Cuinadiari
diumenge, 30 d’octubre del 2016

PANELLETS D’AVELLANA

›
Els panellets més tradicionals són els que es fan amb massapà d’ametlla i es cobreixen amb pinyons . A més de fer-los amb pinyons, també els...
2 comentaris :
dimecres, 12 d’octubre del 2016

CONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLES

›
A començaments d’estiu vaig visitar juntament amb altres blogaires les Caves de Celler Vell que es troben en un turonet als afores de San...
2 comentaris :
dijous, 15 de setembre del 2016

AMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ

›
Hi ha receptes senzilles i poc elaborades que tenen èxit pel simple fet de disposar de bona matèria primera. És el cas d’esta amanida de tom...
2 comentaris :
dissabte, 18 de juny del 2016

TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA

›
Hui venim amb una recepta original i vistosa que podeu fer tant per sopar com per a un àpat a base de pidadetes . Per a elaborar esta torrad...
2 comentaris :
dissabte, 11 de juny del 2016

ALLIOLI DE POMA

›
Una salsa tan típica de la nostra cuina com és l’allioli es pot elaborar amb poma, pera o codony, uns ingredients que li donen un punt una ...
1 comentari :
divendres, 3 de juny del 2016

COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE

›
Avui hem aprofitat unes pebreres i unes albergínies que hem torrat per fer aquesta coca que ens va contar el Santi, una coca de pasta de ful...
1 comentari :
dijous, 21 d’abril del 2016

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS

›
A casa, des de fa uns anys, qui compleix anys tria el menú del seu aniversari i el pastís. Aquesta setmana, la Jana ha fet 8 anys, i per ter...
2 comentaris :
dijous, 7 d’abril del 2016

CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES

›
Fa un temps, parlant amb un company de feina sobre com cuinar el conill, em va explicar la manera com el feia sa mare. M’encanta que em cont...
6 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.