Cuinadiari
divendres, 29 de juliol del 2022

CIGRONS AMB COSTELLA I ESPINACS

›
Qui ha dit que els llegums són per l'hivern? Hem aprofitat que avui plovia un poquet per fer un platet de cigrons. Els divendres teletre...
1 comentari :
dimecres, 20 de juliol del 2022

CROQUETES DE CULLERA I GALETTE DE CROQUETA

›
Quan s'acosten les vacances sempre em dona per fer inventari de tot el que tinc al congelador per anar buidant-lo. En aquesta ocasió vai...
diumenge, 17 de juliol del 2022

PEIX SEC: mussola i capellans

›
A la costa era molt habitual conservar el peix en salaó o assecat al sol, i tot i que cada vegada es fa menys a les cases, a ma casa ma mare...
2 comentaris :
dissabte, 2 de juliol del 2022

CALLOS CuinaDiari

›
Quan demanes una tapa de callos no hi ha dues receptes iguals: hi ha qui els cuina amb molt tomaca, amb molt de suc, amb cigrons, amb cap i ...
dijous, 23 de juny del 2022

PROPOSTES DE MENÚ PER LA REVETLLA DE SANT JOAN

›
Us deixe com cada any uns quants suggeriments per a la revetlla de Sant Joan. Per aquesta diada, molta gent prepara un menú a base de ...
11 comentaris :
diumenge, 29 de maig del 2022

PASTÍS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS EN GOT

›
Aquesta és un versió del Pastís de Formatge amb Melmelada de Gerds que ja tenim al blog però presentada en gotets individuals, cosa que els ...
dijous, 14 d’abril del 2022

PEPITOS, XIMOS O XIMETS

›
Hui us porte un plat que acostumem a fer els valencians per Pasqua: els Pepitos, Ximos o Ximets. Hi ha pobles on també els fan per Sant Jose...
3 comentaris :
diumenge, 10 d’abril del 2022

NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA

›
Us proposem estos niuets de xocolata i ametlla per fer amb els xiquets estos dies de Setmana Santa i Pasqua.  Us avise que acabareu amb xoco...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.