Cuinadiari
diumenge, 14 d’agost del 2011

GELAT DE IOGURT/ VAINILLA

›
Aquesta recepta és d’uns dels llibres de la TMX. Ells l’anomenen gelat de iogurt. Per no decebre-vos us haig de dir que no és el típic gel...
divendres, 12 d’agost del 2011

SUCRE INVERTIT

›
La primera vegada que vaig sentir parlar del sucre invertit em vaig quedar a quadres. Per als que no n’hagueu sentit a parlar, és el res...
dilluns, 1 d’agost del 2011

BLEDES AMB LLAGOSTINS

›
Amb aquesta recepta de bledes amb llagostins i creïlles tenim un altre sopar de plat únic: tenim verdura, proteïnes i hidrats de carboni, a ...
dijous, 28 de juliol del 2011

FUMET CONCENTRAT DE PEIX

›
Aquesta recepta que us presente està basada en la del llibre bàsic de la TMX però amb algunes modificacions. És una recepta flexible, ja q...

ARROS AMB CARN I VERDURES EN PAELLA

›
Si hi ha alguna cosa a l’hora de cuinar que és agraït, és l’arròs. El pots fer de qualsevol cosa que tingues per la nevera... Ing...
dilluns, 18 de juliol del 2011

SALSA DE TOMACA

›
Reconec que amb la TMX tenir salsa de tomaca a mà és molt senzill i és que fer salsa de tomaca i no acabar amb la cuina tota esqu...
divendres, 15 de juliol del 2011

BEIXAMEL DE COBERTURA

›
Un altre bàsic de la cuina. Aquesta que no és tan densa, la podràs utilitzar per als canelons i lasanyes. Si la volguessis per a una alt...
dissabte, 9 de juliol del 2011

CIGRONS AMB BACON I SOBRES DE BULLIT

›
No m'agrada massa  haver de menjar dos dies seguits el mateix, així que un dia que em vaig veure en la situació de que només tenia unes ...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.