Cuinadiari
dimecres, 5 de gener del 2022

TORTELL DE REIS AMB XOCOLATA I FERRERO ROCHER

›
Fa un temps vam publicar la  massa de brioix del Xavier Barriga  per poder mostrar-vos més endavant com fer una  Coca de Sant Joan.  I és qu...
2 comentaris :
diumenge, 19 de desembre del 2021

TRONC DE NADAL DE MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀ

›
El nostre  #tió  d'enguany és molt dolcet 😋 Ingredients per a un tronc de Nadal: 250 g de sucre 250 ametlla blanca molta 125 g de monia...
diumenge, 28 de novembre del 2021

ROTLLETS D'ANÍS

›
Un dels dolços valencians més tradicionals són els rotllets. En pots trobar d'ametlla, de taronja, d'ou, de mistela... A mi els que ...
2 comentaris :
dissabte, 13 de novembre del 2021

BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)

›
Us agrada el Bounty? si no l’heu provat mai i us agrada la combinació del coco amb la xocolata segur que aquests bombonets no us deixaran in...
dimecres, 28 de juliol del 2021

CARPACCIO DE CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETA

›
Aquesta recepta de carpaccio de carabasseta és un plat súper senzill, fresc i que es fa amb pocs ingredients. Et servirà per a acompanyar ca...
3 comentaris :
dissabte, 10 de juliol del 2021

GOTETS DE CREMA DE FORMATGE, MELMELADA I GALETA CRUIXENT

›
L’estiu és una època de molta varietat de fruita. Aprofitant que teníem moltes prunes de l’hort del meu pare i havíem fet melmelada, hem pre...
2 comentaris :
dissabte, 5 de juny del 2021

RAÏMET DE PASTOR

›
Aquests dies hem estat per Dénia i hem aprofitat per a collir #raïmetdepastor , una herba silvestre que creix sobretot en zones molt seques ...
1 comentari :
dissabte, 8 de maig del 2021

MADUIXES SUZETTE AL PEBRE

›
Hui us porte unes postres fàcils i delicioses que podeu improvisar quan us vinga de gust alguna cosa dolceta o si teniu una visita inesperad...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.