Cuinadiari
diumenge, 23 d’octubre del 2022

CARN MAGRA AMB TOMACA I ROVELLONS

›
La tardor és època de rovellons, i l'altre dia el Jaume ens va regalar uns quants.  En un principi vaig pensar fer la recepta de carn ma...
dissabte, 22 d’octubre del 2022

APPLE CRISP O CRUIXENT DE POMA

›
L' Apple Crisp o Cruixent de Poma són unes postres de cullera amb l'interior molt semblant al de l' Apple Pie.   Per sobre ten...
1 comentari :
divendres, 14 d’octubre del 2022

SALSITXES AMB ROVELLONS

›
Divendres és dia de teletreball i necessitem dinar alguna cosa que puguem preparar mentre esmorzem. Hui hem fet aquest plat de salsitxes amb...
2 comentaris :
diumenge, 9 d’octubre del 2022

TIRAMISÚ

›
Prepareu les culleres que hui portem un tiramisú! Ingredients per a 6-7 persones: 500 g. de mascarpone una mica temperat 4 clares 6 rove...
2 comentaris :
dissabte, 1 d’octubre del 2022

LASANYA D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACA

›
Hui hem aprofitat unes albergínies que teníem i una mica de carn de botifarra per fer aquesta "falsa lasanya" d'albergínia sen...
dissabte, 24 de setembre del 2022

MANDONGUILLES AMB SÉPIA I CIGRONS

›
Per tal d'aprofitar una mica de carn de botifarra i unes sèpies que tenia al congelador, he preparat aquest plat. Els cigrons els he afe...
dissabte, 10 de setembre del 2022

PA DE PLÀTAN AMB PANSES I NOUS (BANANA BREAD)

›
Amb la recepta de hui aprofitaràs aquells plàtans que ningú vol menjar-se perquè ja estan massa blanets i que tantes vegades has hagut de ll...
diumenge, 28 d’agost del 2022

GALETES D'ESPIRAL DE VAINILLA I XOCOLATA

›
Us porte una recepta per fer amb els xiquets i tenir-los entretinguts en la darrera setmana de vacances abans que comence el cole: unes espi...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.