dissabte, 18 de juny del 2016
TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA
›
Hui venim amb una recepta original i vistosa que podeu fer tant per sopar com per a un àpat a base de pidadetes . Per a elaborar esta torrad...
2 comentaris :
dissabte, 11 de juny del 2016
ALLIOLI DE POMA
›
Una salsa tan típica de la nostra cuina com és l’allioli es pot elaborar amb poma, pera o codony, uns ingredients que li donen un punt una ...
1 comentari :
divendres, 3 de juny del 2016
COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE
›
Avui hem aprofitat unes pebreres i unes albergínies que hem torrat per fer aquesta coca que ens va contar el Santi, una coca de pasta de ful...
1 comentari :
dijous, 21 d’abril del 2016
PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS
›
A casa, des de fa uns anys, qui compleix anys tria el menú del seu aniversari i el pastís. Aquesta setmana, la Jana ha fet 8 anys, i per ter...
2 comentaris :
dijous, 7 d’abril del 2016
CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES
›
Fa un temps, parlant amb un company de feina sobre com cuinar el conill, em va explicar la manera com el feia sa mare. M’encanta que em cont...
6 comentaris :
dijous, 31 de març del 2016
COCA DE LLANDA DE CARABASSA
›
Al bloc, a més de la Coca de Llanda típica en tenim unes quantes de versions de coques dolces: amb taronja , amb iogurt , amb taronja i io...
4 comentaris :
divendres, 25 de març del 2016
FARINADES, “FARINAES” O FARINOSES
›
Hui us porte una recepta de Pasqua que es fa molt a Vinaròs , el poble de la meua àvia i de ma mare. Al bloc ja vaig publicar fa temps la r...
5 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web