GALERIA DE FOTOS

dijous, 19 de setembre de 2013

AMANIDA DE LLENTIES AMB VERAT ESCABETXAT, RAÏM I FORMATGE

Sempre m’han agradat les amanides de llegums amb tonyina o amb verat en escabetx, i aprofitant que l’altre dia en vam fer, avui hem preparat esta amanida amb llenties, verat en escabetx, formatge i raïm, una combinació que ha agradat molt.

 

1-1-amanida llenties escabetx raïm-cuinadiari-ppal

Ingredients*:

*les quantitats poseu-les al vostre gust

Estris: bol/plat per a servir

Elaboració:

1.- Posa tots els ingredients de l’amanida en un bol o un plat.

2.- Amaneix amb el mateix escabetx.

1-1-amanida llenties escabetx raïm-cuinadiari-pas

Nota: esta amanida és una bona opció per a emportar-te-la en carmanyola, tant siga a la platja com a la feina, i és per això que serà la nostra proposta per al Memòries d’una Cuinera d’este mes:

carmanyola

1-1-amanida llenties escabetx raïm-cuinadiari-carmanyola

Suggeriment: si t’has d’emportar esta amanida en carmanyola i has posat enciam, amaneix-la en l’últim moment perquè no quede sem.

Temps total: 5 minuts

Bon profit!!

Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Marta

17 comentaris :

lolines ha dit...

¡¡¡bonissima!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Una carmanyola que lluirà molt!
Petons.

Tapa't de tapes ha dit...

Boníssima proposta, Marta! Ahir per sopar vam fer una cosa semblant, però barrejant sardinetes en escabetx, raïm i tomàquet. Certament, la combinació dolç salat amb el peix blau i el raïm és espectacular, i recorda l'antiquíssim pa amb arengada i raïm que menjaven els pagesos, oi? Això de l'amanida amb llenties m'ha encantat! I fet amb el verat de l'altre dia... deliciós!

Gemma ha dit...

Les llegums m'agraden molt més en amanida que guisades.
I combinades amb el verat, tens un plat complet, deliciós i molt sa.

Mercè ha dit...

Quina recepta més bona i més completa, Marta! Amb Omega3 i l'antioxidant del raïm i per acabar el llegum. M'agradat molt i les fotos fan ganes de preparar-ne una per avui mateix. Veig que ja vas gastan l'escabetx de la recepta de l'altre dia. No hi ha com tenir sempre una mica de rebost... Petons i bon cap de setmana.

esborrar ha dit...

Quina combinació tan bona! No havia pensat de posar raïm amb els llegums i peix blau però deu quedar la mar de bé. I saníssim!
Marta

Cósima Piovasco ha dit...

Qué original la mezcla de tus ingredientes. Está muy bien. Un besazo.

Pumuky ha dit...

Ostres quina combinació d'ingredients Marta! M'ha convençut aquesta amanida, a veure si me la faig per un dels meus molts dies de tupper!

Petons, bon cap de setmana!!

Anònim ha dit...

Aquesta sí que és una amanida ben complerta.... té de tot!!!
M'agrada!!! I la presentació un 10!!!
Petonets!!

Chus Castro ha dit...

Boníssima la combinació de sabors. Jo me la faria sense formatge, perquè no m'agrada, però tal qual a casa se la cruspirien en un moment. Petons.

ESTONES LLIURES ha dit...

Quina combinació tan deliciosa!!! I la presentació és fantàstica, llàstima que quan anem de tupper tot el dia, al obrir-lo no té aquest aspecte, jajajaja

M'encanta el teu blog, hi ha moltes receptes i a més és molt dinàmic. Em quedo per aquí

Coses de Llàbiro ha dit...

Marta, a la Maria no sé si li agradaria però a mi siiiiiiiiiiiii!
Ara miro com has fet el verat.
Moltíssimes gràcies per participar.

Teresa ha dit...

Sóc de carmanyola diaria, gairebé, m'agradada aquesta!!! Un plaer coneixer-te i passar una bona estona juntes!!! va està molt bé! Bona setmana!

No tot són postres ha dit...

mmmm, m'encanten els escabetxos i especialment els de peix blau i aquesta manera de menjar-lo amb llegums té molt bona pinta!
PTNTS
Dolça

cuinaraquatremans - Montse i Mariona ha dit...

l'escabetx sempre ve de gust!!!!

Judith ha dit...

Ostres Marta! Saps que l'amanida de llenties es de les meves preferides???? I amb aquests ingredients encara més!!!! Un 10. Moltes gràcies per participar. Petonets

Maria Dolores ha dit...

Una ensalada muy original y variada, estará riquísima.
Saludos