTES NARANJAS COSTA

CONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLES

CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES

COOKIES EN TASSA EN UN MINUT

COQUES DE DACSA (I BLAT)

COQUES SALADES (amb massa de llet, brandi i llevat)

COQUETES DE SANT ANTONI

COSTELLES DE PORC AMB MEL I CREÏLLES AL MICROONES

COULANT DE CHOCOLATA (també adaptada per a celíacs)

COULIS DE MADUIXES

COUS COUS A LA VALENCIANA

CREÏLLES (PATATES) DE GUARNICIÓ AL MICROONES

CREÏLLES SENCERES DE GUARNICIÓ FETES AL MICROONES

CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA

CREMA D’AMETLES

CREMA DE SOPA DE CEBA I ALL

CREMA DE VERDURES AMB ELS SEUS CRUIXENTS per a 7.000 milions de persones. Recepta Guanyadora #jonollenço

CREPES DE PEUS DE PORC I POLLASTRE AMB BEIXAMEL DE CEPS

CRESPELLS DE BORRATJA (CRESPILLOS DE BORRAJAS)

CRESPELLS DE FLOR D’ACÀCIA

CRISPETES DOLCES

CROQUETES DE CULLERA I GALETTE DE CROQUETA

CROQUETES DE GÍRGOLES, PERNIL IBÈRIC I PARMESÀ

CRUIXENT DE GALETA AMB AMETLLA

CuinaDiari a la Vanguardia

CuinaDiari a RAC1

CuinaDiari al Cuines de Tv3: Fem un Arròs al Forn

CuinaDiari al TeleNotícies de TV3: Campanya No Llencem

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2012

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2013

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i el Gran Recapte d’Aliments 2014

CUPCAKES VAINIRON DEL TALLER SABORES

DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS

DECORAR OUS DE PASQUA AMB COLORANTS I CERES

DESSALAR EL BACALLAR

DIDALETS DE SALMOREJO AMB PERNIL

DOLÇ DE LLET CASSOLÀ

ENROTLLAT DE TRUITA D’ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE

ESCALIVADA o TORRAT

ESPAGUETIS ALL' AMATRICIANA

ESPENCAT AMB TONYINA, BACALLAR, ANXOVES I CREÏLLES

ESPINACS, CEPS I OU POCHÉ

ESPINES D’ANXOVA FREGIDES

ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGE

ESTRELLETES DE FORMATGE I CODONYAT

FABADA A L’ESTIL ASTURIÀ

FABIOLA O CORONA DE COCO - Recepta valenciana

FARCELLETS DE WONTON O CANELONS DE VERDURES, GAMBES I CEPS

FARINADES, “FARINAES” O FARINOSES

FAVES SACSADES, LES FAVES I ENTREVISTA A PAGESOS DE CIUTAT

FIDEUS A LA CASSOLA AMB COSTELLA I SALSITXA

FIDEUS AMB SÈPIA, LLAGOSTINS I CARXOFES

FILET DE PORC FARCIT AMB PERNIL/BACÓ, FORMATGE I CODONYAT

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE CIRERES

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ

FLAM DE FORMATGE SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADES

FLAM RÀPID EN MICROONES

FLAMENQUINES DE PA DE MOTLLE

FOGASSA AMB MONIATO I PANETS DOLÇOS

FONDUE DE FORMATGE EN PA DE PAGÈS

FRICANDÓ DE VEDELLA AMB MOIXERNONS

FUMET CONCENTRAT DE PEIX

FUMET DE PEIX

GALETES DE MANTEGA

GALETES DE MANTEGA ESTIL DANESES

GALETES D'ESPIRAL DE VAINILLA I XOCOLATA

GALTES DE PORC AL VI DE PORTO

GAMBES ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENT

GASPATXO ANDALÚS

GASPATXOS MANXECS

GASTROBLOCAIRES & AULA COOKTIME: EMBOTITS, TAPES CREATIVES, POSTRES I MOLT MÉS A SANT CELONI

GELAT DE IOGURT/ VAINILLA

GELATINA DE GIN TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLA

GOTET DE FOIE I CEPS

GOTET DE LLIMONA, LLET CONDENSADA I IOGURT AMB CRUIXENT DE GALETA

GOTETS DE CREMA DE FORMATGE, MELMELADA I GALETA CRUIXENT

GRANISSAT DE LLIMONA O AIGUALLIMÓ

GUACAMOLE

HUESITOS CASOLANS (Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)

IRISH SODA BREAD

LA CASTANYADA I EL PRIMER ANYET DE CuinaDiari

LASANYA D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACA

LASANYA DE BOTIFARRA I CEPS

LES GALERES

LIEBSTER AWARD

LLAGOSTINS O GAMBES AMB SALSA D’AMETLLES I CAVA

LLANDETA O CRUET DE PEIX

LLENTIES (LLENTILLES) AL CURRI

LLESCA D’IBÈRICS

LLESQUES o ROSQUETES AMB OU, TORRADETES DE SANTA TERESA, “TORRIJAS”

LLESQUETA AMB ALBERGÍNIA ESCALIVADA, XAMPINYONS AL VI BLANC I ROQUEFORT

LLESQUETA AMB CEBA, FORMATGE DE CABRA I ANXOVES

LLESQUETA AMB PEBRERA CONFITADA (PEBROTS CONFITATS) I FORMATGE

LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC

LLIMONADA AMB TARONJA I CARLOTA (Beguda energètica i refrescant)

LLOBARRO AMB BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) I MELMELADA DE GERDS

LLOBARRO AMB PATATES, XAMPINYONS I BACÓ

LLOM ARREBOSSAT

MACARRONS AMB BOTIFARRA I CEPS

MACARRONS AMB PESTO, CEBA I BOLETS

MADUIXES SUZETTE AL PEBRE

MAGDALENES AMB PERLETES DE XOCOLATA - TMX BABY

MANDONGUILLES AMB COR DE FORMATGE. Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella

MANDONGUILLES AMB SÉPIA I CIGRONS

MANTEGADES AMB AMETLLA

MAR I MUNTANYA DE CONILL AMB LLAGOSTINS

MASSA BRISA DOLÇA BÀSICA (Massa “quebrada”)

MASSA DE BRIOIX DE XAVIER BARRIGA

MASSA DE CREPES

MELMELADA DE CEBA

MELMELADA DE FIGA

MELMELADA DE PRUNA CLÀUDIA

MELMELADA DE TARONJA

MELMELADA DE TOMACA

MILFULLES DE VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES

MINESTRONE

MINI MAGDALENES DE CLARES I MANTEGA

MOLLETES

MONA DE PASQUA VALENCIANA

MONGETES AMB CLÖISSES (Versió ràpida)

MUFFINS DE DOBLE XOCOLATA, CAFÉ I TARONJA CONFITADA

NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA

NOUS CARAMEL·LITZADES

ORADA A LA SAL EN 5 MINUTS

ORXATA DE XUFA

OUS A LA NEU

OUS FARCITS INVERTITS: SCOTCH EGGS

PA DE PAGÉS AMB FARINA DE BLAT I SÈGOL per al World Bread Day 2012

PA DE PAGÉS FET A CASA (EN OLLA/PYREX)

PA DE PLÀTAN AMB PANSES I NOUS (BANANA BREAD)

PAELLA VALENCIANA A L’ESTIL D’UNA DENIERA

PAELLA VALENCIANA AMB DENOMINACIÓ D’ORIGEN I ELS SEUS 10 INGREDIENTS

PAIN À L'ANCIENNE DE PETER REINHART (Artisan Breads Everyday)

PAN DE MUERTO per Tots Sants

PANCAKES O CREPS AMERICANES

 

PANELLETS

PANELLETS D’AVELLANA

PANELLETS VARIATS

PANOU

PASTA DE FULL AMB DÀTILS I BACÓ

PASTÍS AMB CREMA, FRUITES I NATA

PASTÍS D’ANIVERSARI: PANDA

PASTÍS D’ANIVERSARI: PEIX

PASTÍS D'ANIVERSARI: TREN

PASTÍS DE CARABASSA I BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)

PASTÍS DE CARABASSA I XOCOLATA

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS

PASTÍS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS EN GOT

PASTÍS DE MATÓ (BRULL o BROSSAT) AMB MEL O AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS

PASTÍS DE PATATA AMB BOTIFARRA I SOBRASSADA

PASTÍS DE POMA AMB PASTA DE FULL

PASTÍS DE TARONJA I AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

PASTÍS DE XOCOLATA I MERENGA

PASTISSETS I COQUES DE VERDURA AMB MASSA DE CERVESA

PATATES DUQUESSA/ CREÏLLES DUQUESSA

PEBRERA VERDA I ALBERGÍNIA DE GUARNICIÓ

PEIX AL FORN AMB CREÏLLES

PEIX SEC: mussola i capellans

PEPITOS, XIMOS O XIMETS

PERDIUS EN ESCABETX DE TARONJA

PÈSOLS AMB CEBA I TONYINA (farciment per a pastissets)

PÈSOLS AMB PERNIL

PEUS DE PORC AMB POLLASTRE

PICADA DE CACAUETS per a plats de peix i amanides

PISTO MANXEG

PITS DE POLLASTRE FARCIT AMB PERNIL I FORMATGE

PIZZA DE GALETA DECORADA

PIZZA EN 5 MINUTS

PIZZA FINA REPOSADA

POLLASTRE ROSTIT FARCIT DE DÀTILS, BACÓ I POMA

POLLASTRE TIKKA MASALA

POLP BULLIT A LA PLANXA

POLP GUISAT

POLVORONS AMB AMETLLA

POLVORONS D’AMETLLA I AVELLANA DE PACO TORREBLANCA

PROPOSTES DE MENÚ PER LA REVETLLA DE SANT JOAN

PROPOSTES PEL NADAL CUINADIARI. Bon Nadal i Bones Festes

PROPOSTES PER AL NADAL I-Entrants i Picadetes

PROPOSTES PER AL NADAL III–Postres i Dolços Tradicionals

PROPOSTES PER AL NADAL II-Plats Principals

PURÉ DE CREÏLLES (PATATES) AL MICROONES

PUTXERO VALENCIÀ AMB PILOTES I CIGRONS

RAÏMET DE PASTOR

RECEPTES DE QUARESMA, SETMANA SANTA I PASQUA

RECEPTES FÀCILS PER AL CONFINAMENT

REMENAT DE FESOLS AMB BOTIFARRA

REMENAT D'OU AMB TOMACA

RISOTTO AMB BOTIFARRA I BOLETS

ROQUES CRUIXENTS DE XOCOLATA I CORNFLAKES

ROSES DE LLAMINADURA PER SANT JORDI

ROSES DE PASTA DE FULL I POMA

ROTLLETS D’AMANIDA AMB TORTILLES MEXICANES

ROTLLETS D'ANÍS

ROTLLETS DE PERNIL AMB ESPÀRRECS I BRIE

SALMÓ AMB TORRÓ

SALMÓ MARINAT

SALMOREJO

SALSA DE TOMACA

SALSA PER A CALÇOTS... I PER A MÉS

SALSITXES AMB ROVELLONS

SALTIMBOCCA

SALTIMBOCCA AMB PRESSA IBERICA I XAMPINYONS

SAMFAINA AMB ALBERGÍNIA I CARBASSÓ

SANG AMB CEBA

SARDINES FUMADES (SARDINES EN SAL FUMADA)

SÉPIA GUISADA

SOFREGIT

SOPA A LA RIOJANA

SOPA DE GALETS FARCITS DE CARN

SOPA DEPURATIVA

SOPA MINESTRONE AMB POLLASTRE

SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA (2)

SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT (5)

SUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLA (3)

SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN

SUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADA (4)

SUCRE GRANULAT AMB UN TOC D’ANÍS

SUCRE INVERTIT

SUCS O BATUTS VERDS. Introducció

SUCS O BATUTS VERDS. Receptes

TARONGES CONFITADES

TARONJA I MANDARINA EN TRES TEXTURES AMB CREMA DE IOGURT- Recepta guanyadora Concurs Naranjas Costa

TÀRTAR DE SALMÓ (CRU)

TÀRTAR DE SALMÓ MARINAT

TIAN DE VERDURES

TIMBAL DE BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES (patates)

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL I

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL II

TIRAMISÚ

TMX BABY

TOMACAT

TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)

TORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA

TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA

TORRADETES AMB VENTRESCA, MELMELADA DE TOMACA I OLIVADA

TORRÓ A LA PEDRA

TORRÓ D’AVELLANES

TORRÓ DE MASSAPÀ AMB XOCOLATA I FRUITS SECS

TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Xavier Barriga)

TORTELL DE REIS AMB XOCOLATA I FERRERO ROCHER

TRONC DE NADAL DE MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀ

TRUFFLE CHEESECAKE

TRUITA DE BACALLÀ

TRUITA DE CANSALADA, BOTIFARRA I FESOLS (MONGETES)

TRUITA DE FAVES I BACALLÀ

TRUITA DE PATATA

Una recepta de CuinaDiari al Llibre de Cuines de Tv3

Una recepta molt semblant a la de CuinaDiari al llibre Tota la Cuina Catalana de la A a la Z???

UNA RECEPTA, DOS PASTISSOS-Pastís de xocolata

VANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainilla

VERAT A L’ALL CREMAT

VERDURES AMB SALSA DE SOIA, POLLASTRE I FIDEUS

VICHYSSOISE

XAMPINYONS DE GUARNICIÓ AL VI BLANC

XATÓ (AMANIDA D’ESCAROLA)

XIPS DE CARXOFA

XIPS DE COL KALE


24/11/2023

Consulta també el nostre índex per plats:




4 comentaris :

Anònim ha dit...

com ha crescut aquest bloc!
impresionant!
(i ja he trobat el llom de porc; era filet...)

Marta CuinaDiari ha dit...

Benvingut! Pot ser hagués sigut més fàcil anar a l'index per fotos, hi ha un de carn. Espere que tornes més sovint! Marta

salvi jacomet ha dit...

Un blog fantàstic....
Et felicito!!!

Marta CuinaDiari ha dit...

Moltes gràcies Salvi!! :-)