Cuinadiari
divendres, 26 de maig del 2023

LLOBARRO AMB PATATES, XAMPINYONS I BACÓ

›
Llobarro sobre un llit de creïlles, ceba, xampinyons, bacó i llet evaporada.   Què et sembla aquest plat? A nosaltres ens ha agradat molt. L...
dimarts, 4 d’abril del 2023

BATUT DE FRUITS VERMELLS

›
Què tal un batut de fruits vermells carregat de vitamines i antioxidants per començar el dia o per berenar? 🍓🍒🍓Que tingau un bon dia! 🧡 ...
dissabte, 1 d’abril del 2023

XIPS DE COL KALE

›
Voleu alguna coseta per picar sense massa remordiments? Doncs aquí teniu unes xips de kale que pots preparar en un tres i no res. Les pots ...
diumenge, 19 de febrer del 2023

AMANIDA DE PERDIU ESCABETXADA AMB COL KALE, MAGRANA I TARONJA

›
Quan fa uns dies vam publicar les perdius en escabetx de taronja us vam dir que les havíem fetes arran de quedar enamorats d'una amanid...
dissabte, 14 de gener del 2023

PERDIUS EN ESCABETX DE TARONJA

›
L'escabetx que més fem a casa és el de verat, però la veritat es que tant les aus com el conill en escabetx també surten boníssims. L’...
dimarts, 1 de novembre del 2022

PAN DE MUERTO per Tots Sants

›
A casa som de celebrar la castanyada amb panellets, castanyes i moniatos, però el fet que la meua sogra sempre faça els panellets any rere a...
diumenge, 23 d’octubre del 2022

CARN MAGRA AMB TOMACA I ROVELLONS

›
La tardor és època de rovellons, i l'altre dia el Jaume ens va regalar uns quants.  En un principi vaig pensar fer la recepta de carn ma...
dissabte, 22 d’octubre del 2022

APPLE CRISP O CRUIXENT DE POMA

›
L' Apple Crisp o Cruixent de Poma són unes postres de cullera amb l'interior molt semblant al de l' Apple Pie.   Per sobre ten...
1 comentari :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.