A CuinaDiari hi
ha receptes quotidianes, tradicionals, de les que pots fer cada dia encara
que de vegades també hi trobareu alguna coseta més especial, perquè de tant en
tant celebrem a casa festes, aniversaris o tenim convidats, no?
M’agrada molt cuinar, descobrir nous sabors, noves
tècniques i sobretot conèixer els costums i els hàbits dels diferents pobles i
com aquestos es veuen reflectits en la seua gastronomia. M'agrada rescatar la cuina de
sempre, la de casa, la dels pobles d’aquí i de tot arreu.
Si heu vist el meu perfil sabreu que sóc valenciana,
de Dénia, i porte des de 2003 vivint a Catalunya, a Cerdanyola del Vallès. Hi trobareu
per tant receptes amb tocs valencians, catalans i també d’arreu del
món.
CuinaDiari és el recull de
les receptes que més m’agrada fer de forma habitual i que ja estan incorporades
al meu receptari de capçalera. Són per tant receptes provades que seguint tots
els passos de ben segur us eixiran bé.
Tothom ens atrevim a fer receptes que són
característiques de certs llocs. Tot i que sempre hi haurà “LA RECEPTA” que
algú etiquetaria com “l’autèntica”, cada comarca, cada família i cada cuiner li
donarà el seu toc particular. I el mateix passa aquí a CuinaDiari.
Les receptes que us mostre, són receptes pròpies, de
la família, d’amics, del "miler" de llibres que tinc o d’altres de
blocs que m’agraden.
Estan organitzades per tipus de plat i
ingredients: PRIMERS (verdura, arrossos, pasta, etc.), SEGONS (carn, peix),
DOLÇOS, etc. i també hi trobareu unes altres categories com Congelables, aprofitament, sense gluten, etc. (més avall teniu la llista completa)
Dintre de cada recepta, els ingredients estan ordenats per ordre d’utilització en l’elaboració de la mateixa. Tot i així, és recomanable que us llegiu la recepta sencera abans de començar a cuinar per tal d’organitzar-vos millor.
Si aneu a la página: entrades per categoria, trobareu totes les receptes organitzades per tipus de plat acompanyades d'una foto en miniatura:
Dintre de cada recepta, els ingredients estan ordenats per ordre d’utilització en l’elaboració de la mateixa. Tot i així, és recomanable que us llegiu la recepta sencera abans de començar a cuinar per tal d’organitzar-vos millor.
Si aneu a la página: entrades per categoria, trobareu totes les receptes organitzades per tipus de plat acompanyades d'una foto en miniatura:
També trobareu altres apartats com les diferents maneres que tenim valencians i catalans d'anomenar els ingredients per tal que no aneu massa perduts o l'index alfabètic de les receptes INDEX A-Z.
Sense la intenció de fer-vos perdre més el temps us
anime a posar-vos el davantal i a la cuina!!
Salutacions,
Marta
Altres categories:
| ||