GALERIA DE FOTOS

dimarts, 16 de juny de 2015

COCA DE CABELL D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULL

Avui vinc amb una proposta facilíssima per a la revetlla de Sant Joan.

6-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-ppal1

Ingredients:

  • 2 làmines de pasta de full (260 g cadascuna)
  • 400 g de cabell d’àngel (o al gust)
  • 1 ou batut
  • 50 g d’ametlla granillo o a bastonets
  • 25 g pinyons
  • 2-3 cullerades de sucre
  • una mica d’anís

Estris: forquilla, pinzell, safata forn

Elaboració:

1.- Escalfa el forn a 180º C.

2.- Estén una de les làmines de pasta de full sense traure-li el paper que porta i posa el cabell d’àngel per sobre deixant un marge d’un centímetre aproximadament.

6-5-Coca full cabell angel-cuinadiari -2-16-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-2-2

3.- Pinta les vores amb ou batut. Col·loca l’altra placa de pasta de full per sobre fent coincidir totes les vores.

6-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-3-16-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-3-2

4.- Segella les vores amb l’ajuda d’una forquilla. Punxa tota la part de dalt per tal que al forn no s’unfle massa.

6-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-4-16-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-4-2

5.- Pinta amb ou batut tota la superfície i tira-li per sobre els fruits secs i el sucre.

6-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-5

6.- Enforna uns 15-20 minuts a 180ºC o fins que estiga daurada.

6-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-6-16-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-6-2

7.- Quan la tragues del forn, i encara en calent, pinta la superfície amb anís.

6-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-7

Mengeu-la quan s’haja refredat.

6-5-Coca full cabell angel-cuinadiari-ppal2

Temps total: 25-30 minuts

Bon profit!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.

Marta

2 comentaris :

  1. Tinc una llauneta de cabell d'àngel al rebost.....que em penso que ja sé com acabarà!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. M'encanta¡¡¡¡
    Ho faré aquest cap de setmana¡¡¡

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )