Cuinadiari
diumenge, 29 de maig del 2022

PASTÍS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS EN GOT

›
Aquesta és un versió del Pastís de Formatge amb Melmelada de Gerds que ja tenim al blog però presentada en gotets individuals, cosa que els ...
dijous, 14 d’abril del 2022

PEPITOS, XIMOS O XIMETS

›
Hui us porte un plat que acostumem a fer els valencians per Pasqua: els Pepitos, Ximos o Ximets. Hi ha pobles on també els fan per Sant Jose...
3 comentaris :
diumenge, 10 d’abril del 2022

NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA

›
Us proposem estos niuets de xocolata i ametlla per fer amb els xiquets estos dies de Setmana Santa i Pasqua.  Us avise que acabareu amb xoco...
dimecres, 5 de gener del 2022

TORTELL DE REIS AMB XOCOLATA I FERRERO ROCHER

›
Fa un temps vam publicar la  massa de brioix del Xavier Barriga  per poder mostrar-vos més endavant com fer una  Coca de Sant Joan.  I és qu...
2 comentaris :
diumenge, 19 de desembre del 2021

TRONC DE NADAL DE MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀ

›
El nostre  #tió  d'enguany és molt dolcet 😋 Ingredients per a un tronc de Nadal: 250 g de sucre 250 ametlla blanca molta 125 g de monia...
diumenge, 28 de novembre del 2021

ROTLLETS D'ANÍS

›
Un dels dolços valencians més tradicionals són els rotllets. En pots trobar d'ametlla, de taronja, d'ou, de mistela... A mi els que ...
2 comentaris :
dissabte, 13 de novembre del 2021

BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)

›
Us agrada el Bounty? si no l’heu provat mai i us agrada la combinació del coco amb la xocolata segur que aquests bombonets no us deixaran in...
dimecres, 28 de juliol del 2021

CARPACCIO DE CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETA

›
Aquesta recepta de carpaccio de carabasseta és un plat súper senzill, fresc i que es fa amb pocs ingredients. Et servirà per a acompanyar ca...
3 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.