Hui hem aprofitat unes albergínies que teníem i una mica de carn de botifarra per fer aquesta "falsa lasanya" d'albergínia sense beixamel o unes albergínies a la parmigiana, però amb carn.
Ingredients:
- 4 albergínies en talls prims longitudinals
- salsa de tomaca
- 500 g de botifarra esmicolada
- formatge al gust
- oli i sal
- unes fulles d'alfàbega
1..- Renta les albergínies i talla-les longitudinalment en rodanxes primes. Deixa-les una mitja hora en sal per tal de traure l'amargor/ picantor.
2.-Fes la salsa de tomaca. Tens la recepta aqui.
3.- Fregeix la botifarra esmicolada i quan tingues la salsa de tomaca a punt, agrega-li unes cullerades, no massa
4.- Fes les albergínies: posa-les uns 15 minuts al microones i després passa-les per la paella per tal que no agafen tant d'oli.
5.- Munta la "lasanya": posa en una plata de forn
- una capa de tomaca,
- una d'albergínia,
- una de botifarra amb tomaca
- una mica de formatge
- i repeteix albergínia, butifarra, tomaca i formatge
6.- Gratina al forn i serveix amb unes fulles d'alfàbega
Bon profit!
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
#cuinadiari #albergínia #melanzane #melanzaneparmigiana #lasanyadalberginia #lasanyadalberginiaibotifarra #lasañadeberenjeraycarne #cucinaitaliana
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar,com no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )