Un altre bàsic de la cuina. Aquesta que no
és tan densa, la podràs utilitzar per als canelons i lasanyes. Si la volguessis
per a una altra finalitat, juga amb les quantitat de farina i llet.
Ingredients per a una lasanya o uns 20 canelons:
- 25 g d’oli d’oliva verge extra
- 50 g de mantega
- 70 g de farina
- 800 g de llet sencera tèbia
- Sal, pebre i nou moscada
Estris: TMX o paella, batedora manual de barnilles
Elaboració en paella:
1.- Escalfa la
mantega i l’oli en una paella.
2.- Afegeix la farina i dóna-li unes voltes fins que es torre una
mica.
3.- Afegeix la llet tèbia i remena
constantment per tal que no es facen grumolls. Quan agafe consistència als 7-8
minuts, trau del foc.
Elaboració en TMX:
1.- Posa en el vas de la TMX
l’oli i la mantega.
2.- Programa 2 minuts,
varoma 100º, velocitat 3.
3.- Agrega la farina i ofega 2 minuts,
100º, velocitad 3.
4.- Afegeix la llet, el pebre blanc i la nou
moscada i barreja uns segons a velocitat 6. Després programa 8 minuts,
temperatura varoma, velocitad 4.
Temps total: 15 minuts
Bon profit!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar,com no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )