diumenge, 10 d’abril del 2022

NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA

Us proposem estos niuets de xocolata i ametlla per fer amb els xiquets estos dies de Setmana Santa i Pasqua. 

Us avise que acabareu amb xocolata per tot arreu, però estareu entretinguts que és el que importa! 😉


Necessitareu:

  • 200 g de xocolata per postres
  • 125 g d'ametlla en bastonets
  • Per omplir els nius: llaminadures (lacasitos, ouets de xocolata, peladilles...)


Estris: bols de silicona o globus menuts, film transparent, bol per fondre la xocolata i espàtula/ cullera

Elaboració: 


1.- Fon la xocolata al microones a baixa temperatura (300-400 W). Ves obrint el microones cada 30-45 segons per a vigilar que no es creme.

2.- Remena amb una espàtula perquè es desfaça bé, aboca les ametlles i barreja fins que queden ben integrades.

3.- Deixa que es refrede una mica la barreja perquè siga més fàcil treballar-la. Mentrestant ves folrant els bols amb film per la part convexa o unflant els globus. Si ho fas amb globus, una vegada unflats posa'ls a sobre de gots de boca estreta amb el nus cap avall. (tens com fer-ho amb globus aqui)

4.- Cobreix amb la xocolata. Ho pots repartir amb una cullera i després amb les mans donar-li forma. T'anirà bé posar-te uns guants...

5.- Fica uns minuts al congelador per tal que endurisca la xocolata i pugues desemmotllar-ho fàcilment sense que es trenque. 

6.- Trau els bols estrenyent-los i arrenca el film amb cura. Si ho has fet amb globus, peta'ls i  desenganxa la goma de la xocolata delicadament.


Suggeriment: aquests nius poden ser també una idea molt bona i original per a presentar postres a dins del niu, per exemple unes maduixes amb nata, una mousse… literalment, per a menjar-se fins i tot el plat!!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar,com no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )