GALERIA DE FOTOS

diumenge, 15 de juny de 2014

COCA DE XOCOLATA AMB PASTA DE FULL

S’acosta Sant Joan i aquesta pot ser una opció de coca per a la revetlla, sobre tot si hi ha nens. És molt senzilla i en mitja hora la tens feta.

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-ppal1

Ingredients:

  • 2 làmines de pasta de full (260 g cadascuna)
  • 200 g de xocolata amb llet de postres
  • 1 ou
  • 50 g d’ametlla crocanti
  • 25 g pinyons
  • 2-3 cullerades de sucre

Estris: cassó o bol per a microones per a desfer la xocolata, ganivet, pinzell

Elaboració:

1.- Escalfa el forn a 180ºC.

2.- Desfés la xocolata al bany maria o bé al microones (2 minuts a 360W).

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-1-16-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-1-2

3.- Estén una de les làmines de pasta de full sense traure-li el paper que porta. Aboca la xocolata desfeta per sobre i estén-la deixant un marge d’un centímetre aproximadament.

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-3-16-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-3-2

4.- Col·loca l’altra placa de pasta de full per sobre i doblega les vores.

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-4-16-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-4-2

5.- Fes talls amb un ganivet per tota la vora i  punxa amb una forquilla per tal que al forn no s’unfle massa.

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-5-36-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-5-4

6.- Pinta amb ou batut tota la superfície. (És molt còmode batre l’ou usant un pot de conserva).

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-6-16-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-6-2

7.- Tira per sobre l’ametlla crocanti, els pinyons i el sucre.

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-7-16-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-7-26-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-7-36-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-7-4

8.- Enforna uns 15 minuts a 180º o fins que estiga daurada.

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-8-16-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-8-2

Degustació: aquesta coca es pot menjar freda o bé una mica tèbia.

6-5-Coca xocolata pasta full cuinadiari-ppal2

Moltes gràcies Marifé per aquesta recepta tan senzilla i tan bona!

Temps total: 25-30 minuts

Bon profit!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.

Marta

10 comentaris :

  1. pasta de full i xocolata, m'encanta

    ResponElimina
  2. M'apunto la versió...segur que a casa encanta! Petons!

    ResponElimina
  3. La pasta de full, mai falta a casa meva.
    Boníssima aquesta coca .
    Bona idea per fer per les properes revetlles.
    Un peto

    ResponElimina
  4. Molt bona proposta per Sant Joan, ens anirà bé variar una mica. Petons.

    ResponElimina
  5. Que bona, aquest any provaré de fer-la, els nois m’ho agrairan ¡!!
    Petons

    ResponElimina
  6. M'encanta la coca de full amb xocolata, és un vici!!!

    cuinaigaudeix.blogspot.com

    ResponElimina
  7. No esperarà pas a St. Joan!!
    Ja la tinc al forn per dur-la a la festa de fi de curs demà
    Moltes gràcies i bona revetlla
    Laura

    ResponElimina
  8. Laia Huarte Bordehore24 de juny de 2014 a les 21:05

    magrada molt la coca de xocolata sobre tot la xocolata MMM!!!! Fet per la :Laia

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )