Cuinadiari
diumenge, 19 de febrer del 2023

AMANIDA DE PERDIU ESCABETXADA AMB COL KALE, MAGRANA I TARONJA

›
Quan fa uns dies vam publicar les perdius en escabetx de taronja us vam dir que les havíem fetes arran de quedar enamorats d'una amanid...
dissabte, 14 de gener del 2023

PERDIUS EN ESCABETX DE TARONJA

›
L'escabetx que més fem a casa és el de verat, però la veritat es que tant les aus com el conill en escabetx també surten boníssims. L’...
dimarts, 1 de novembre del 2022

PAN DE MUERTO per Tots Sants

›
A casa som de celebrar la castanyada amb panellets, castanyes i moniatos, però el fet que la meua sogra sempre faça els panellets any rere a...
diumenge, 23 d’octubre del 2022

CARN MAGRA AMB TOMACA I ROVELLONS

›
La tardor és època de rovellons, i l'altre dia el Jaume ens va regalar uns quants.  En un principi vaig pensar fer la recepta de carn ma...
dissabte, 22 d’octubre del 2022

APPLE CRISP O CRUIXENT DE POMA

›
L' Apple Crisp o Cruixent de Poma són unes postres de cullera amb l'interior molt semblant al de l' Apple Pie.   Per sobre ten...
1 comentari :
divendres, 14 d’octubre del 2022

SALSITXES AMB ROVELLONS

›
Divendres és dia de teletreball i necessitem dinar alguna cosa que puguem preparar mentre esmorzem. Hui hem fet aquest plat de salsitxes amb...
2 comentaris :
diumenge, 9 d’octubre del 2022

TIRAMISÚ

›
Prepareu les culleres que hui portem un tiramisú! Ingredients per a 6-7 persones: 500 g. de mascarpone una mica temperat 4 clares 6 rove...
2 comentaris :
dissabte, 1 d’octubre del 2022

LASANYA D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACA

›
Hui hem aprofitat unes albergínies que teníem i una mica de carn de botifarra per fer aquesta "falsa lasanya" d'albergínia sen...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.