Sempre m’han agradat les amanides de llegums amb tonyina o amb verat en escabetx, i aprofitant que l’altre dia en vam fer, avui hem preparat esta amanida amb llenties, verat en escabetx, formatge i raïm, una combinació que ha agradat molt.
Ingredients*:
- una mica d’enciam
- llenties
- raïm moscatell
- formatge curat
- Per a amanir: el mateix suc de l’escabetx
*les quantitats poseu-les al vostre gust
Estris: bol/plat per a servir
Elaboració:
1.- Posa tots els ingredients de l’amanida en un bol o un plat.
2.- Amaneix amb el mateix escabetx.
Nota: esta amanida és una bona opció per a emportar-te-la en carmanyola, tant siga a la platja com a la feina, i és per això que serà la nostra proposta per al Memòries d’una Cuinera d’este mes:
Suggeriment: si t’has d’emportar esta amanida en carmanyola i has posat enciam, amaneix-la en l’últim moment perquè no quede sem.
Temps total: 5 minuts
Bon profit!!
Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Marta
17 comentaris :
¡¡¡bonissima!!
Una carmanyola que lluirà molt!
Petons.
Boníssima proposta, Marta! Ahir per sopar vam fer una cosa semblant, però barrejant sardinetes en escabetx, raïm i tomàquet. Certament, la combinació dolç salat amb el peix blau i el raïm és espectacular, i recorda l'antiquíssim pa amb arengada i raïm que menjaven els pagesos, oi? Això de l'amanida amb llenties m'ha encantat! I fet amb el verat de l'altre dia... deliciós!
Les llegums m'agraden molt més en amanida que guisades.
I combinades amb el verat, tens un plat complet, deliciós i molt sa.
Quina recepta més bona i més completa, Marta! Amb Omega3 i l'antioxidant del raïm i per acabar el llegum. M'agradat molt i les fotos fan ganes de preparar-ne una per avui mateix. Veig que ja vas gastan l'escabetx de la recepta de l'altre dia. No hi ha com tenir sempre una mica de rebost... Petons i bon cap de setmana.
Quina combinació tan bona! No havia pensat de posar raïm amb els llegums i peix blau però deu quedar la mar de bé. I saníssim!
Marta
Qué original la mezcla de tus ingredientes. Está muy bien. Un besazo.
Ostres quina combinació d'ingredients Marta! M'ha convençut aquesta amanida, a veure si me la faig per un dels meus molts dies de tupper!
Petons, bon cap de setmana!!
Aquesta sí que és una amanida ben complerta.... té de tot!!!
M'agrada!!! I la presentació un 10!!!
Petonets!!
Boníssima la combinació de sabors. Jo me la faria sense formatge, perquè no m'agrada, però tal qual a casa se la cruspirien en un moment. Petons.
Quina combinació tan deliciosa!!! I la presentació és fantàstica, llàstima que quan anem de tupper tot el dia, al obrir-lo no té aquest aspecte, jajajaja
M'encanta el teu blog, hi ha moltes receptes i a més és molt dinàmic. Em quedo per aquí
Marta, a la Maria no sé si li agradaria però a mi siiiiiiiiiiiii!
Ara miro com has fet el verat.
Moltíssimes gràcies per participar.
Sóc de carmanyola diaria, gairebé, m'agradada aquesta!!! Un plaer coneixer-te i passar una bona estona juntes!!! va està molt bé! Bona setmana!
mmmm, m'encanten els escabetxos i especialment els de peix blau i aquesta manera de menjar-lo amb llegums té molt bona pinta!
PTNTS
Dolça
l'escabetx sempre ve de gust!!!!
Ostres Marta! Saps que l'amanida de llenties es de les meves preferides???? I amb aquests ingredients encara més!!!! Un 10. Moltes gràcies per participar. Petonets
Una ensalada muy original y variada, estará riquísima.
Saludos
Publica un comentari a l'entrada