Cuinadiari
dijous, 14 d’abril del 2022

PEPITOS, XIMOS O XIMETS

›
Hui us porte un plat que acostumem a fer els valencians per Pasqua: els Pepitos, Ximos o Ximets. Hi ha pobles on també els fan per Sant Jose...
3 comentaris :
diumenge, 10 d’abril del 2022

NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA

›
Us proposem estos niuets de xocolata i ametlla per fer amb els xiquets estos dies de Setmana Santa i Pasqua.  Us avise que acabareu amb xoco...
dimecres, 5 de gener del 2022

TORTELL DE REIS AMB XOCOLATA I FERRERO ROCHER

›
Fa un temps vam publicar la  massa de brioix del Xavier Barriga  per poder mostrar-vos més endavant com fer una  Coca de Sant Joan.  I és qu...
2 comentaris :
diumenge, 19 de desembre del 2021

TRONC DE NADAL DE MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀ

›
El nostre  #tió  d'enguany és molt dolcet 😋 Ingredients per a un tronc de Nadal: 250 g de sucre 250 ametlla blanca molta 125 g de monia...
diumenge, 28 de novembre del 2021

ROTLLETS D'ANÍS

›
Un dels dolços valencians més tradicionals són els rotllets. En pots trobar d'ametlla, de taronja, d'ou, de mistela... A mi els que ...
2 comentaris :
dissabte, 13 de novembre del 2021

BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)

›
Us agrada el Bounty? si no l’heu provat mai i us agrada la combinació del coco amb la xocolata segur que aquests bombonets no us deixaran in...
dimecres, 28 de juliol del 2021

CARPACCIO DE CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETA

›
Aquesta recepta de carpaccio de carabasseta és un plat súper senzill, fresc i que es fa amb pocs ingredients. Et servirà per a acompanyar ca...
3 comentaris :
dissabte, 10 de juliol del 2021

GOTETS DE CREMA DE FORMATGE, MELMELADA I GALETA CRUIXENT

›
L’estiu és una època de molta varietat de fruita. Aprofitant que teníem moltes prunes de l’hort del meu pare i havíem fet melmelada, hem pre...
2 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.