Amb la recepta de hui aprofitaràs aquells plàtans que ningú vol menjar-se perquè ja estan massa blanets i que tantes vegades has hagut de llançar a les escombraries.
T'he de dir que ja mai et passarà quan proves este cake de plàtan amb panses i nous.
És ideal per esmorzar o berenar i a més, està per xuclar-se els dits!
Ingredients:
- 125 g de sucre moré/ muscovado o panela
- 2 ous 🥚🥚
- 2 plàtans madurs grandets🍌🍌
- 100 g de mantega
- 250 g de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 100 g de panses remullades en 50 g de brandi
- 60 g de nous
- per tirar-li abans d'anar al forn: sucre moré al gust i unes nous picades
Estris: TMX o batedora + bol, motlle de plumcake de 24x10 cm aprox.
Elaboració:
1.- Preescalfa el forn a 180 ºC.
2.- Barreja els ous amb el sucre fins obtenir una massa escumosa (en TMX 4 min 37º vel 4)
3.- Agrega els plàtans i la mantega i tritura uns segons a vel. 6.
4.- Seguidament afig la farina i el llevat en pols i remena fins a integrar.
5.- Per últim incorpora les panses i les nous una mica picades.
6.- Integra-ho tot i fica en un motlle de plum-cake folrat amb paper de forn o ben untat d'oli.
7.- Empolvora la part superior amb més nous i sucre.
8.- Enforna durant 50-60 minuts o fins que en punxar-lo amb un pal de broqueta, este isca net.
9.- Deixa refredar sobre una reixeta.
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar,com no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )