GALERIA DE FOTOS

Què hi ha a CuinaDiari?

CuinaDiari hi ha receptes quotidianes, tradicionals, de les que pots fer cada dia encara que de vegades també hi trobareu alguna coseta més especial, perquè de tant en tant celebrem a casa festes, aniversaris o tenim convidats, no?

M’agrada molt cuinar, descobrir nous sabors, noves tècniques i sobretot conèixer els costums i els hàbits dels diferents pobles i com aquestos es veuen reflectits en la seua gastronomia. M'agrada rescatar la cuina de sempre, la de casa, la dels pobles d’aquí i de tot arreu.

Si heu vist el meu perfil sabreu que sóc valenciana, de Dénia, i porte des de 2003 vivint a Catalunya, a Cerdanyola del Vallès. Hi trobareu per tant receptes amb tocs valencians, catalans i també d’arreu del món.

CuinaDiari és el recull de les receptes que més m’agrada fer de forma habitual i que ja estan incorporades al meu receptari de capçalera. Són per tant receptes provades que seguint tots els passos de ben segur us eixiran bé.

Tothom ens atrevim a fer receptes que són característiques de certs llocs. Tot i que sempre hi haurà “LA RECEPTA” que algú etiquetaria com “l’autèntica”, cada comarca, cada família i cada cuiner li donarà el seu toc particular. I el mateix passa aquí a CuinaDiari. 

Les receptes que us mostre, són receptes pròpies, de la família, d’amics, del "miler" de llibres que tinc o d’altres de blocs que m’agraden.

Estan organitzades per tipus de plat i ingredients: PRIMERS (verdura, arrossos, pasta, etc.), SEGONS (carn, peix), DOLÇOS, etc. i també hi trobareu unes altres categories com Congelables, aprofitament, sense gluten, etc. (més avall teniu la llista completa)

Dintre de cada recepta, els ingredients estan ordenats per ordre d’utilització en l’elaboració de la mateixa. Tot i així, és recomanable que us llegiu la recepta sencera abans de començar a cuinar per tal d’organitzar-vos millor. 

Si aneu a la página: entrades per categoria, trobareu totes les receptes organitzades per tipus de plat acompanyades d'una foto en miniatura:

També trobareu altres apartats com les diferents maneres que tenim valencians i catalans d'anomenar els ingredients per tal que no aneu massa perduts o l'index alfabètic de les receptes INDEX A-Z.

Sense la intenció de fer-vos perdre més el temps us anime a posar-vos el davantal i a la cuina!!

Salutacions,

Marta

LLISTA DE CATEGORIES:8.-CuinaD’ARREU del móncuina d’uns altres països

Altres categories:
-Congelableselaboracions que es poden tenir congelades i ens faran estalviar temps.
-Cuina d’aprofitament: receptes per aprofitar allò que ens ha sobrat d’uns altres àpats
-CuinaDiari per a XIQUETS: receptes que agraden als xiquets o que es poden fer amb ells
-CuinaDiariBASICS: tècniques bàsiques i elaboracions que farem servir sovint
-De tot un pocCuinaDiari als mitjans o informació variada
-SENSE GLUTENreceptes aptes per a celíacs
-Sopars d'entre setmana: receptes per fer entre setmana, més fàcils i ràpides
-Tens convidats?receptes més especials per als convidats
-TMXreceptes que es poden fer amb la Thermomix.