Cuinadiari
dissabte, 24 de setembre del 2022

MANDONGUILLES AMB SÉPIA I CIGRONS

›
Per tal d'aprofitar una mica de carn de botifarra i unes sèpies que tenia al congelador, he preparat aquest plat. Els cigrons els he afe...
dissabte, 10 de setembre del 2022

PA DE PLÀTAN AMB PANSES I NOUS (BANANA BREAD)

›
Amb la recepta de hui aprofitaràs aquells plàtans que ningú vol menjar-se perquè ja estan massa blanets i que tantes vegades has hagut de ll...
diumenge, 28 d’agost del 2022

GALETES D'ESPIRAL DE VAINILLA I XOCOLATA

›
Us porte una recepta per fer amb els xiquets i tenir-los entretinguts en la darrera setmana de vacances abans que comence el cole: unes espi...
divendres, 29 de juliol del 2022

CIGRONS AMB COSTELLA I ESPINACS

›
Qui ha dit que els llegums són per l'hivern? Hem aprofitat que avui plovia un poquet per fer un platet de cigrons. Els divendres teletre...
1 comentari :
dimecres, 20 de juliol del 2022

CROQUETES DE CULLERA I GALETTE DE CROQUETA

›
Quan s'acosten les vacances sempre em dona per fer inventari de tot el que tinc al congelador per anar buidant-lo. En aquesta ocasió vai...
diumenge, 17 de juliol del 2022

PEIX SEC: mussola i capellans

›
A la costa era molt habitual conservar el peix en salaó o assecat al sol, i tot i que cada vegada es fa menys a les cases, a ma casa ma mare...
2 comentaris :
dissabte, 2 de juliol del 2022

CALLOS CuinaDiari

›
Quan demanes una tapa de callos no hi ha dues receptes iguals: hi ha qui els cuina amb molt tomaca, amb molt de suc, amb cigrons, amb cap i ...
dijous, 23 de juny del 2022

PROPOSTES DE MENÚ PER LA REVETLLA DE SANT JOAN

›
Us deixe com cada any uns quants suggeriments per a la revetlla de Sant Joan. Per aquesta diada, molta gent prepara un menú a base de ...
11 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.