Cuinadiari
dijous, 28 de març del 2013

CLOSQUES D’OU DE XOCOLATA

›
Este mes a Memòries d’una Cuinera s’han de fer Bombons. Com ens ho hem deixat per a l’últim moment i ara estem de vacances, no ens hem port...
21 comentaris :
dimecres, 27 de març del 2013

LLESQUES o ROSQUETES AMB OU, TORRADETES DE SANTA TERESA, “TORRIJAS”

›
Llesques o Rosquetes amb ou, Torradetes de Santa Teresa, diferents maneres d’anomenar a las torrijas… una recepta d’aprofitament que s’ac...
15 comentaris :

MELMELADA DE CEBA

›
La Melmelada de Ceba és una recepta bàsica que combina molt bé amb formatges, foie, carns a la brasa, etc. Avui us la publiquem perquè he...
6 comentaris :
dimecres, 20 de març del 2013

PAELLA VALENCIANA (a l’estil d’una Deniera)

›
Hi ha una entrada al blog en què dèiem que la Paella Valenciana tenia denominació d’origen   des   de l’Octubre de 2011. Aquesta iniciativa...
19 comentaris :
dimecres, 13 de març del 2013

BESCUIT DE XOCOLATA AL VI NEGRE

›
Segur que us ha passat que després d’obrir una ampolla de vi negre per a un dinar o un sopar, us sobra un gotet. No el tireu i feu aquest be...
21 comentaris :
dimecres, 6 de març del 2013

GASPATXOS MANXECS

›
Els Gaspatxos Manxecs són un exemple més dels molts menjars tradicionals que com la paella, es feien a les zones rurals amb els ingredients...
9 comentaris :
dijous, 28 de febrer del 2013

SOPA MINESTRONE AMB POLLASTRE

›
Aquest mes els nois de Memòries d’una Cuinera ens han proposat que fem una recepta de Minestra. A mi personalment la minestra no m’agrada g...
16 comentaris :
dimecres, 20 de febrer del 2013

PASTÍS DE POMA AMB PASTA DE FULL

›
Si us agraden els pastissos de poma i no us agrada complicar-vos la vida a la cuina, aquest és el vostre pastís!   Aquest de la foto l’he f...
23 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.